Şimdi Ara

FASTPAY FATURA ÖDE 50TL KAZAN (herhangi bir tutar) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
32
Favori
36.759
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OxBlue

Şimdi 5 TL'lik fatura ödense bile 50 TL mi veriyorlar?

Herhangi bir oran şart göremedim de...

Göremediysen demek ki alt limit yok anlamına gelir 🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başka işlem yapmama şartı var, ben bir çok işlem yaptım daha Önce umudum yok

• quote:

Orijinalden alıntı: the guardian14

Başka işlem yapmama şartı var, ben bir çok işlem yaptım daha Önce umudum yok
    Buraya yazmaya gelmişsin de ilk sayfadaki şartları okumamışsın herhalde 🤣 o dediğin kampanya ayrı bu kampanya ayrı bu kampanya için hem sms hem de bildirim gelenler de var (bana ikisi de geldi) ya da sms yerine sadece bildirim gelenler var o ilk işlem şartlı olan kampanya zaten daha önce başladı ve onun iadesi 60 TL (beş fatura ödemesi sonucunda alıyorsun bu tutarı) bu kampanya ise 50 TL ve ilk işlem vs yok sadece Fastpay den 1 fatura ödeyeceksin bu kadar

• Belki başka yerde yazıyordur, bazı arkadaşlara SMS gitmiş, kimisine mobil uygulamadan bildirim gelmiş, orada ekstra şart koymuşlar mı diye sormuştum komik kardeş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OxBlue

Belki başka yerde yazıyordur, bazı arkadaşlara SMS gitmiş, kimisine mobil uygulamadan bildirim gelmiş, orada ekstra şart koymuşlar mı diye sormuştum komik kardeş
    Gelen sms linkinde de kampanya şartları aynı buradaki ile hem fatura zaten ödeniyor iade gelmese bile bir kayıp olmuyor zira fatura bu en kötü kayıt açtırırsın (ve evet komiğim 😂)

• Herkese gelmedi mi 50 tllik olan kampanya bende baktım tekrar görünmüyor o

• FASTPAY FATURA ÖDE 50TL KAZAN (herhangi bir tutar)
    Kampanya güzel ancak ben yararlanamıyorum faturaların tarihi bu aralığa denk gelmedi nasıl bir şanssizliktir böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkoc38 -- 4 Aralık 2021; 19:2:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the guardian14

Herkese gelmedi mi 50 tllik olan kampanya bende baktım tekrar görünmüyor o
    Fastpay uygulamasında gözükmüyor aynen ama bana da anneme de hem sms hem de bildirim geldi yani saçma olacak belki ama sms den linke tıkladım direkt Fastpay uygulaması açıldı oradan faturayı ödedim sağlama olsun diye de mh arayıp teyit ettirdim kampanya da sms herkese geldi mi bilmiyorum ama yeğenime gelmemiş (hem Denizbank hem Fastpay kullanıyor) bu arada sms Fastpay olarak değil Denizbank olarak geliyor

• Kampanyaya katılım falan gerekiyo mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemekten zarar gelmeyecek tabii ki ama ne bildirim ne de sms geldi. Bu konuda paylaşılan linklerden hemen katıla basarak ödeme yaparsam kampanyaya katılmış sayılır mıyım?

• Bir türlü kart ekleyemedim,şu anda işlemi gerçekleştiremiyoruz diyor sürekli,sizde nasıl.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok fazla msjiniz var ama şuna cvp vermemissiniz sanirim
    Alt limit var mi 9 10tl su faturasi ödesek de gelir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 07ENGİNEER

Cok fazla msjiniz var ama şuna cvp vermemissiniz sanirim
    Alt limit var mi 9 10tl su faturasi ödesek de gelir mi?
    Sayfayı ve ilk sayfadaki kampanya şartlarını okumadı iseniz burada benim suçum ne? Kaldı ki yukarıda birine cevap vermişim ve BÜYÜK YAZI İLE ALT LİMİT YOK diye de belirtmişim FASTPAY FATURA ÖDE 50TL KAZAN (herhangi bir tutar)

• Hesabınıza yeni kart ekleme yapabiliyor musunuz

Bende yapmıyor
    İki ayrı hesaptan
    Denedim

• Kampanya gözükmüyor, gözükmesi için yapılabilecek birsey var mi, deneyimleyenler paylaşırsa sevinirim

• fkoc38 F kullanıcısına yanıt

Benim faturayı öde :d

• Talimattaki faturamı fastpay ile ödedim ardından1 saat sonra otm talimat ile ödendi ve 2 kez ödemiş oldum:/ iade ile uğraşacam şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jayus

Talimattaki faturamı fastpay ile ödedim ardından1 saat sonra otm talimat ile ödendi ve 2 kez ödemiş oldum:/ iade ile uğraşacam şimdi.
    Bu sorunu yaşayan biri vardı bir ara gailba iade değil da gelecek ay faturadan düşüyor demişti forumdan bir arkadaş yanlış hatırlamıyorsam

• Ödedim ben de sms gelmedi

• Jayus kullanıcısına yanıt
    Bir sonraki ay faturanizdan duser, onden odemis oldunuz yani.

Mesela telefon faturanizsa odenen ve her ay 50tl geliyorsa onumuzdeki ay 0 gelecek faturaniz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.