Şimdi Ara

Fastpay ulaşım kartı yükleme 50/50 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
28
Favori
30.742
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün mesai saati sonuna kadar yüklenmesi gerekiyor. Kampanya şartlarında zaten 17 Aralık'ta yüklenecek yazıyor. Sürekli "yüklenmedi, hala yatmadı" yazıp konuyu güncellemeyin lütfen. Yattığını zannedip sürekli giriyoruz konuya. Fastpay ulaşım kartı yükleme 50/50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 17 Aralık 2021; 9:18:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim 15 aralıkta yatmıştı.

• Sırf bu kampanya için kayıt oldum iade gelince markette kullanırım diye ses yok.

• Digital kod iadesi yatan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çağrı merkezini aradım. Daha önce fastpayden hiç işlem yapmamış olanlara yüklenecek dedi.

Kullanım koşullarında yazıyormuş.

Öyle bir koşul var mıydı ben görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juansen -- 17 Aralık 2021; 13:13:35 >
  • Ulaşım kampanyasında da, fatura kampanyasında da "ilk kez kullananlara" diye ifade vardı.

Peki fatura ödeyip 50 TL alanlar, aynı zamanda ulaşım kampanyasından nasıl iade bekliyor? Fatura ödeyip zaten otomatik olarak ilk işlemi yapmış oluyorsun ve sonrasında ulaşım kartı kampanyasından yararlanma hakkın otomatik düşüyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Juansen kullanıcısına yanıt

ekran görüntüsü var öyle birşey yoktu

• BlackMon B kullanıcısına yanıt

ekran görüntüsünü paylşma şansınız var mı?

• BlackMon B kullanıcısına yanıt

Bende öyle hatırlıyorum müşteri temsilcisi açıkça yazıyor size yatmayacak dedi. Bakalım.

• fairstars kullanıcısına yanıt

ilk mesajda linkte var hocam duruyor hala

• benim 2 hesabıma hiçbişey yatmadı ne digital ne ulaşım kartı ne de fatura 0 Sıfır sıfır

• Ulaşım için 50 TL de an itibariyle yatmış durumda 50+50 fatura ve ulaşım yattı şimdi dijital kod 100 TL yatar en sonda 200 TL alış veriş iadesi teşekkürler Denizbank ( en güzel yanı da bunların puan değilde para olması istersen başka bankaya havale edebiliyorsun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paşalı -- 17 Aralık 2021; 17:37:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    +1

İlk işlem şartı olmayan kampanya geldi. Ona istinaden fatura kampanyası kazanımı 15inde geldi. Ulaşım kampanyası ve dijital kod kampanyası iadeleri bugün yatması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: glory34

Ulaşım kampanyasında da, fatura kampanyasında da "ilk kez kullananlara" diye ifade vardı.

Peki fatura ödeyip 50 TL alanlar, aynı zamanda ulaşım kampanyasından nasıl iade bekliyor? Fatura ödeyip zaten otomatik olarak ilk işlemi yapmış oluyorsun ve sonrasında ulaşım kartı kampanyasından yararlanma hakkın otomatik düşüyor zaten.
    Gerçekten şaka mısın? Hayır soruyorum çünkü gelen mesajdaki linkte hem fatura hem de ulaşım kartı kampanyasında İLK KEZ ŞEKLİNDE İBARE YOK o ilk kez ibareli kampanyalar uygulamada var bu bahsedilen kampanyada İLK KEZ ibaresi yok sen karıştırmışsın acayip şekilde

• Gördüğüm ulaşım ve fatura kampanyalarında açıkça "ilk kullanım" ibaresi vardı evlat. Boş yapma yani ben gördüğümü yazıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glory34

Gördüğüm ulaşım ve fatura kampanyalarında açıkça "ilk kullanım" ibaresi vardı evlat. Boş yapma yani ben gördüğümü yazıyorum.
    Sizin kadar "Boş" yapmasam da işte ne yaparsın dur şimdi sana gelen mesajdaki kampanya ss lerini atayım da kim boş yapıyor gör ayrıca ben senin evladın falan değilim burası da kahve değil Bu arada Dijital kod iadesi için bildirim geldi ama hesapta para yok mh gün içinde yatacak diyor Fastpay ulaşım kartı yükleme 50/50 👇 Fastpay ulaşım kartı yükleme 50/50 Fastpay ulaşım kartı yükleme 50/50 bak bakalım kim BOŞ YAPMIŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 17 Aralık 2021; 18:30:22 >

• Yatmış ulaşım + epin. Tuhaf olan benim ilk işlem değildi ulaşım yüklemesi. Bu da demektir ki ilk işlem şartı olmayan kampanyadan sayılmış e bu da kampanya kişiye özel değilmiş demek.

Ugurcan hocam bak keyfine sen.üzme kendini mesajında BOŞ yazan olursa pas geç.

• Konuyu açan arkadaşımıza teşekkür ederim 2 hesapla 50 TL kart yüklemesi yapmıştım ilk işlem değildi 50 TL iadeler gelmiş

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.