Şimdi Ara

POLO 6R Gündüz Farı Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. aşağıdaki linkten ebaydan ampül aldım. polo bluemotion aracıma sislerin yanındaki gündüz farlarına uyguladım ama yanmadı. gelen ampüller sanırım 5 watt. gündüz farı 21 watt olduğu için uyumsuz oldu sanırım. fakat arıza ışığı yakmadı araç. ampülleri adaptörle denediğimde yanıyor artı eksileri normal ama araçta yanmıyor. sorun nedir bileniniz varmı?

http://www.ebay.com/itm/4X-White-1156-BA15S-18-SMD-5050-LED-Car-Turn-Signal-Brake-Light-Lamp-Bulb-DC-12V-/291116223366?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item43c7e10b86&vxp=mtr

• Benden size ufak bir uyarı. Orjinal ampüllerin yerine üretici firmanın önermediği başka çeşitlerde ışıklandırmaları aracınıza uygulamayın. Bu forumda bir kullanıcı -forumda aratarak bulabilirsiniz- bu ampüllerden dolayı Audi marka aracında sözüm ona modifiye edilmiş sis farı yüzünden elektrik kısa devresi sonucu yangın çıktı ve araç garanti dışı kaldı. Aynı watt olsa ve arıza ışığı yakmasa bile elektrik tesisatı çeşitli ışıklandırma sisteminin çektiği akımı kaldıramayabiliyor. Böyle bir riski almak kim ister?
  • Dediğin olay burada bi arkadaşın başına geldi. fakat araca sonradan tesisat çekip sigortasız sis bağlamışlar. vw caddy ne garanti nede kasko kapsamına girdi 45 bin tl yandı adamın. vw ve benzeri araçlarda orjinal ampülün yerine başka bi ampül takarsan sorun olmaz. yeni nesil araçlarda sistem şöyle çalışıyor. ampüle güç verirken ampül patlarsa sistem oraya elektriği direk kesiyor. sigortaya bile gerek kalmadan. sonradan takılan sis ve drl lambalar kesinlikle sakıncalı fakat küçük bi sigorta ile oda çözülür. direk bağlatanlar cahilliklerine yansınlar. neyse sanırım benim bypass yapmam lazım.
  • by_zel B kullanıcısına yanıt
    gündüz farını led ampul ile değiştirmek sorun teşkil eder mi? gücü aynı olmalı mı? teşekkür ederim.
  • sahibindende satılanlar var 50-60 tl. 20watt üzeri sorun olmaz dostum takabilirsin.
  • Geri vites ampulünü led ile değiştirmek sorun teşkil eder mi ?
  • cnspnky kullanıcısına yanıt
    Led ile değiştirirsen sorun olmaz.Olursa da 10 ohm 50 watt lık taş direnç dediğimiz dirençler var gene de direnç hesaplaması yaparak uygun direnci paralel bağlayıp kullanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf klima yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.