Aracım BMW 2007 Model LCI m47 163'lük 5.20d (e60) Sizlere konuyu şöyle açıklamak istiyorum; Aracıma ekte bulunan 64 renk 120 modlu ambiyans aydınlatma satın aldım. Kapılara tekrardan elektrik çekmedim çünkü bu ürün 4 yardımcı beyin 1 tane ana beyinden oluşmakta. Kapılardaki montajında elektriğini kendi ambiyans aydınlatmasından aldım. Ön Döş için hem ana beyini kullandım hemde elektriği çakmaklıktan aldım. park anahtarından almadım. Şimdi asıl sormak istediğim şu: Herşey güzel çalışıyor. Ön döşün elektriğini çakmaklıktan aldığım için sorunsuz çalışıyor ancak kapılardaki ambiyanslar parkları açınca 10-15 saniye içinde kapanıyor. Aracı kapatıp tekrar çalıştırıp parkları açınca yine aynı sorun oluyor. Bence elektriği kesiyor. Bunu denemek için Ana beyine giden elektriği bir süreliğine kestim ve tekrar park lambasını açtım. O zaman çalıştı. Bu yardımcı beyinler devreye girince araç elektriği kesiyor. Çözümü nedir? Bu araçlara ambiyans çok güzel yakışıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz? ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helix.TR -- 4 Şubat 2025; 14:13:33 > |
Bildirim