Şimdi Ara

Farların aydınlatmaması ve teyp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiesta aldım 2013 model yeni. Bugün şehirlerarası ilk kez kullandım, genel olarak memnunum. Ancak gerek tünele girdiğimde gerekse hava karardığında farları hiç aydınlatmıyor. Otomatik konumuna da aldım, kendim de açtım hiç farketmedi, çok az bir etkisi var. Mecburen çoğunlukla uzun farları açarak geldim, bu sıkıntı sizde de var mı? Sorun ve çözüm ne olabilir?

Teyple ilgili de şu sıkıntım var. Direksiyondaki kumandada ileri geri tuşu, teybin üzerindeki ile aynı ancak; teypteki ile tüm frekansları tararken, direksiyondan basınca sadece önayarlı olan kanallar arası geçiş yapıyor. Bunu nasıl çözeriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogersin -- 26 Kasım 2015; 21:22:03 >

• Sorunu yaşayan ve çözüm önerisi olan?
  • Aslında yapılırken böyle yapmışlar, bende de aynı durum var. Radyo tuşuna basılı tutarsanız hızlı bi şekilde tarama yapıyor, bence ancak o şekilde tarama yapıp değiştirirsiniz veya konsola uzanarak radyo ayarı yapacaksınız. Bu arada 2016 da dijital radyoya geçiliyormuş, teypler komple değişmesi gerekiyor, kökten çözülecek 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.