Şimdi Ara

FASTPAY FATURA ÖDE 50TL KAZAN (herhangi bir tutar) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
32
Favori
36.759
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben uygulamada hala göremedim. 2 fatura ödemem var. fakat hiç fatura ödemesi yapmamışlara geliyor sanırım.

• Bu kampanya bende çıkmıyor faydalanabiliyormuyuz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cheem kullanıcısına yanıt

daha önce hiç işlem yapmadıysan ilk fatura ödemende diye ibare koymuşlar. yanı daha once hıc fatura ödememiş olmak gerekıyor bellı kı.

• barikat2005 kullanıcısına yanıt

Kampanya tarihleri arasında diye belirtmiş ama FASTPAY FATURA ÖDE 50TL KAZAN (herhangi bir tutar) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FASTPAY FATURA ÖDE 50TL KAZAN (herhangi bir tutar)

• Bana da sms geldi dun aksam fakat uygulama da görünmüyor.

• bana sms de gelmedi uygulamada da görünmüyor, kişiye özel demek ki...

• babamın telefona sms gelmiş ama uygulamada yok, neyse deneriz kaybedecek bir şey yok FASTPAY FATURA ÖDE 50TL KAZAN (herhangi bir tutar) 

• kampanya kişiye özel galiba. kampanyalarda görünmüyor. ben yine de fatura ödeyip, şansımı denedim. büyük ihtimalle verilmez.

• Denizbank hesabı olanlara veriyor gibi bende hesap yok ne sms ne uygulama kampanya yok.

• barikat2005 kullanıcısına yanıt

Ben daha önce hiç fatura ödemedim ama bende gözükmüyor...FASTPAY FATURA ÖDE 50TL KAZAN (herhangi bir tutar) 

• yigit_dark kullanıcısına yanıt

denizbank hesabim var, daha once hic fastpay veya denizbank'dan fatura odemedim ama bana da yok :) mh arayip ogrense biri iyi olur

• Faturalarınızı mecbur ödüyorsunuz zaten, verirse verir vermezse de bir kaybınız olmayacak. Ödeyin geçin.

• kukuleta12 K kullanıcısına yanıt

MH aradım böyle bir kampanya gözükmüyor diyor.. Gelen sms'lere bakınca Sana özel deyince kişiye özel olduğu anlaşılıyor..

• Az once gelen sms de belryilen adrese tikladim. Asilan sayfada kampanya ya katil dedim. Uygulama da fatura odeme kismi acildi. Cep telefonu faturası ödedim. Umarim 50 tl gelir.

Adres bu:

• ivirzivir35 kullanıcısına yanıt

Hocam hemen katıl diyince fatura ödeme kısmı çıkıyor, kampanyaya katılım yeri değil büyük ihtimalle olmaz

• İlk defa hesap açanlara vs diyerek yine çamura yatar mı?

• Dünki 100 lira dijital koda 100 bakiye ile bende fastpaye geçtim.Bu kampanya bende de görünmüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.