Şimdi Ara

###Volvo s40 I gösterge içi ledler...Lütfen yardım edin###

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımda yanmayan birkaç tane gösterge ışığı vardı.Ben de bunları bilgisiz-kazıkçı servisler yüzünden kendim değiştirmeye karar verdim.Ama ledler sanırım Volvo ya özel.Piyasada bulamadım.Bu ledlerden nerede bulabilirim, Ankarada? (Bulabilirsem ledleri, montajını resimli olarak paylaşmaya çalışıcam.)

ledler sarı,ucuna mavi şapka geçirmişler.Böylece yeşil yanıyor.Ayrıca ledler altındaki plastik duya birleşik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aradeth -- 14 Ekim 2009; 1:44:49 >

• her hangi bir ot elektrikçisinde olur.
    benim s40 tada aynı ampül yanmıştı 5 dk değiştirmişti ustam
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler ama Ankara'da sormadığım yer kalmadı, bu ledleri bulamadım.Sadece bi yer ledini söküp lehimleriz dedi ama volvonun yeşil rengine uyan renkte led yok ve adamın dediği led tam oturmuyor.

Servise gittim tanesine inanırmısınız bilmem ama 18 TL dediler.Hurdacılar da ledleri vermiyorlar, komple modülü satmaya çalışıyorlar.Klima modülünün ordaki ledler de sarı-beyaz-açık yeşil gibi her renkte yanıyor.onları da değiştirmem gerekiyor.

Lütfen yardım edin, bıktım artık...
  • paneli al eline gez mahalledeki elektrikçileri biri lehimler mutlaka.rengi uymazsa yeşil led yaptır direk mavi şapkaya gerek kalmaz.sanırım mahalle elektrikçisinin işi o.sağlıcakla....
  • quote:

Orijinalden alıntı: us85

paneli al eline gez mahalledeki elektrikçileri biri lehimler mutlaka.rengi uymazsa yeşil led yaptır direk mavi şapkaya gerek kalmaz.sanırım mahalle elektrikçisinin işi o.sağlıcakla....

:) bulamadım diyorum.Yeşil ledde çok parlak oluyor, hız göstergesinin fln ışıklarına uymuyor diyorum.Zaten bunu yapabilcek(uygun ledi bulup lehimleyecek) birini bile bulamadım.

Ankara'da bu işi halleden varsa(kendi arabasında yapan), lütfen bana yardımcı olsun.
  • selam,
    mesajınız eski tarih ama ben yinede yazmak istedim,ampul ve şapka değişim işini ben arabamda uyguladım,sizde yaptırmadıysanız henüz yardımcı olabilirim.
    Bu işlem volvo araçların klima havalandırma ve radyo-teyp bölümündeki ampul ve led'lerdir.Şapkalı renkli ampul led Volvo için......

ehb_ehb@hotmail.com

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harley1907 -- 20 Ekim 2010; 10:15:10 >
  • Benzer sorunu ben de yaşıyorum ancak komik bir şekilde hava soğuk iken yanmayan led'ler arabanın içi ısındıktan sonra yanmaya başlıyor. Bir yerde temassızlık mı var anlamadım. Bilgisi olan varsa paylaşır mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: avsar1

Benzer sorunu ben de yaşıyorum ancak komik bir şekilde hava soğuk iken yanmayan led'ler arabanın içi ısındıktan sonra yanmaya başlıyor. Bir yerde temassızlık mı var anlamadım. Bilgisi olan varsa paylaşır mı?

Akünüzde problem olabilir mi?
  • znt otomotive sor derim volvonun cogu parcası var , eğer yoksa daha fazla gezme , 18 tl lik yakıtı çoktan geçmişsindir, zararın neresinden dönersen kar hesabı, servisden al derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinozkan -- 6 Aralık 2010; 18:51:15 >
  • El beceriniz varsa elektronikçilerden birkaç kuruşa alacağınız LED ve bunlara uygun direnç ile kendi aydınlatmanızı yapabilirsiniz; hatta düğmelerin rengini bile değiştirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.