Şimdi Ara

FARLAR HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 model 307 aracımda arabayı stop ettiğimde ve kontak anahtarını çıkardığım halde aracın farları sönmemektedir. Ancak koldan söndürdüğümde farlar sönmektedir. aracımı yeni aldım 307 lerde böylemidir yoksa normal değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaynaci -- 9 Aralık 2010; 16:59:30 >

• arkadaşım siin araçta da varmı bilmiyorum ama benim 2007 model 207 imde aracı durdurduktan sonra 1 dk kadar ışıkları yanık bırakabiliyorsun yada bunu kapatabiliyorsun. siin araçta da bu ö<ellik açık olabilir. kontrol edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaynaci

2004 model 307 aracımda arabayı stop ettiğimde ve kontak anahtarını çıkardığım halde aracın farları sönmemektedir. Ancak koldan söndürdüğümde farlar sönmektedir. aracımı yeni aldım 307 lerde böylemidir yoksa normal değilmi

buna "follow me home" deniyor.
    istenirse iptal edilebilinir.
    her arabada bulunmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan16

arkadaşım siin araçta da varmı bilmiyorum ama benim 2007 model 207 imde aracı durdurduktan sonra 1 dk kadar ışıkları yanık bırakabiliyorsun yada bunu kapatabiliyorsun. siin araçta da bu ö<ellik açık olabilir. kontrol edin

bu ayar nasıl yapılıyor peki bir yöntemi varmı olduki kısa farları açık unuttuk güzel bir sistem
  • 307 kullanan yok herhalde...
  • ben 407 kullanıcısıyım , benim aracın menüsünde yukarda bir arkadaşın da söylediği gibi "follow me home" diye bir menü var ordan bu süreyi off konuma yada 15 er ny. arayla max. 1.5 dk. ya kdar uzatabiliyorum !.. sanırım aracı stop ettiğimde evin yolunu görmeme veya kapıdaki anahtar deliği vs. görebilmen için !.. yol bilgisayarındaki menüyü kurcalarsan oradan kapatabilirsin !..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

ben 407 kullanıcısıyım , benim aracın menüsünde yukarda bir arkadaşın da söylediği gibi "follow me home" diye bir menü var ordan bu süreyi off konuma yada 15 er ny. arayla max. 1.5 dk. ya kdar uzatabiliyorum !.. sanırım aracı stop ettiğimde evin yolunu görmeme veya kapıdaki anahtar deliği vs. görebilmen için !.. yol bilgisayarındaki menüyü kurcalarsan oradan kapatabilirsin !..

yol bilgisayarı yok başka bir ayarlama yöntemi varmı bilenler için sorayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • araç 2004 model ise süre ayarı yok. yeni kasalarda var bu özellik.
    default olarak 45 saniye sanırım sizinki ve değişmiyor süresi
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

araç 2004 model ise süre ayarı yok. yeni kasalarda var bu özellik.
    default olarak 45 saniye sanırım sizinki ve değişmiyor süresi

farlar benim araçta kontak anahtarını çıkardığım halde hiç sönmüyor otomatik taki koldan kapatana kadar benim merak ettiğim 2004 307 lerde böylemi yoksa arızamı var onu bilmiyorum 307 kullanıcılarından yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaynaci -- 20 Aralık 2010; 14:09:19 >
  • şimdi 3 ayrı follow me home çalışma mantığı var 307 lerde.

ilki , 2001....2003 üretimi olanlar.
    bsi'ları (beyin denilen şey) eski teknolojidir.

bu özellik açıksa , kapılar uzaktan kumanda ile kilitlenene kadar açık kalır.
    aracınızdan indiniz , biraz yürüdünüz . farlar hala açık. kapıları uzaktan kumanda ile kilitlediğiniz zaman farlar sönecektir.

yine bu modellerde otoparklarda aracın kapı kilitleme tuşuna bastığınızda aracınızın kornası çalacaktır.
    bu bsi 'a sahip olan 307 lere cruise control eklenememektedir. çünkü gaz pedalı telli sistemdir.

ikincisi , 2004...2005 olanlar
    kontağı kapattığınız anda farlar sönecektir. siz çalışmasını isterseniz yani önümü aydınlatsın isterseniz bir kere selektör yapmanız gerekir.
    selektör yapıldığında yaklaşık 45 saniye daha yanar ve kendiliğinden söner. uzaktan kumanda ile bağlantısı yoktur.

