Selamın aleyküm arkadaşlar. Bir sorum var. Benim masaüstü pcde 1 GB + 512 MB 533 MHz DDR2 RAM var. Anakartım Asus M2N-MX. 4 GB RAM desteklediği yazıyor. Şimdi 800 MHz'lik 2 GB RAM alsam, hızları farklı olduğundan herhangi bir sorun yaşar mıyım? (Anakart 533,667,800 MHz destekliyor.) Yardımlarınızı bekliyorum...
hızları cl ları değişik ram taktığınızda tüm remler her zaman en yavaş ram hızında çalışır, Sorun yaşamazsınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: srabonn
hızları cl ları değişik ram taktığınızda tüm remler her zaman en yavaş ram hızında çalışır, Sorun yaşamazsınız.
+1 Mesela otobandasın yol bomboş ama önündeki araba 70 le gidiyor mecbur onun hızıyla gidiyorsun gibi düşün :)
quote:
Orijinalden alıntı: JohnRambo55
quote:
+1 Mesela otobandasın yol bomboş ama önündeki araba 70 le gidiyor mecbur onun hızıyla gidiyorsun gibi düşün :)
Teşekkürler. :) Bir sorum daha olcak. 2 GB tek RAM alsam slota takınca çalışır mı? Yani slot 2 GB RAM'i destekler mi?
quote:
Orijinalden alıntı: DominicToretto
quote:
Orijinalden alıntı: JohnRambo55
quote:
Teşekkürler. :) Bir sorum daha olcak. 2 GB tek RAM alsam slota takınca çalışır mı? Yani slot 2 GB RAM'i destekler mi?