Arkadaşlar çıktığından beri bulmaya çalışıyorum ama bir türlü sinema çekimi dışında doğru düzgün Fast Five ın DvDRip veya başka bir .torrent dosyasına ulaşamadım ya.
Yardımcı olabilecek var mıdır acaba?
Şimdiden teşekkürler.
kanka ben bi tane bulmustum ama kaldırılmıs torrent ban yemis ama o da zaten ppvrip'ti ama ts'den iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: sencerbice
kanka ben bi tane bulmustum ama kaldırılmıs torrent ban yemis ama o da zaten ppvrip'ti ama ts'den iyidir.
Güzel değildi zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Tenth Doctor
Güzel değildi zaten
Alıntıları Göster
Bende bulamadım
pm
quote:
Orijinalden alıntı: SH4K3R
pm
dvdsi cıkmadı
quote:
Orijinalden alıntı: SH4K3R
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
dvdsi çıkmadan dvdripte çıkmaz. Kaliteli sinema çakimleri var en iyisi Fast Five 2011 PPVRIP IFLIX olması lazım şu ana kadar
ben izledim kanka sinemada hic te begenmedim bırak bosver hic umutlanma bence hatta 3d izledim ben biseye benzemiyo.
Yok artik atma hocam,10 numara filmdi
ne atması kardes ben gercekten begenmedim gerci ilk 2 film dısında begenmedim zaten. bu filmde diger 2 filme gore bence coook altlarda kalmıstır. cok kotu mu hayır degil peki iyimi hayır degil tek kelimeyle vasat.
ben izledim kanka sinemada hic te begenmedim bırak bosver hic umutlanma bence hatta 3d izledim ben biseye benzemiyo.
ne atması kardes ben gercekten begenmedim gerci ilk 2 film dısında begenmedim zaten. bu filmde diger 2 filme gore bence coook altlarda kalmıstır. cok kotu mu hayır degil peki iyimi hayır degil tek kelimeyle vasat.
Allah Allah ilginç hocam ben çok beğendim oysaki
Alıntıları Göster
bende 720p sürümü var 25gb
quote:
Orijinalden alıntı: LiveForSpeed
quote:
Orijinalden alıntı: eFhiaLt3s
Asosyal misiniz gidin sinemaya bee
vizyondan kalkalı aylar oldu
Gitseydin o zaman vizyondayken. Kafadan 1 ay vizyondaydı insaf.