Şimdi Ara

Farklı Bir Soru - Access Point Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tp Link TD864w modelinde hem modem hem de router özelliği olan bir modemim var. Onun haricinde internetimizi farklı modem üzerinden kullanıyoruz. Amacım router çzelliği olan modemimi de diğer modemim ile kablosuz bir şekilde bağlayıp access point veya router şeklinde kullanabilmek. Ama bu konuda kimseden destek alamadım. Modemin arayüzü ekteki şekildedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonche -- 21 Ocak 2014; 21:50:37 >

• bu modemde wds özelliği yok kablosuz alip kablosuz yayin olmaz

modemden kablo çekerseniz ap olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • walla WDS özelliği var sanki çünkü arayüzde wds ayarı şeklinde bir ayar var ve wds yazan bir tuş var modemin yanında. Kablolu nasıl yaparız peki? Direk bağlamamız yeterli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonche

walla WDS özelliği var sanki çünkü arayüzde wds ayarı şeklinde bir ayar var ve wds yazan bir tuş var modemin yanında. Kablolu nasıl yaparız peki? Direk bağlamamız yeterli mi?

sizin dediginiz wps dir o ayri

kablolu olarak bir kac ayar gerekli

cihaza kaynak modem aralığında farklı bir ip verin

firewall kapalı olsun

dhpc yi relay yapip kaynak modem ip verin ayni sekilde birinci dns kaynak modem ip olsun

wifi isim ve sifreyi belirleyip modenden gelrn kabloyu cihaza girip yayin yapin

• Dediklerini yapıyorum peki kanal modunu ne olarak seçmeliyim.

• quote:

Dediklerini yapıyorum peki kanal modunu ne olarak seçmeliyim.

otmatik olmasında ne seçerseniz seçin az kullanılan bir kanal olsun

edit yanlış yerdesiniz kablosuz bölümünden kanalı seçeceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 21 Ocak 2014; 22:35:03 >

• beceremedim ama yine de eyvallah yardımın için
  • quote:

beceremedim ama yine de eyvallah yardımın için

teamviever varsa müsait bir zamanda yaparız
  • HOCAM KONUYU HORTLAMAYIMDA AKLIMDA BİŞEY VAR BEN TP-Link TD-W8951ND MODEMİ KABLOYLA ACCESS POİNT OLARAK KULLANIYOR EVİME KABLOSUZ SİNYAL VERİYORUM ANA MODEM HUAWEİ ŞİMDİ BEN KABLOYLA YAPTIGIM BU BAGLANTIYI KABLOSUZ YAPABİLİRMİYİM 8951 DE BÖLE Bİ ÖZELLİK VARMI 2 MODEMİ BİRBİRİNE KABLOSUZ BAGLAMAK
  • quote:

Orijinalden alıntı: narko02

HOCAM KONUYU HORTLAMAYIMDA AKLIMDA BİŞEY VAR BEN TP-Link TD-W8951ND MODEMİ KABLOYLA ACCESS POİNT OLARAK KULLANIYOR EVİME KABLOSUZ SİNYAL VERİYORUM ANA MODEM HUAWEİ ŞİMDİ BEN KABLOYLA YAPTIGIM BU BAGLANTIYI KABLOSUZ YAPABİLİRMİYİM 8951 DE BÖLE Bİ ÖZELLİK VARMI 2 MODEMİ BİRBİRİNE KABLOSUZ BAGLAMAK

her iki modemin wds özelliği varsa olur

• hocam WPS İLE WDS aynı ŞEYMİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: narko02

hocam WPS İLE WDS aynı ŞEYMİ

farklı

• l
  • quote:

Arkadaşlar selam,

Tp Link TD864w modelinde hem modem hem de router özelliği olan bir modemim var. Onun haricinde internetimizi farklı modem üzerinden kullanıyoruz. Amacım router çzelliği olan modemimi de diğer modemim ile kablosuz bir şekilde bağlayıp access point veya router şeklinde kullanabilmek. Ama bu konuda kimseden destek alamadım. Modemin arayüzü ekteki şekildedir.

kablo girerseniz ap olarak kullanabilirsiniz kablosuz köprü yok bu cihazda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.