Şimdi Ara

farming simulator

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
56.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • farming simulator 2009 oynayan var mı??

• Ara sıra oynarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Ara sıra oynarım
    nasıl oynanıyor bu biçerdöveri aldım tarlayı sürdüm sonra napıcaz açıklama yapçak olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

nasıl oynanıyor bu biçerdöveri aldım tarlayı sürdüm sonra napıcaz açıklama yapçak olan varmı

Alıntıları Göster
    Evet aynı şekilde bana da bu oyunu açıklayabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Evet aynı şekilde bana da bu oyunu açıklayabilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Bende şuan oynuyorum oyunu bazı ufak tefek şeyler dışında çözdüm ama... Herşeyden önce Career'den değil Missions'tan başlayın oyuna herşeyi anlatıyor ordaki görevler. Adada liman nerede, değirmen nerede, tarla nasıl sürülür, çim nasıl biçilir hepsi var. Missions taki tüm görevler bitince kariyer açın ve öğrendiğiniz şekilde hasatı toplayıp I tuşuyla PDA nızı açıp haritada Port, Mill ve Brewery'ye götürüp satmak. Buralarda römorku sokmak için bir yer var oraya gelince Q tuşu ile hasatı bırakın

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Bende şuan oynuyorum oyunu bazı ufak tefek şeyler dışında çözdüm ama... Herşeyden önce Career'den değil Missions'tan başlayın oyuna herşeyi anlatıyor ordaki görevler. Adada liman nerede, değirmen nerede, tarla nasıl sürülür, çim nasıl biçilir hepsi var. Missions taki tüm görevler bitince kariyer açın ve öğrendiğiniz şekilde hasatı toplayıp I tuşuyla PDA nızı açıp haritada Port, Mill ve Brewery'ye götürüp satmak. Buralarda römorku sokmak için bir yer var oraya gelince Q tuşu ile hasatı bırakın

Yardımın için teşekkürler ben direk kariyerden başlamıştım.Ben de diyordum bu nasıl bir oyun hiçbir şeyi anlatmıyor. Şimdi deniyorum

• quote:

quote:

Yardımın için teşekkürler ben direk kariyerden başlamıştım.Ben de diyordum bu nasıl bir oyun hiçbir şeyi anlatmıyor. Şimdi deniyorum

Alıntıları Göster
    Bugün bütün gün bunu oynadım Hayatımda ilk defa başından kalkmadan bir oyunu bu kadar oynadım (Bir de starcraft vardı ama o ayrı )
    Oyun çok detaylı olmuş içimdeki çiftçiyi dışarı çıkardı Sabahtan beri kaç tarla sürdüm kaç ekin aldım hatırlamıyorum. İçinde çiftçilik aşkı olan kesinlikle oynamalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Farming Simulator 22
    2 yıl önce açıldı
    Police Simulator: Patrol Duty
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bugün bütün gün bunu oynadım Hayatımda ilk defa başından kalkmadan bir oyunu bu kadar oynadım (Bir de starcraft vardı ama o ayrı )
    Oyun çok detaylı olmuş içimdeki çiftçiyi dışarı çıkardı Sabahtan beri kaç tarla sürdüm kaç ekin aldım hatırlamıyorum. İçinde çiftçilik aşkı olan kesinlikle oynamalı

Alıntıları Göster
    oyun güzelmiş gerçekçilikte var en büyük romorku küçük traktörler çekemiyor mesela oyundaki tek sorun yaptığım balyaları sattıktan sonra geri gelmesiydi onuda hallettim balyaları kaldırdım oyundan,şimdi her tarafa mısır ektim onları ekip biçiyorum,internette oyunun yamalarıda mevcut

• quote:

oyun güzelmiş gerçekçilikte var en büyük romorku küçük traktörler çekemiyor mesela oyundaki tek sorun yaptığım balyaları sattıktan sonra geri gelmesiydi onuda hallettim balyaları kaldırdım oyundan,şimdi her tarafa mısır ektim onları ekip biçiyorum,internette oyunun yamalarıda mevcut

Alıntıları Göster
    Gaza geldim indirdim. Missionlardan oyunu kapmaya çalışıyorum hadi hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

Gaza geldim indirdim. Missionlardan oyunu kapmaya çalışıyorum hadi hayırlısı

Alıntıları Göster
    Missionları bitirdim da Career'deki amacımızı anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

Missionları bitirdim da Career'deki amacımızı anlayamadım

Alıntıları Göster
    birkaç ekran görüntüsü eklense iyi olur grafikler nasıl acaba??oynanış zevklimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

birkaç ekran görüntüsü eklense iyi olur grafikler nasıl acaba??oynanış zevklimi?

Alıntıları Göster
    Evet ya. O kadar methetmişiniz ama bir ekran görüntüsü yok.
    Şu tarlayı bi de biz sürelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patriot Ayhan

Evet ya. O kadar methetmişiniz ama bir ekran görüntüsü yok.
    Şu tarlayı bi de biz sürelim.

Alıntıları Göster
    Ahana size SS

http://www.excalibur-publishing.co.uk/farmingsim2009scr.htm

• quote:

Ahana size SS

http://www.excalibur-publishing.co.uk/farmingsim2009scr.htm

Alıntıları Göster
    Direksiyonla oynayabilen var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobaruon

Direksiyonla oynayabilen var mı acaba ?

Alıntıları Göster
    Oyunda çözemediğim bir nokta kaldı o da tarlaya tohumu atmadan önce pullukla(plowing aletleri) sürdüğümüz zaman (toprak gri olunca) da tohum ekince ot büyüyor Cultivator araçlarıyla ile de sürüp tohum ekince büyüyor Çiftçi arkadaşlara sormak istediğim pullukla cultivatorlar arasındaki fark ne?
  • quote:

Oyunda çözemediğim bir nokta kaldı o da tarlaya tohumu atmadan önce pullukla(plowing aletleri) sürdüğümüz zaman (toprak gri olunca) da tohum ekince ot büyüyor Cultivator araçlarıyla ile de sürüp tohum ekince büyüyor Çiftçi arkadaşlara sormak istediğim pullukla cultivatorlar arasındaki fark ne?

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=XR21W5aRui0

• quote:

http://www.youtube.com/watch?v=XR21W5aRui0

Alıntıları Göster
    Ben oyunun missionları oynadım carreer moda gidince biraz oynadım canım sıkıldı. Demek ki benim çiftçiliğe ilgim yokmuş

• quote:

Ben oyunun missionları oynadım carreer moda gidince biraz oynadım canım sıkıldı. Demek ki benim çiftçiliğe ilgim yokmuş

Alıntıları Göster
    Ben oyunu yükledim. Tıkladım ve ekran karardı, bir süre sonra mouse ikonu geldi ekrana hepsi o kadar, öylece kaldı

sorun ne olabilir dersiniz?
  • quote:

kültivatör toprağı tarayarak havalandırmaya yarar, pulluk ise üst toprağı bir taraftan alarak diğer tarafa atar ve böylece toprağı sürer. kültivatörün metal aksamı daha incedir, dolayısıyla toprağı taşımadan havalandırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmyrdc

quote:

kültivatör toprağı tarayarak havalandırmaya yarar, pulluk ise üst toprağı bir taraftan alarak diğer tarafa atar ve böylece toprağı sürer. kültivatörün metal aksamı daha incedir, dolayısıyla toprağı taşımadan havalandırır.

Yani hangisinden daha fazla verim alabiliriz? Kültivatör ile de pulluk ile de sürdükten sonra ot bitiyor ama hangisi daha iyi ve çabuk onu kullanayım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.