Bildirim
Farm Arkadası aranıyor
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
12-13 saat online super ya -
Bende evi arabası olan babası fabrikatör olup beni müdür kapsamından işe alacak dünya güzeli boyu boyuma huyu huyuma suyu suyuma bir hatun arıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch
Bende evi arabası olan babası fabrikatör olup beni müdür kapsamından işe alacak dünya güzeli boyu boyuma huyu huyuma suyu suyuma bir hatun arıyorum.
Kendine bulurda kız kardeşi olursa onuda ben alayım hem forumdaş hemde bacanak olalım -
quote:
Orijinalden alıntı: Noctis Lucis Caelum
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch
Bende evi arabası olan babası fabrikatör olup beni müdür kapsamından işe alacak dünya güzeli boyu boyuma huyu huyuma suyu suyuma bir hatun arıyorum.
Kendine bulurda kız kardeşi olursa onuda ben alayım hem forumdaş hemde bacanak olalım
Belki 2 den fazladırlar.Üçüncü boşsa banada bi pm atın. -
Valla oyle biR hatun bukursam, hemen mevcutu bosar onla evlrnirdim. Ve ayrica yazin bir ogrenci, tatildiyse 12 saat oyun oynabilir, niye tepki veriyorsunuz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X