Şimdi Ara

Fastpay ulaşım kartı yükleme 50/50 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
28
Favori
30.742
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de gelirse gelir gelmezse kendi bilir minvalinden bir kör kurşun attım ama ertesi gün yatırmışlar konuyu okuyunca farkettim. Yükleme 14 Aralık iade 15 Aralık
    Fastpay ulaşım kartı yükleme 50/50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mf.kaya -- 24 Aralık 2021; 7:49:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son ulaşım kartı yüklemesi ve fatura ödemesi kampanya dönemi sona erdikten sonra yapılmış. Muhtemelen ayın 8'inde yaptığınız ulaşım kartı yüklemesine istinaden kampanya iadesini yatırmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kampanya öncesi istanbul kartıma fastpay ile yükleme yapmıştım. kampanyaya katılıp tekrar yaptım. müşteri hizmetlerini arayıp ticket felan oluşturdum , şikayetvara yazdım yükleme yapıldı dün 50 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yenijerry -- 9 Ocak 2022; 13:44:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yenijerry

ben kampanya öncesi istanbul kartıma fastpay ile yükleme yapmıştım. kampanyaya katılıp tekrar yaptım. müşteri hizmetlerini arayıp ticket felan oluşturdum , şikayetvara yazdım yükleme yapıldı dün 50 tl

Ben fastpayi arayıp kayıt oluşturdum 18 Aralık ta halen bekliyorum bende şikayet vara şikayet yazdım bakalım kayıttan sonuç çıkmayacak herhalde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende aradım kayıt oluşturdum, şikayetvara da yazdım, bddk ya da şikayet ettim. Hala bir sonuç yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • piayback P kullanıcısına yanıt
    Savcılığa da suç duyurusu yapman gerekiyor, o yüzden sonuç alamamışsın.

• Yarın tüm eksik kalan yüklemeler yapılacak dedi müşteri hizmetleri

• yine yatmadı Fastpay ulaşım kartı yükleme 50/50 

• pokemom P kullanıcısına yanıt
    ters köşeye yatırdılar 🤪 fastpaya güvenerek iş yapılmaz artık QR da yatmadı tam fiyasko

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.