Bildirim
Fastpay ulaşım kartı yükleme 50/50 (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
benim 15 aralıkta yatmıştı.
-
Sırf bu kampanya için kayıt oldum iade gelince markette kullanırım diye ses yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Digital kod iadesi yatan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben çağrı merkezini aradım. Daha önce fastpayden hiç işlem yapmamış olanlara yüklenecek dedi.
Kullanım koşullarında yazıyormuş.
Öyle bir koşul var mıydı ben görmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juansen -- 17 Aralık 2021; 13:13:35 > -
Ulaşım kampanyasında da, fatura kampanyasında da "ilk kez kullananlara" diye ifade vardı.
Peki fatura ödeyip 50 TL alanlar, aynı zamanda ulaşım kampanyasından nasıl iade bekliyor? Fatura ödeyip zaten otomatik olarak ilk işlemi yapmış oluyorsun ve sonrasında ulaşım kartı kampanyasından yararlanma hakkın otomatik düşüyor zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ekran görüntüsü var öyle birşey yoktu
-
ekran görüntüsünü paylşma şansınız var mı?
-
Bende öyle hatırlıyorum müşteri temsilcisi açıkça yazıyor size yatmayacak dedi. Bakalım.
-
ilk mesajda linkte var hocam duruyor hala
-
benim 2 hesabıma hiçbişey yatmadı ne digital ne ulaşım kartı ne de fatura 0 Sıfır sıfır
-
Ulaşım için 50 TL de an itibariyle yatmış durumda 50+50 fatura ve ulaşım yattı şimdi dijital kod 100 TL yatar en sonda 200 TL alış veriş iadesi teşekkürler Denizbank ( en güzel yanı da bunların puan değilde para olması istersen başka bankaya havale edebiliyorsun)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paşalı -- 17 Aralık 2021; 17:37:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
+1
İlk işlem şartı olmayan kampanya geldi. Ona istinaden fatura kampanyası kazanımı 15inde geldi. Ulaşım kampanyası ve dijital kod kampanyası iadeleri bugün yatması lazım.
Gerçekten şaka mısın? Hayır soruyorum çünkü gelen mesajdaki linkte hem fatura hem de ulaşım kartı kampanyasında İLK KEZ ŞEKLİNDE İBARE YOK o ilk kez ibareli kampanyalar uygulamada var bu bahsedilen kampanyada İLK KEZ ibaresi yok sen karıştırmışsın acayip şekildequote:
Orijinalden alıntı: glory34
Ulaşım kampanyasında da, fatura kampanyasında da "ilk kez kullananlara" diye ifade vardı.
Peki fatura ödeyip 50 TL alanlar, aynı zamanda ulaşım kampanyasından nasıl iade bekliyor? Fatura ödeyip zaten otomatik olarak ilk işlemi yapmış oluyorsun ve sonrasında ulaşım kartı kampanyasından yararlanma hakkın otomatik düşüyor zaten.
Gördüğüm ulaşım ve fatura kampanyalarında açıkça "ilk kullanım" ibaresi vardı evlat. Boş yapma yani ben gördüğümü yazıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yatmış ulaşım + epin. Tuhaf olan benim ilk işlem değildi ulaşım yüklemesi. Bu da demektir ki ilk işlem şartı olmayan kampanyadan sayılmış e bu da kampanya kişiye özel değilmiş demek.
Ugurcan hocam bak keyfine sen.üzme kendini mesajında BOŞ yazan olursa pas geç.
Konuyu açan arkadaşımıza teşekkür ederim 2 hesapla 50 TL kart yüklemesi yapmıştım ilk işlem değildi 50 TL iadeler gelmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X