Şimdi Ara

Fast and Furious Showdown PC 2013 [ÇIKTI]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.gamespot.com/fast-and-furious-showdown/

underground 2 gibi modifiye seçenekleri var

ben kurdum fakat daha oynayamadım

oynayanlar yorumları alalım

• Resimlerden gördüğüme göre hayal kırıklıgından ote sadece ısım yaptıkları ıcın bır oyun cıkarılmıs bence oynamadım ama grafıklerden bellı oluyor nasıl bır oyun oldugu aynı yıllar once cıkan vin diesel oyunu gıbı daha guzel grafıkler falan yapılmalıydı.....
  • Android olarak kalsa daha iyimiş oyun.Çok kötü grafiklere sahip.Zaten 1.5 gb bişey ama indirdiğime üzüldüm valla.Denemeyin denettirmeyin yoksa üstünüze kalır.
  • Resimleri gördüm ve direk indirmekten vazgeçtim. Filmden uyarlanmış oyunları sevmem (Spiderman 1 hariç). Çünkü "Nasıl olsa satar" mantığıyla özensiz biçimde yapılıyorlar. Üstelik arcade bir araba yarışı olupta araçlar lisanssız olunca sarmıyo be abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: forza5454

Resimleri gördüm ve direk indirmekten vazgeçtim. Filmden uyarlanmış oyunları sevmem (Spiderman 1 hariç). Çünkü "Nasıl olsa satar" mantığıyla özensiz biçimde yapılıyorlar. Üstelik arcade bir araba yarışı olupta araçlar lisanssız olunca sarmıyo be abi

O özensiz yapmalarından değil, film ile aynı anda çıkarmak istedkleri için, oyunu adam gibi yapmaya fırsat bulamadıklarından böyle oluyor.. Allah aşkına filmin çıkmasına 5 ay varken ne diye oyun çıkarırsın... Birde hep sorucam diyorum, bu filmleri oyunlarını neden hep Activision yapıyor arkadaş başka şirket mi yok

• Neden bu kadar kötü bir oyun yapmışlar hala anlamış değil. Sadece mobil platformlarına sunsaydılar çok daha iyi olurdu. O sime bu oyun yakışmıyor.
  • metro last night bitti ve buna bir bakayım dedim

fakat 5 dakika oynadım belki oynamadım, kapattım
    interneten gameplay'lere baktım
    sonra sildim

beklediğim gibi değilmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

metro last night bitti ve buna bir bakayım dedim

sonra sildim

beklediğim gibi değilmiş

metro last lıght dedın mı akan sular durur hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfrace57 -- 1 Haziran 2013; 10:44:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfrace57

quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

metro last night bitti ve buna bir bakayım dedim

sonra sildim

beklediğim gibi değilmiş

metro last nıght dedın mı akan sular durur hocam

last light la şunun adı bi öğrenemediniz gitti
    bu arada fast&furious oyununa gelirsek, grid2 varken hiç zaman kaybetmeyin diyorum bu çöplüğe
    son 6 saattir grid 2 oynuyorum artık elim ağrıyor mecburen yatmak zorundayım yoksa hiç oyunu bırakasım yok, oyun hakkında konuşmadım kendi halimi anlatıyorum siz anlayın artık

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abicim bu oyun Fast & Furious ismine hakarettir bence bune PS1 oyunu gibi gerçekten utanç verici
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.