Bildirim
Fastpay ulaşım kartı yükleme 50/50 (13. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Son ulaşım kartı yüklemesi ve fatura ödemesi kampanya dönemi sona erdikten sonra yapılmış. Muhtemelen ayın 8'inde yaptığınız ulaşım kartı yüklemesine istinaden kampanya iadesini yatırmışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben kampanya öncesi istanbul kartıma fastpay ile yükleme yapmıştım. kampanyaya katılıp tekrar yaptım. müşteri hizmetlerini arayıp ticket felan oluşturdum , şikayetvara yazdım yükleme yapıldı dün 50 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yenijerry -- 9 Ocak 2022; 13:44:3 > -
Ben fastpayi arayıp kayıt oluşturdum 18 Aralık ta halen bekliyorum bende şikayet vara şikayet yazdım bakalım kayıttan sonuç çıkmayacak herhaldequote:
Orijinalden alıntı: Yenijerryben kampanya öncesi istanbul kartıma fastpay ile yükleme yapmıştım. kampanyaya katılıp tekrar yaptım. müşteri hizmetlerini arayıp ticket felan oluşturdum , şikayetvara yazdım yükleme yapıldı dün 50 tl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende aradım kayıt oluşturdum, şikayetvara da yazdım, bddk ya da şikayet ettim. Hala bir sonuç yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Savcılığa da suç duyurusu yapman gerekiyor, o yüzden sonuç alamamışsın.
Yarın tüm eksik kalan yüklemeler yapılacak dedi müşteri hizmetleri
yine yatmadı
-
ters köşeye yatırdılar 🤪 fastpaya güvenerek iş yapılmaz artık QR da yatmadı tam fiyasko
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X