< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Fastpay ulaşım kartı yükleme 50/50 (3. sayfa)
-
-
Garanti hangi kampanya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aldık bakalım hadi hayırlısı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Garanti hangi kampanya ile kombi oluyor
Geri yüklenen parada rehin durumu oluyor mu? Geri bankamıza aktarabiliyor muyuz arkadaşlar?
Kullanımı size ait hocam. Herhangi bir sınırlama yok
Yükleme yapamıyorum hata veriyor yükleme yapabilen var mı?
Paycell de yüklemiyor. İstanbulkart genel bir sorun var. Bugün istanbulkart uygulamasından hesabıma öğrenci akbilimi de ekleyemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düzelmemiş demek uygulamaya bakmamıştım şimdi baktım aynen sadece biletmatik ve bayilerden yükleme yapabilirsiniz diyorquote:
Orijinalden alıntı: srcn1905Paycell de yüklemiyor. İstanbulkart genel bir sorun var. Bugün istanbulkart uygulamasından hesabıma öğrenci akbilimi de ekleyemedim.
Uygulamayı kaldırıp yeniden kurunca kayıtlı kartlar ve faturalar da kalkar mı acaba? Onları kaydetmek için tekrar uğraşmak istemiyorum.
Ben cevap vereyim sorun olmuyor kayıtlı kartların sen silmediğin sürece silinmezquote:
Orijinalden alıntı: bahtiyarazizUygulamayı kaldırıp yeniden kurunca kayıtlı kartlar ve faturalar da kalkar mı acaba? Onları kaydetmek için tekrar uğraşmak istemiyorum.
Teşekkürler.
Tamamdır hocam iki benzer kampanya olmaz diye düşünmüştüm. Umarım uygulamaya da düşer
istanbulkart ekleyebilen var mı uygulamaya?
-
Gelecek ay burası ağlama duvarı olacak.
-
Hocam bu kampanyadan daha önce fastpayden işlem yapanlar faydalanabiliyormu
uygulamada görünmüyor,kişiye özel olabilir fakat şartlarda tüm kullanıcı diyor.Bir terslik var
-
SMS veya mail gelmedi biz faydalanamayız büyük ihtimal.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kodlar sayılı demek ki. bende istegelsin googleplay falan yok.
-
Ben dün tam alacakken bitti sanırım (istegelsin 100 TL kod) 75 ve 150 vardı demek onlar da bitmişquote:
Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__kodlar sayılı demek ki. bende istegelsin googleplay falan yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X