Şimdi Ara

Fastpay ile elektrik faturası (Enerjisa) ödemede %10 iade (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
50
Favori
63.083
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Ben bugun odedim hocam daha gelmedi fast pay bakiyesini nerde kullanicaz.?

Alıntıları Göster
    Daha önce ck enerji fatura ödemesi yaptıysanız gelmez.

Yanılmıyorsam ilk defa yapanlara geçerli.Fastpay sitesinden kontrol edin.
  • HOCAM A101 de fastpay ile ödeyeceğim diyorum adam bana boş boş bakıyuor. o ne diyor? Adana da hangi a101 e gittiysem hiçbiri fastpay ile ödeme almayı bilmiyor.hala faydalanamadım bu kampanyadan
  • 3-4 aydır elektrik faturası ödediğimde anında 10tl geliyordu ama bu ay öyle olmadı, bekliyoruz bakalım...Umarım aramak zorunda bırakmazlar...
  • Eksik geldi 7 lira gelecegine 2 3 lira geldi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkm_evo

HOCAM A101 de fastpay ile ödeyeceğim diyorum adam bana boş boş bakıyuor. o ne diyor? Adana da hangi a101 e gittiysem hiçbiri fastpay ile ödeme almayı bilmiyor.hala faydalanamadım bu kampanyadan
    maalesef işi sen öğreteceksin. ya a101 müşteri hizmetlerini ara ya da istanbul da herhangi bir a101 şubesini ara onların yanında. ver telefonu ellerine, öğrensinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: grkm_evo

HOCAM A101 de fastpay ile ödeyeceğim diyorum adam bana boş boş bakıyuor. o ne diyor? Adana da hangi a101 e gittiysem hiçbiri fastpay ile ödeme almayı bilmiyor.hala faydalanamadım bu kampanyadan
    Yanılmıyorsam Adana'dakiler uygun değildi. İllere göre hangisinde olduğuyla ilgili bir şey paylaşılmıştı kendi konusunda oradan bakarsanız hangi mağazada var öğrenebilirsiniz. Her mağazada olmuyor maalesef.
  • 2 gün önce ck elektrik borcunu ödedim 180TL idi. Ertesi gün elektrik faturanınızı ödediğiniz için 10 tl fastpay bakiyesi yüklendi.
  • Rapator kullanıcısına yanıt
    Bu ay banada gelmedi aradım dün gece. Ödemeyi ilk yaptığında geliyor, gelmezse aramadan gelmesi zor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CK da başlamış %10 iadeye. Ayda 10, en fazla 50 TL kazanılabiliyor.
  • Bir önceki ödemenizin üzerinden 30 gün geçmemişse sistem aynı ay olarak algılıyor 10 tl yüklenmiyor daha önceki ödülü 10 tl ye tamamlıgor ödemeniz arasında 30 gün olmasına dikkat edin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oralet82

Bir önceki ödemenizin üzerinden 30 gün geçmemişse sistem aynı ay olarak algılıyor 10 tl yüklenmiyor daha önceki ödülü 10 tl ye tamamlıgor ödemeniz arasında 30 gün olmasına dikkat edin!
    Hiç alakası yok,geçen ayın 6 sında ödemişim,bugün yatırdım tekrar,32 gün olmuş..86 tl faturada 0.50 kuruş iade yaptı..ki daha 50 liralık sınırda dolmadı..bence fastpay cortladı

• toplam iade 50 TL olması gerekiyor yanlış değilsem. 50 TL indirimi tamamlamış olabilirsiniz. Zira geçen yatırdım anında indirim geldi yine. Cortlayan bir şey yok.
  • ugur208 kullanıcısına yanıt
    Halbuki yukarıda yazdım daha 50 liralık kotam da dolmamış diye,86 liraya 50 kuruş iade etti..
    İki fatura arasıda 32 gün olmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 9 Eylül 2019; 10:56:29 >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de var. Geçen ay da eksik yüklemişti, bu ay da hiç yüklemedi. İki ödeme arasında 30 günden fazla olmasına rağmen 10 TL'ye tamamlayaacak şekilde yükleme yapmış geçen ay, bu ay hiç yapmadı.
  • 30 gün dye birşey yok, daha önce elektrik faturasını 12 haziranda ödedim iade geldi, sonraki ay 1 temmuzda ödedim onda da iade geldi...Ay bazlı işliyor sistem...Bu ay 3 eylülde ödedim ama daha gelen birşey yok...Bugün arıyacağım artık...
  • Eski işlemlere nerden bakılıyor bilen var mı,işlem geçmişinde son 3 aylığı gösteriyor..

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    Sistemde bir sıkıntı olabilir benim başıma bir kez geldi onda da 30 günü doldurmamıştım. Diğerlerinde sorun yaşamadım 50 tl lik sınırı doldurdum artık kullanmam herhalde

• Uygulamaya giremiyorum dönüp dönüp duruyor problem bende mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Üç Kağıtçı Mesut

Fastpay numara değişikliği yapmıyor. E sistemdeki numara ile girme zorunluluğu olduğu için ve benim de o numarada internetim olmadığı için fastpay kullanamıyorum.
    denizbank şubesine başvur hocam

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.