Şimdi Ara

Farming Simulator 2013 (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
17
Favori
310.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya beyler bu ekinler bi tek bende mi bu kadar aşırı yavaş büyüyo ? Büyüme hızını arttırdım ama yok.Oyun 1 - 1 buçuk saattir açık ama halen yeşil.Daha başındayım oyunun 2 tane tarlam var.Ektim bekliyorum.Yapacak bi şey yok.Depodaki ürünleri sattım.2011 de ki büyüme hızı idealdi.Ama bu çok yavaş

@Terranfan
  • @Letsqond hocam teşekkürler, şu sıralar pek oynamıyorum. :)

@SüperEspri hocam ürünler oyunun saatiyle 18-22 saat arasında biçilebilir hale gelmesi lazım, x120 hızda yaklaşık 10 dakika sürüyor, daha uzun sürüyorsa yanlış ayar değiştirdin sanırım. 8 tuşuyla x120 yapıp zamanı hızlandırıyosun dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terranfan -- 23 Mayıs 2013; 5:46:59 >
  • oyun karışık geldi.Görevler geliyor ya,görevde bana pallet fork ile mal taşı diyor.Bu front loader pallet fork aldım store dan.Onun bahçesine geldi.Traktöre takamadım.Attach diyorum önüme-arkama getirip girmiyor bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

oyun karışık geldi.Görevler geliyor ya,görevde bana pallet fork ile mal taşı diyor.Bu front loader pallet fork aldım store dan.Onun bahçesine geldi.Traktöre takamadım.Attach diyorum önüme-arkama getirip girmiyor bir türlü.

Hocam her forkliftin ucu ayrı, kendine ait olanı takman gerek, aldıgın aracın altında eklentileri sıralanıyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terranfan -- 23 Mayıs 2013; 12:47:27 >
  • quote:

oyun karışık geldi.Görevler geliyor ya,görevde bana pallet fork ile mal taşı diyor.Bu front loader pallet fork aldım store dan.Onun bahçesine geldi.Traktöre takamadım.Attach diyorum önüme-arkama getirip girmiyor bir türlü.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

@Letsqond hocam teşekkürler, şu sıralar pek oynamıyorum. :)

@SüperEspri hocam ürünler oyunun saatiyle 18-22 saat arasında biçilebilir hale gelmesi lazım, x120 hızda yaklaşık 10 dakika sürüyor, daha uzun sürüyorsa yanlış ayar değiştirdin sanırım. 8 tuşuyla x120 yapıp zamanı hızlandırıyosun dimi?

O süre değiştirilen yerde birde 'Plant growth' var.Fast yapmıştım.Şimdi 120x yapıp denerim sağol
  • Bugün oyunu orjinal olarak aldım, multi oynayım diye lakin Türk bulamadım :D, yabancıların oyunlarına giriyorum nedense ara sıra takılmalar yapıyor oyun pc sisteminden değil orasını biliyorum. İnternet bağlantısından mı yapıyor diye düşünüyorum. Net hızım 16mb normalde kotayı geçtiği için 3mb acaba multi oynayan veya oynamış arkadaşlarda da böyle bir sıkıntı var mı? varsa çözümü nedir?

Şöyle bir beklentiyi sürekli alıyorum. Genelde 4-5 kişilik oyunlarda bu süre daha da uzuyor. Bunu en aza indirgemek için ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Letsqond -- 24 Mayıs 2013; 1:05:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Letsqond

Bugün oyunu orjinal olarak aldım, multi oynayım diye lakin Türk bulamadım :D, yabancıların oyunlarına giriyorum nedense ara sıra takılmalar yapıyor oyun pc sisteminden değil orasını biliyorum. İnternet bağlantısından mı yapıyor diye düşünüyorum. Net hızım 16mb normalde kotayı geçtiği için 3mb acaba multi oynayan veya oynamış arkadaşlarda da böyle bir sıkıntı var mı? varsa çözümü nedir?

Şöyle bir beklentiyi sürekli alıyorum. Genelde 4-5 kişilik oyunlarda bu süre daha da uzuyor. Bunu en aza indirgemek için ne yapabilirim?

Oyuna biri girdiginde 1 dakikaya yakın herkes donuyor, sinir bozucu. Host olan kişinin upload hızına göre süre değişiklik gösteriyor, almanya ingiltere fransaya fiber baglantısı var, o ülkelerden host seçebilirsin, adamın upload hızı yavaşsa yapabilecegin fazla bişi yok malesef.

• tohumların hepsi aynı para mı?Ben ilk barley tohumu almıştım,onu ektim.Ama canımın istedigi gibi bunu canola ya çevirebiliyorum ekerken.Böyle olursa hep canola ekerim ben.Bug mudur,oyun saçmalıgı mıdır anlamadım.Birde işçi tutup ekim yaptırdıgımda tohumum hiç bitmiyor,ben ekerken bitiyor
  • quote:

tohumların hepsi aynı para mı?Ben ilk barley tohumu almıştım,onu ektim.Ama canımın istedigi gibi bunu canola ya çevirebiliyorum ekerken.Böyle olursa hep canola ekerim ben.Bug mudur,oyun saçmalıgı mıdır anlamadım.Birde işçi tutup ekim yaptırdıgımda tohumum hiç bitmiyor,ben ekerken bitiyor

Tohumların hepsi aynı para evet, O tuşundan tohum ekme makinesinde değiştirebiliyorsun doğrudur :), bug değil bizde de böyle, lakin işçiye verince sadece tohumu değil benzini de harcamaz. sonuçta saniyede 1$ alıyor :) eğer hepsini karşılasaydık para yetmezdi

• Uçan sprayer

• Arkadaşlar biri bana yardım etsin oyunda yamlarım çalışmıyor. Bina yamaları ağaç yamaları gibi yamalar storede var ama yerleşmiyor lütfen yardımmmmm
  • Arkadaşlar fs13 orjinalini alıp 3 kişi kullanmayı düşünüyoruz yani 3 kişinin pcsine aynı cd/key'den yükleyeceğiz. Bu durumda multiplayer oynayabilirmiyiz ? yoksa ayrı ayrı orjinal almamız gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12MeRtt -- 28 Mayıs 2013; 12:31:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12MeRtt

Arkadaşlar fs13 orjinalini alıp 3 kişi kullanmayı düşünüyoruz yani 3 kişinin pcsine aynı cd/key'den yükleyeceğiz. Bu durumda multiplayer oynayabilirmiyiz ? yoksa ayrı ayrı orjinal almamız gerekiyor?

Ayrı ayrı almanız gerek.Bir key kullanıldıktan sonra başka PC de çalışmaz.
  • En son mevcut traktorlorun HIRE WORKER dekı hız lımıtlerıyle oynamıstım 30mph ıle tarla ekme bıcme yaptırıyordum işçilere sonra bıraktım.
  • Arkadaşlar oyun orjijinal değil.Nasıl multiplayer oynabilirim? cevap hızlı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_maske

Arkadaşlar oyun orjijinal değil.Nasıl multiplayer oynabilirim? cevap hızlı olursa sevinirim.

bildiğim kadarı ile oyun orjinal değilse hiçbir şekilde multiplayer oynayamazsın
  • haritada değişiklik yapmak için hangi modu kullanıyoruz.
  • bu modlarım linkini alabilirmiyim.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.