Şimdi Ara

Fastpay ile elektrik faturası (Enerjisa) ödemede %10 iade (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
50
Favori
63.083
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Buchholz rölesi

Enerjisa fatura iadesi sadece Denizbank kredi kartlarında mı geçerli ?
    https://www.fastpay.com.tr/error-404.aspx?aspxerrorpath=/firsatlar/enerjisa-kampanyasi.aspx

" fastPay’e tanımlayacağın herhangi bir bankaya ait kredi kartınla ya da fastPay’e yapacağın nakit yüklemelerinle bu kampanyadan yararlanabilmen mümkün. "

"Kampanyaya tüm bireysel DenizBank kredi kartları dahildir. PTT Bonus, Business, İşletme, Tarım gibi ticari kartlar ve Paracard’lar dahil değildir."

Hangisi doğru acaba ?
    Hayır istediğiniz kartla olur. Eğer başka banka için soruyorsanız.

• Diğer bankaların kredi kartlarına iade veriyor hocam. Ben akbank ve iş bankası kredi kartını tanımladım onları kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yepaş da dahil olsa şu sisteme

• Bir sorum olacak. Bu kampanyadan bu zamana kadar kaç adet fatura ödediğimi nasıl takip edebilirim? Uygulama üstünden en son 2 ödediğim fatura görünüyor sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Bir sorum olacak. Bu kampanyadan bu zamana kadar kaç adet fatura ödediğimi nasıl takip edebilirim? Uygulama üstünden en son 2 ödediğim fatura görünüyor sadece.
    bende baktım şimdi işlem geçmişinde son 2 ödeme gözöküytor. ödeme geçmişiinde de 3 işlem . 4 işlem yapmıştım oysa.gerçi kazanılanlar 40 lira duruyor hala aktarmadım hesaba. yani ben ordan anladım 4 kere yaptığımı
  • Bugün 91 lira ödedim fakat 0.47 lira geldi, var mı bu şekilde iade gelen? Toplamda 50 lira olmadı daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce 3. geri ödememi aldım. 10₺

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Hocam uygulamadan müşteri hizmetlerinin numarasını bulup aradım sordum söylediler. Kaç defa katıldığını öğrenmek isteyen arkadaşlara duyurulur. Benim de 4 olmuş. Bu aykini de ödeyince diğer karttan ödemeye devam edeceğim farklı telefondan. Şu kampanyayı yılbaşında bitirmezler umarım. Aslında topluca bir mail çalışması yapsak süreyi uzatabilirler ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Hocam uygulamadan müşteri hizmetlerinin numarasını bulup aradım sordum söylediler. Kaç defa katıldığını öğrenmek isteyen arkadaşlara duyurulur. Benim de 4 olmuş. Bu aykini de ödeyince diğer karttan ödemeye devam edeceğim farklı telefondan. Şu kampanyayı yılbaşında bitirmezler umarım. Aslında topluca bir mail çalışması yapsak süreyi uzatabilirler ne dersiniz?
    Aynı kartla farklı hesaptan ödeseniz de geliyor aklınızda bulunsun.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme icin tesekkurler

• RoBiN* kullanıcısına yanıt
    En son ödediğiniz fatura yeni ödeyeceginiz fatura arasınsa 30 günlük bir süre olması gerekiyor. 30 gün dolmadan ödeme yaptığınızda aylık 10 tl hesabından eksik kalan tutar iade olarak geliyor. Örneğin 20 temmuzda yaptığınız ödeme sonucunda 8 tl iade aldınız, 10 agustosta tekrar ödeme yaptınız iade miktari 2 tl olarak hesaba geçer.

• Fastpayi olmayanlara Enerjisa fatura ödemelerinde yardmci olabilirim

• Ck enerji de dahil. Tesadüfen ödeyerek öğrenmiş oldum. 83 tl faturaya 8,3 tl iade etti.

• MAX 750 TL ödenebiliyor üzeri tutarlar için bir çözüm var mı?
  • serberk S kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerinden kayıt açtırdım, kalan ücreti geri yatırdılar

• Arkadaşlar banka kartıyla oluyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirswager

Arkadaşlar banka kartıyla oluyor mu?
    ya kredi kartı olacak ya da denizde hesabın olacak diye biliyorum. hesaba atm den falan yükleniyor mu bilmiyorum
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ediyorum.

• Arkadaşlar konu dışı fakat nereye soracağımı bilemedim, belki bilen vardır diye buraya yazayım. Kocaeli Kentkart’a, Fastpay üzerinden 10tl yükledim fakat hala bekleyen talimat olarak gözüküyor. Kartı makineye koyup bakiye sorgulaması yaptım, yine de para karta geçmedi. Ne yapmak gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunner92fb -- 31 Ağustos 2019; 22:51:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunner92fb

Arkadaşlar konu dışı fakat nereye soracağımı bilemedim, belki bilen vardır diye buraya yazayım. Kocaeli Kentkart’a, Fastpay üzerinden 10tl yükledim fakat hala bekleyen talimat olarak gözüküyor. Kartı makineye koyup bakiye sorgulaması yaptım, yine de para karta geçmedi. Ne yapmak gerekiyor?
    Telden NFC yi açıp kartı telin arkasına yapıştırın

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.