Şimdi Ara

Boğazda Birşey varmış hissi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
34.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün ağrı kesici yuttuktan sonra sanki o hap boğazımda takılmış gibi bir his var yutkunurken batıyor sanki başına böyle bir durum gelen varsa tecrübelerini paylaşabilir mi.

• o önce boğazınızda kalmştr biraz aşındırdıktan sonra mideye inmiştir. bundan dolayı biraz zaman geçse bile üzerinden hala boğazında birşey varmış hissine kapılırsın. mesela yıllar önce balık kılçığı kalmıştı boğazımda. hastaneye gidip çıkarttırmıştım ama 1 hafta boyunca sanki boğazımda kılçık varmış gibi yaşadm. aşınmadan kaynaklanıyor. çözüm olarak bol bol ballı süt iç en kısa sürede geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oslun -- 29 Ocak 2011; 13:10:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: li10

o önce boğazınızda kalmştr biraz aşındırdıktan sonra mideye inmiştir. bundan dolayı biraz zaman geçse bile üzerinden hala boğazında birşey varmış hissine kapılırsın. mesela yıllar önce balık kılçığı kalmıştı boğazımda. hastaneye gidip çıkarttırmıştım ama 1 hafta boyunca sanki boğazımda kılçık varmış gibi yaşadm. aşınmadan kaynaklanıyor. çözüm olarak bol bol ballı süt iç en kısa sürede geçer

Bunun sebebeini hiç araştırmamıştım.Bana hep olur ama sorma gereği duymadım. Güzel bilgi vermişsin.
  • Akut faranjit olmuşsun arkadaşım.Dahiliye ya da KBB doktoruna görün.
  • Başlığı okuyunca köprülere birşey oldu sandım
  • Ben de Zinco-C ve B vitamini içiyorum. İçtikten sonra sanki boğazımda kalmış gibi oluyor, aynı durum bende de var.

Ekleme: Şimdi aklıma geldi ve Zinco-C içtim. Yutkununca sanki boğazımda kalmış gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim -- 29 Ocak 2011; 13:26:55 >
  • quote:

Dün ağrı kesici yuttuktan sonra sanki o hap boğazımda takılmış gibi bir his var yutkunurken batıyor sanki başına böyle bir durum gelen varsa tecrübelerini paylaşabilir mi.
    boğaz tahrişinin belirtisidir.ya çok sıcak yada kılçık tarzı sert bişey boğazınızı tahriş etmesi muhtemel.ve orada bir tahribat yapıyor.sürekli boğazınızda bişey varmış duygusu var.ben de yaşamıştım. hatta koşarak acile gittim nefes borusunda mı diye.doktor çok gülmüştü.koskoca adamsın nefes borusuna gitse şimdiye kadar gitmiştin ki zaten vucut onu atmak için çok fena öksürtür demişti.
    2. olarak faranjit belirtisi olabilir.sütlu bal, ıhlamurşla limon, ve pastille geçeceğini zannediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.