Şimdi Ara

Farmımda Yardımcı Olan Şunlara Bakın!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Az Önce Onglarda Farm Esnasında Benim Arkadaşım Dc Yedi ve Galiba Server Full Halen Giremedi Bende
    Dedim Az Tur Atayım Bakın Kim(ler) Beni Partilerine Davet Etti.

Farmımda Yardımcı Olan Şunlara Bakın!!

Az Az ama sonuçda 7 kişiler baya gzl sp kasıyorlar bana tek sorunları koruma onuda öğrenecekler hehehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrn53 -- 29 Ocak 2010; 18:31:15 >

• Hala gbotlar var mı yahu
  • Herkules full oldu bile ^^
  • evet yaw clientless yok ama serverlar full
  • Sro'nun bot politikası yine fos çıktı desenize
  • evt Botlar yeniden girdi herade full..
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: elwood

konu yanlış yerde, genel update ile akalı bir durum söz konusu değil, artık bıktık böyle şeyleri görmekten burada.

+ bir haber veya yeni bilgi niteliği görmüyorum.

Genel Update demişsin ama o Genel / Update'ler yani Genel ve update ' ler anlamına geliyor hala şu türkçeyi kavrayamadınız
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: silahşor

quote:

konu yanlış yerde, genel update ile akalı bir durum söz konusu değil, artık bıktık böyle şeyleri görmekten burada.

Genel Update demişsin ama o Genel / Update'ler yani Genel ve update ' ler anlamına geliyor hala şu türkçeyi kavrayamadınız

ironi yapmıştım ama anlaşılmamış sanırım. genel /update de yanlış oldugunu vurgulamak istedim.. update yerine güncelleme kelimesinin kullanılmamasının sebenini söylebilir misin? ayrıca konunun geneli içermesi oyunda sıradan birşeyin alınıp önümüze konması anlamına gelmez. saygılar.

kendini admin mi sandın elwood birakda bunlar adminler düşünsün onların işi bu.sanamı kaldı ? hem Genel/ Update ne demek oluyor iyice anla gel

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali KIRAN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: silahşor

quote:

ironi yapmıştım ama anlaşılmamış sanırım. genel /update de yanlış oldugunu vurgulamak istedim.. update yerine güncelleme kelimesinin kullanılmamasının sebenini söylebilir misin? ayrıca konunun geneli içermesi oyunda sıradan birşeyin alınıp önümüze konması anlamına gelmez. saygılar.

kendini admin mi sandın elwood birakda bunlar adminler düşünsün onların işi bu.sanamı kaldı ? hem Genel/ Update ne demek oluyor iyice anla gel

Sonuçta konun yanlış yerde ve Ancak eğer bir hata yağtığında düzeltilip bilmedğin şeyi öğrenerek kendini geliştrmye kapalıysan sana hayatının geri kalanında başarılar. Nasıl olacaksan arkadaş yapıcı bir telkinde bulunmuş sadece.

• Süpersin ya hala kasıyolar mı peki ve sp miktarı kaç oldu?

Dipnot: Konunun nerde olduğunu bırakın bu forumun moderatoru var dimi?
  • Sro genel/Update'ler

Sanırım;

Sro genel ve update ler demekle Silkroad ile ilgili genel haberler ve güncellemeler ile ilgili genel bilgilerin verilmesi hedeflenmiş. Tabii konun içeriğine bakacak olursak bu kadar bot un serverlarda dolaşması ve daha düne kadar serverların boş olupta şu anda dolu olması genel bir haber oluyor. Şöyledir ki birileri Clientless olayını çözmüş ve girmiş. Tabii bu oblektif bir bakış açısıyla düşünülürse, kendi genel görüşüm Konu Dışı .

quote:

Orijinalden alıntı: Scolerr®

Süpersin ya hala kasıyolar mı peki ve sp miktarı kaç oldu?

Sen yenisin galiba . Senin bir DH üyesi olarak üstüne düşen görevlerden birisi moderatörlere yardımcı olmaktır. Sonuçta yarım milyon üyesi olan ve 30 milyondan fazla mesaj atılmış bir forumun üyesisin. Her bulduğumuz konu başlığını "nasıl olsa mod düzeltir" diye açarsak inan mod yetişmez bu foruma. Biz dikkatli olmaya çalışalım "nasıl olsa mod düzeltir" demeyelim gerisini mod halleder ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 30 Ocak 2010; 0:14:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ToTeM

Sro genel/Update'ler

Sanırım;

Sro genel ve update ler demekle Silkroad ile ilgili genel haberler ve güncellemeler ile ilgili genel bilgilerin verilmesi hedeflenmiş. Tabii konun içeriğine bakacak olursak bu kadar bot un serverlarda dolaşması ve daha düne kadar serverların boş olupta şu anda dolu olması genel bir haber oluyor. Şöyledir ki birileri Clientless olayını çözmüş ve girmiş. Tabii bu oblektif bir bakış açısıyla düşünülürse, kendi genel görüşüm Konu Dışı .

quote:

Orijinalden alıntı: Scolerr®

Süpersin ya hala kasıyolar mı peki ve sp miktarı kaç oldu?

Sen yenisin galiba . Senin bir DH üyesi olarak üstüne düşen görevlerden birisi moderatörlere yardımcı olmaktır. Sonuçta yarım milyon üyesi olan ve 30 milyondan fazla mesaj atılmış bir forumun üyesisin. Her bulduğumuz konu başlığını "nasıl olsa mod düzeltir" diye açarsak inan mod yetişmez bu foruma. Biz dikkatli olmaya çalışalım "nasıl olsa mod düzeltir" demeyelim gerisini mod halleder ...

hacı o zaman o adamın dediğini yapıcan

• benim bildiğim gbotlar 10 dakikada bir dc oluyor nasıl bir performans beklenir ki onların peşinde de dolanamassınya her dakika Ama dc olmasalar gerçekten çok faydalılar...
  • olsalar bir dert olmasalarda ayrı bir vaka ama bence olmamaları iyi olmuş milet parti yapıyor onlar yüzünden oyuna girip partiylekasılmak isteyenler birbiirni bulamıyordu ben memnunum olmamalarından :D
  • Kardeşim başlamışın farma hayırlı olsun İnş. istediğin kadar kasarsın
  • Amma da abartmışsınız, şikayet et buttonunu oraya boşuna mı koymuşlar. Hey Yarabbim. Tenekeden sorunlar çıkaıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

Amma da abartmışsınız, şikayet et buttonunu oraya boşuna mı koymuşlar. Hey Yarabbim. Tenekeden sorunlar çıkaıyorsunuz.

+6987564987999
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.