Şimdi Ara

Farmakoloji alanında kaynak ve tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
3.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Farmakoloji Kaynakları ve Tavsiyeleri

Farmakoloji alanında uzmanlaşmayı hedefleyenler için, kapsamlı bilgi sağlayan kaynaklar mevcuttur. Bu kaynaklar, aşağıdakileri içerir:

• Farmakoloji Kitap Önerileri:

• Katzung & Trevor's Farmakoloji Temel İlkeleri
      • Goodman & Gilman's Farmakolojik Temeller
      • Lippincott Illustrated Reviews: Farmakoloji
      • Farmakoloji Textbook Öneri: Farmakoloji Prensipleri (Rang & Dale)
    • En İyi Farmakoloji Kitabı:

• En iyi farmakoloji kitabı, bireysel öğrenme ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı olarak değişebilir. Yukarıda listelenen kitaplar, alanında saygın seçeneklerdir.
    • Farmakoloji Hoca Önerisi:

• Farmakoloji alanında uzmanlaşmak isteyenler, lisans veya lisansüstü programlarında deneyimli bir farmakologdan ders almayı düşünebilirler.
    • Tus Farmakoloji Kitap Önerisi:

• Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) için özel olarak hazırlanmış, TUS Farmakoloji Kitap Önerisi: Farmakoloji TUS Soru Bankası (Dr. Serdar Erdem)
    • Farmakoloji Tıp Kitap Önerisi:

• Tıp öğrencileri için uygun Farmakoloji Tıp Kitap Önerisi: Farmakoloji ve Terapötik (Lennard L. Brunton ve ark.)

Bu kaynakları kullanarak, farmakoloji alanında sağlam bir temel oluşturabilir ve uzmanlığınızı geliştirebilirsiniz. Ek olarak, güncel araştırmalar ve gelişmeler hakkında bilgi edinmek için akademik dergileri ve konferansları takip etmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Alt dönemde TUS çalışılmaz
    Farmakoloji için tus dışı kaynak önerim: Oğuz Kayaalp. Başka maceralara gerek yok
  • Dr. Surgery kullanıcısına yanıt
    tus için öğrenmiyorum inşallah sınıfı geçersem mantığını kazanmak için arada okuyacam

yoksa okul içinde bakayım diom zaman bulamıom çoğu bilgi havada kalmış gibi hissediyorum

tavsiye için teşekkürler

+ diğer öğrenciler için de faydalı olur bura 1.sınıfın başında toplu kitap alımları falan vardı çoğunu almıştım ama aldığım 5-6 kitaptan 2-3tanesi çok yüzeyseldi beğenmemiştim sonra onların da daha iyisini almıştım en azından boşa kitap almasınlar diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 27 Mayıs 2020; 16:15:27 >
  • Oğuz kayaalp inanjılmaz kapsamlı bir kitap ya.Ben hep şey duyardım şu 3 kitabı bitirmeden mezun olma diye.guyton robbins ve Oğuz kayaalp.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lipincot farma nasıl hocam senenin başında almıştım bu sene farma var diye ama 3e almışlar

oğuz kayaalpi bu gidişle alacam
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Ya ben lipponcott serisini genel olarak pek sevmiyorum :( farmakolojisi pek inceleyemedim ama.
    Goodman ve katzung genel olarak beğeniliyor.oğuz kayaalpi almanoza gerek yok bence kütüphanelerde çok bol oluyor.

• lipincotun biyokimyasını almıştım benim de pek hoşuma gitmemişti

farma iyi duruyor da daha ayrıntılı inceleme fırsatım olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 27 Mayıs 2020; 16:48:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • farmakolojide oğuz kayaalp dışında hiçbir şeye gerek yok
    Biyokimyasını pdöde birisi kullanmış dolu hatalı bilgi vardı :(( bende de fizyolojisi var rezalet :(

• Bugün Kayaalp hocamızın eserini sipariş ettim. Geldiği zaman fikirlerimi belirtirim. Bu vesileyle kendisine rahmet diliyorum.
  • Hayati Kale Farmakoloji Slaytları. İngilizce okunuyorsa, farmada türkçe kaynak kullanımı çok yormuyor zaten çoğu terimler latince. Osmosis videolarının bazıları ile destek verilebilir. İhsan Bağcıvan'ın kitabından bahsetmeye gerek yok :)
  • oğuzkayaalp

goldman

katzung

ceyhun hocanın kitabı
  • Sizce hangisi daha iyi hocam okuma kolaylık açısından

goldman çok iyi 13. baskısı çıktı ingilizcen varsa okuyabilirsin
  • Teşekkürler

rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.