Farming Simulator 2008'den mi yoksa 2009'dan mı bahsediyorsunuz? 2009 müthiş olmuş, artık alım-satım işlemi de yapılabiliyor. İnşallah 2010'u bekliyoruz bakalım. Reklam olarak algılanmasını istemem ama aşağıda detaylı bilgiler vermişler.
Burda çoşturmuşlar adamlar oyunun manyağı olmuş neler neler yapmışlar keşke daha önceden keşfetseydim.
quote:
Orijinalden alıntı: FlameThrower
quote:
Orijinalden alıntı: meskisehiri
Farming Simulator 2008'den mi yoksa 2009'dan mı bahsediyorsunuz? 2009 müthiş olmuş, artık alım-satım işlemi de yapılabiliyor. İnşallah 2010'u bekliyoruz bakalım. Reklam olarak algılanmasını istemem ama aşağıda detaylı bilgiler vermişler.
Burda çoşturmuşlar adamlar oyunun manyağı olmuş neler neler yapmışlar keşke daha önceden keşfetseydim.
arkadaşlar lütfen bi yardımcı olun,, kariyerden girdim harmanı topladım sattım ama sonra nasıl olacak ne ile sürülecek ne ile ekilecek yapılacak işlemler nedir hiç bişeye yardımcı olmuyor oyun..
Fena değil gibi.Bir denemek lazım
konuyu biraz renklendirelim
kendi çiftligimden görüntüler
hasat fazla olunca tırla çekiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.
konuyu biraz renklendirelim
kendi çiftligimden görüntüler hasat fazla olunca tırla çekiyorum
Hangi eklentiyi yükledin rica etsem söyleyebilirmisin?
şimdi eklidegim modlar bir tane degilki bir çok eklenti yaptım traktör, ekipman,harita v.s ama yukarda alıntı yaptıgın sitede her türlü yama ve modu bulabilirsin
ya arkadaşlar ben oyuna başladım, listedeki herşeyin son seviye makineyi ürünü falan filan aldım.. 500 bin de para birikti yapacak bişey kalmadı.. hayvan yok nakliyat falan biraz yardımcı olabilir misiniz? oyun mu bu kadar yoksa?
quote:
Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.
şimdi eklidegim modlar bir tane degilki bir çok eklenti yaptım traktör, ekipman,harita v.s ama yukarda alıntı yaptıgın sitede her türlü yama ve modu bulabilirsin
Bende yükledim bayağı da bu ekipmanlar bir acayip. Çok büyük bunlar.
Belli bi yerden sonra oyun kendini tekrar etmeye başladı mod yüklemek gerek galiba
quote:
Orijinalden alıntı: Styric
ya arkadaşlar ben oyuna başladım, listedeki herşeyin son seviye makineyi ürünü falan filan aldım.. 500 bin de para birikti yapacak bişey kalmadı.. hayvan yok nakliyat falan biraz yardımcı olabilir misiniz? oyun mu bu kadar yoksa?
quote:
quote:
Yeni araçlar, haritalar falan yükle pancar, modları falan var onları yüklersen oyun tekrar zevkli hale gelir. Fs 10 çıkacak yakında zaten.
yamasız hayvancılık yapma şansım yok mu? biraz yardımcı olsanız :/
quote:
yamasız hayvancılık yapma şansım yok mu? biraz yardımcı olsanız :/
Hayvanların olduğu bir mod görmüştüm ama zevk vereceğini düşünmüyorum. Hayvancılığı istiyorsan John deere Farmer serisini öneririm.
anladım arkadaşım sağolasın.. bu oyun buraya kadar yani :/ sağolasın yeni modlar deniyeyim dicem ama pek zevk vereceğini sanmıyorum..
quote:
anladım arkadaşım sağolasın.. bu oyun buraya kadar yani :/ sağolasın yeni modlar deniyeyim dicem ama pek zevk vereceğini sanmıyorum..
Dediğim gibi John deere farmer serisini oyna hem daha uzun hem de daha çok ayrıntıya yer verilmiş
peki farming simulator kadar grafik ve görsellik olarak başarılımı bu john deere farmer serileri?
Drive Green dışındaki oyunları strateji oyunu zaten sen kullanmıyorsun. Drive Green'de de grafikler fs kadar iyi.
farming oyununda yenıyım bi türlü çözemedim bana farmıng oyununun save game mail atarmısın rica etsem
farming similatör oyununu bi türlü çözemedim ekini topluyorum ama nerede nasıl satıcamı bimiyorum bi tek çiflikte bi yervar konteynırdan ekını depo gibi biyere boşaltıyorum bide sarı yapraklı lalemı garip bi çicek var o toplanıyomu yabnı bi otmu toplanıyosa nasıl ve neyle toplanıyo bide samanları traktör gini aletle bi türlü toplayamadım biraz bilgi verin ayrıntılı bilen varsa
BİDE FARMİNG SİMİLATÖRÜN SAVE GAMESİ OLAN MAİL ATSIN LÜTFEN