Şimdi Ara

farming simulator (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
56.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kariyerden girdim pullukla tarlayı sürüyorum 1.5 saattir daha yarıya ancak geldim, traktör 2 depo benzin yedi, gözlerim yanıyor off. Sürdükten sona tohum nasıl ekicez? Yedekte bekleyen aletlerden hangisi tohum için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bedevi2007

Kariyerden girdim pullukla tarlayı sürüyorum 1.5 saattir daha yarıya ancak geldim, traktör 2 depo benzin yedi, gözlerim yanıyor off. Sürdükten sona tohum nasıl ekicez? Yedekte bekleyen aletlerden hangisi tohum için?

traktöre bin h tuşuna bas işçi sürsün bi traktör daha al onlada arakdan tohum at sürdüğün yerlere
  • Otomatik pilot 1 modunda çok yavaş sürüyor, ben 2'yle sabitleyip sürüyorum ama gene de çok uzun sürüyor.
    İşçi sürerken aynı anda ben diger traktörü alabilir miyim? Bi denim bakim sağol.

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur825

quote:

Orijinalden alıntı: Bedevi2007

Kariyerden girdim pullukla tarlayı sürüyorum 1.5 saattir daha yarıya ancak geldim, traktör 2 depo benzin yedi, gözlerim yanıyor off. Sürdükten sona tohum nasıl ekicez? Yedekte bekleyen aletlerden hangisi tohum için?

traktöre bin h tuşuna bas işçi sürsün bi traktör daha al onlada arakdan tohum at sürdüğün yerlere

• evet işçi sürerken sende diğer araçları sürebilirsin bide araçlar arasında tab tuşuna basarak geçiş yapabilrsin ben yeni keşfettim tarladan diğer tarlaya traktörleri getirmek için yürüyodum
  • Settings'de sadece birkaç görüntü ayarı var, tuş, ses, joystick, direksiyon vs. hiçbir ayar ekranı göremedim.

Ekran görüntüsü aşağıda, bizim işçi tarlayı sürüyor, sürülmüş alana ekim yapmak istiyorum, yedek traktör ve parçalar ekranda nasıl ekim yapicam?
    Yedek traktöre sadece biçerdöver takılabiliyor, o da sadece biçiyor, daha ekemedim ki biçeyim

http://img9.imageshack.us/i/traktor.jpg/

• yeni bi traktör al o yeni aldığın traktörün arkasına takmak için tohum atma makinesi al

aşağıdaki siteye bak

http://www.trakkulup.net/index.php/board,458.0.html
  • Resimdeki yeşil aletle ekiliyormuş, mısır ektim ilaçladım bakalım bekliyoruz. Böcekler yemez inşallah mısırları artık bekleyip görcez.
    Yeni traktöre param yetmiyor 5600 dolarım var biçerdöveri satsam 40 bine gidiyor 45600 param olur en ucuz traktör 62 bin küsür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terranfan -- 27 Ağustos 2009; 13:15:18 >
  • bence pulluk daha iyi.. daha derinden sürüyoruz, ama bu oyundaki mantık nedir bilemem
  • arkadaşlar bu oyunu shader 2.0 altı versiyonla çalıştırmam mümkün mü acaba? yoksa oyunu silim mi? bu arada ekran kartım ati radeon x300.
  • shader 2.0 altı çalıştırmaz...
    buarada oyun çok zevkli beyler... keşke türkçe yama yapan biri çıksa
  • İlaçlamanın verime bir etkisi var mı acaba? Bir de ne zaman ilaçlamak lazım Ayrıca şu çimenleri biçtikten sonra nerede satacağız?
  • Süper bi oyun yaa.. benimde pek bilgim yok... biraz karıştırırsam çözerim.. güzele benziyor... similatörü sevmeme pek ama bu güzele benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

İlaçlamanın verime bir etkisi var mı acaba? Bir de ne zaman ilaçlamak lazım Ayrıca şu çimenleri biçtikten sonra nerede satacağız?

ilaçlamanın verime etkisi var tabiki.... tahıllar sarardıktan sonra ilaçlama yap...

o biçtiğin çim değil ot... ot silajı yapıyorsun getirip silaj yerine (siloların yanındaki betondan yapı) onun üzerine döküyorsun... daha sonra ahıra inek alınca onunla besleyeceksin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rafetgulmez

quote:

İlaçlamanın verime bir etkisi var mı acaba? Bir de ne zaman ilaçlamak lazım Ayrıca şu çimenleri biçtikten sonra nerede satacağız?

ilaçlamanın verime etkisi var tabiki.... tahıllar sarardıktan sonra ilaçlama yap...

o biçtiğin çim değil ot... ot silajı yapıyorsun getirip silaj yerine (siloların yanındaki betondan yapı) onun üzerine döküyorsun... daha sonra ahıra inek alınca onunla besleyeceksin ;)

Ahıra inek de mi alıyoruz yuh yani Ne zaman alınıyo peki?

• daha okadar para kazanmadım
  • nerden indirebilirim?
  • oyun full sürümü burada :http://www.ahmetturan.org/oyun-indir/1568/farming-simulator-2009-indirdownload-ciftcilik-oyunu.html

tüm modlar ( yani farklı markaların farklı makineleri) burada(ücretsiz üyelik istiyor):http://new.ls-uk.info/index.php?action=downloads

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rafetgulmez -- 2 Eylül 2009; 22:14:29 >

• Oyunun tum bilgi ve yamalarina trakkulup adli siteden ulasabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kkrtls -- 11 Eylül 2009; 23:21:17 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rafetgulmez

quote:

Ahıra inek de mi alıyoruz yuh yani Ne zaman alınıyo peki?

Alınmıyor diye biliyorum ben hiç görmedim.

• Farming Simulator 2008'den mi yoksa 2009'dan mı bahsediyorsunuz? 2009 müthiş olmuş, artık alım-satım işlemi de yapılabiliyor. İnşallah 2010'u bekliyoruz bakalım. Reklam olarak algılanmasını istemem ama aşağıda detaylı bilgiler vermişler.

http://www.trakkulup.net/index.php/board,458.0.html
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.