üçüncüsü, 2006...2008
    kontağı kapattığınız anda farlar yanmaya devam edecektir.
    siz kapıları kilitlesenizde süresi boyunca yanacaktır.
    ayrıca bu modellerde süreleri yol bilgisayarından da ayarlanabilir.

sizinki sanırım 2003 üretimlerinden ama 2004 model olarak geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

şimdi 3 ayrı follow me home çalışma mantığı var 307 lerde.

ilki , 2001....2003 üretimi olanlar.
    bsi'ları (beyin denilen şey) eski teknolojidir.

bu özellik açıksa , kapılar uzaktan kumanda ile kilitlenene kadar açık kalır.
    aracınızdan indiniz , biraz yürüdünüz . farlar hala açık. kapıları uzaktan kumanda ile kilitlediğiniz zaman farlar sönecektir.

yine bu modellerde otoparklarda aracın kapı kilitleme tuşuna bastığınızda aracınızın kornası çalacaktır.
    bu bsi 'a sahip olan 307 lere cruise control eklenememektedir. çünkü gaz pedalı telli sistemdir.

ikincisi , 2004...2005 olanlar
    kontağı kapattığınız anda farlar sönecektir. siz çalışmasını isterseniz yani önümü aydınlatsın isterseniz bir kere selektör yapmanız gerekir.
    selektör yapıldığında yaklaşık 45 saniye daha yanar ve kendiliğinden söner. uzaktan kumanda ile bağlantısı yoktur.

üçüncüsü, 2006...2008
    kontağı kapattığınız anda farlar yanmaya devam edecektir.
    siz kapıları kilitlesenizde süresi boyunca yanacaktır.
    ayrıca bu modellerde süreleri yol bilgisayarından da ayarlanabilir.

sizinki sanırım 2003 üretimlerinden ama 2004 model olarak geçiyor

açıklamalar için teşekkürler kumandadan kapatma yaptığım halde sönmüyor belli zaman sonrada çözümü nedir acaba programsalmı

• dostm sende follow me home ozellıgı yok.sen kontagı kapatsanda anahtarı alsanda o farlar sönmıcek tir.taki akü bıtene kadar..sen arabayı calıstırmadanda yanabılyosa farların senın böle bı ozellıgın yok demektır.zaten kendınde demıssın kapatana kadar sonmuyor dıye..hıc ugrasma bence 307 lerın bazı modellerınde koldan yakıyosun farları koldan kapatıyosun mecburen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan selim

dostm sende follow me home ozellıgı yok.sen kontagı kapatsanda anahtarı alsanda o farlar sönmıcek tir.taki akü bıtene kadar..sen arabayı calıstırmadanda yanabılyosa farların senın böle bı ozellıgın yok demektır.zaten kendınde demıssın kapatana kadar sonmuyor dıye..hıc ugrasma bence 307 lerın bazı modellerınde koldan yakıyosun farları koldan kapatıyosun mecburen..

follow me home özelliği var.
    motor çalışmazken anahtarı kontağa takıp bir kez çeviriyorsun ancak motoru çalıştırmıyorsun.
    tek adım çeviriyorsun.
    sonra silecek kolunun ucuna parmağını bir süre basılı tutuyorsun.
    sistem devre dışı olunca yada devreye girince yol bilgisayarında bir uyarı (devrede / devredışı diye) ve kısa bir sinyal sesi gelecektir.

not : şu an bunu masadan yazdığım için sinyal kolumu yoksa silecek kolumu hatırlayamadım. deneyerek görebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 307xt

quote:

Orijinalden alıntı: arslan selim

dostm sende follow me home ozellıgı yok.sen kontagı kapatsanda anahtarı alsanda o farlar sönmıcek tir.taki akü bıtene kadar..sen arabayı calıstırmadanda yanabılyosa farların senın böle bı ozellıgın yok demektır.zaten kendınde demıssın kapatana kadar sonmuyor dıye..hıc ugrasma bence 307 lerın bazı modellerınde koldan yakıyosun farları koldan kapatıyosun mecburen..

follow me home özelliği var.
    motor çalışmazken anahtarı kontağa takıp bir kez çeviriyorsun ancak motoru çalıştırmıyorsun.
    tek adım çeviriyorsun.
    sonra silecek kolunun ucuna parmağını bir süre basılı tutuyorsun.
    sistem devre dışı olunca yada devreye girince yol bilgisayarında bir uyarı (devrede / devredışı diye) ve kısa bir sinyal sesi gelecektir.

not : şu an bunu masadan yazdığım için sinyal kolumu yoksa silecek kolumu hatırlayamadım. deneyerek görebilirsin.

yanlız yol bilgisayı yok aynı özellik varmıdır denemede fayda var

• dostum benim 2004 1.4 hdi xr ım var bende follow me özelliği var sellektör yapıp inince farlar 45 sn yanıo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.