Şimdi Ara

Fastpay ile elektrik faturası (Enerjisa) ödemede %10 iade (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
50
Favori
63.084
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 aydır, hem elektrik hemde digiturk iadeleri, 15lira direk sorunsuz yatıyor. Onu da normal hesabıma eft yapıyorum. Temiz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasph -- 17 Haziran 2019; 15:5:19 >
  • O zaman bir lackalik var bankanın işleyişinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İadeler neden gelmiyor soran var mı

• 15 inde elektrik ödemesine anında iade gelmemişti, ama sanırım ertesi gün gelmiş

• Bir Fast Pay hesabımdan 5 adet iade aldım . Şimdi başka bir Fast Pay hesabı açsam babam üstüne ordan aynı faturayı ödesem 5 iade daha alabilir miyim ?

• Çağrı merkezine 6 gün önce kayıt bıraktım iadem olmadığı için. Döneceğiz dediler dönmediler, aradığımda kontrollerimiz devam ediyor diyorlar. Şikayetvar’dan kayıt açtım yine geri döneceğiz dediler, onun üstünden de 3 gün geçti. Bugün şikayetim üzerinden tekrar yazdım cevap vermediler. Sorun yaşadınız mı umursamazlıkta bir numaralar, daha öncesinde de ellerine düşmüştüm.

• Bugun fastpay hesaptan odeme yaptim aninda iade geldi

• dün yaptım anında geldi 4 te 4 oldu
  • Bayram döneminde ödeme yapanlar bir sorun yaşadı sanırım. Bugün yaptığım baskılar sonucunda hesabımda bakiye düzeltmesi yapıldı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok iyiymiş ya fastpay anında geldi eft ile attım hesabıma gelen parayı. kredi kartıyla ödeyemediğim doğal gaz faturamı buraya bağladığım kredi kartıyla masrafsız ödedim
    çok sevdim valla

• Ayın 11 inde yaptığım ödemenin iadesi halen gelmedi,bunlar da sapıttı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayın 11. De yaptığım ödeme gelmedi dün kayıt açtırdım değişen bir şey yok...

• bende ayın 3unde yaptıgım odemede ıade gelmemıstı kayıt acmıstım bugun yatırmıslar 10 TL
  • benimde yeni haberim oldu
    bende yükledim hemen fastpay, elektrik faturamıda otomatik ödemeden çıkarttım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesafe4272

Bir Fast Pay hesabımdan 5 adet iade aldım . Şimdi başka bir Fast Pay hesabı açsam babam üstüne ordan aynı faturayı ödesem 5 iade daha alabilir miyim ?
    Bende aynı durum ve soru merakındayım. + aynı kredi kartı ile yararlanılabilir mi başka telefondan ve aynı fatura abonesinden

• quote:

Orijinalden alıntı: UzunEsmer

Bende aynı durum ve soru merakındayım. + aynı kredi kartı ile yararlanılabilir mi başka telefondan ve aynı fatura abonesinden

Alıntıları Göster
    Aynı aboneyi bilmiyorum ama aynı kart farklı hesap oluyor

• Ödeme alabilen oldu mu son zamanlarda arkadaşlar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 aydır sorunsuz iade alıyorum ben. Anında yüklüyorlar fast pay hesabına

• Biraz önce ödedim aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enerjisa fatura iadesi sadece Denizbank kredi kartlarında mı geçerli ?

" fastPay’e tanımlayacağın herhangi bir bankaya ait kredi kartınla ya da fastPay’e yapacağın nakit yüklemelerinle bu kampanyadan yararlanabilmen mümkün. "

"Kampanyaya tüm bireysel DenizBank kredi kartları dahildir. PTT Bonus, Business, İşletme, Tarım gibi ticari kartlar ve Paracard’lar dahil değildir."

Hangisi doğru acaba ?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.