Şimdi Ara

Farklı sim Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün cihazımı unlocksun halde 4.0 dan 4.0.1 e yükselttim ve jailbreakme sayesinde ultrasn0w felan kurdum çalıştırdım hiçbir sorun yoktu. sadece açılışta çizgiler vardı. cihaza yanlış sim kartı taktım ve sim arşivini aktardım. sonra içeriği temizle dedim cihaz kilitlendi. restore ettim 4.0.1 e sonra jailbreakme felan tüm uygulamaları yaptım. ama şu anda cihaz dünden farklı bir şekilde farklı sim tespit edildi itunes e bağlayın gibi saçma sapan bir hata veriyor. ve komik olan şu ki cihaz sim i tanıyor çağrı alıyorum ama hiçbir şekişlde menüye giremiyo ve acil arama ekranını geçemiyorum. sol üstde bir güzel avea 3g yazıyor birileri beni arayabiliyor vs vs :S yardımlarınıza muhtacım :) ilgilenebilirseniz çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasam
    arkadaşlar dün cihazımı unlocksun halde 4.0 dan 4.0.1 e yükselttim ve jailbreakme sayesinde ultrasn0w felan kurdum çalıştırdım hiçbir sorun yoktu. sadece açılışta çizgiler vardı. cihaza yanlış sim kartı taktım ve sim arşivini aktardım. sonra içeriği temizle dedim cihaz kilitlendi. restore ettim 4.0.1 e sonra jailbreakme felan tüm uygulamaları yaptım. ama şu anda cihaz dünden farklı bir şekilde farklı sim tespit edildi itunes e bağlayın gibi saçma sapan bir hata veriyor. ve komik olan şu ki cihaz sim i tanıyor çağrı alıyorum ama hiçbir şekişlde menüye giremiyo ve acil arama ekranını geçemiyorum. sol üstde bir güzel avea 3g yazıyor birileri beni arayabiliyor vs vs :S yardımlarınıza muhtacım :) ilgilenebilirseniz çok sevinirim.

Cihazi sim kart olmadan restore ettinizmi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sim değiştirme uyarısı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.