Bildirim
Farklı Ip Bloklarına Sahip İki Ağı Birleştirme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Niye iki tarafida ayni network'e almiyorsunuz? -
2. Durum da onu da belirttim. O zamanda olmuyor. Alıcı tarafındaki bilgisayarlar otomatik IP almıyor. Manuel IP veriyorum. İnternet bağlantısı sağlanıyor. Ancak diğer taraftaki bilgisayarlarla iletişim kuramıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: aydinlarboya
2. Durum da onu da belirttim. O zamanda olmuyor. Alıcı tarafındaki bilgisayarlar otomatik IP almıyor. Manuel IP veriyorum. İnternet bağlantısı sağlanıyor. Ancak diğer taraftaki bilgisayarlarla iletişim kuramıyorum.
Guvenlik duvarlarini devre disi birakip denediniz mi? -
Tabi DHCP Server Relay ayarlanida yapmaniz lazim.. -
-
DHCP Server kismini aktif edince RELAY secenegi gelmiyor mu? -
-
Merhaba,
Her iki taraftaki cihazlara statik route yazabiliyorsanız, statik route ile sorunu çözersiniz.
Böyle bir durumda en güzeli, her iki tarafı aynı ağ yapmak.
Cihazınızda, "Client Bridge" modu mevcut ise deneyin. -
Router yada Static route yazmadığınız sürece yapamazsınız. Yada NAT yapıp birleştirmeniz gerekir ama oda LOAD BALANCE a girer karar sizin. -
-
Ne kadar kazık işmiş. Hiç denemeyim vazgeçtim. Subnetmask ile basit bi ayardır diyordum. Nasıl iştir BT evliyası mı olcaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X