Şimdi Ara

Fastpay ulaşım kartı yükleme 50/50 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
28
Favori
30.742
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk işlem olmadigi icin bana yatmayacagi söylendi. Ulaşım kartı ödemesinden önce hesabima 50 lira atmistim onu ilk işlem saymış. Aslinda kampanyada ilk islem şartı da yoktu. Pazartesi THH yolu göründü yani

• pokemom P kullanıcısına yanıt
    Kredi Kart kabul etmediği için ben de 50₺ attım öyle İstanbul kart yüklemesi yaptım galiba bana da ondan yatmadı.Dijital kod yattı, İstanbul kart 50₺ si yatmadı ,ilk işlem İstanbul kart yükledim ,sonra dijital kod aldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drkulla D kullanıcısına yanıt
    Banada dijital kod yattı, istanbul kart yatmadı. Bende aradım sordum. İlk işlem olarak banka kartınızdan hesabınıza para yüklemişsiniz onu saymış dedi. Bana çok saçma geldi. Hesaba para yükleme fastpay işlemi sayılması. İnceleme talep ettim, pek bir sonuç çıkmayacak gibi ama bakalım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • piayback P kullanıcısına yanıt

Hesaba para yüklemeden nasıl işlem yapacaktık? Öpücükle mi? gerçekten garip

• Benim gibi mesaj gelip te ulaşım kartına yükleme yaptığı halde yatmayan varsa kayıt açtırsın ben mh arayıp kampanya hakkında bilgi verdim (mesaj geldiğini kampanya 2-11 Aralık tarihlerinde geçerli olduğunu ve uygulamadaki kampanyadan farklı olduğunu) mh kayıt açtı bakalım ne olacak

• yekialem Y kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şeyi söyledim. Kredi kartı zaten eklenmiyordu bir ara, hata veriyordu. Hesaba para yüklemek fastpay işlemi sayılır mı saçmalamışlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlarımın hesabına para attım öyle aldılar ve onlara iade geldi. Gerçi ben daha önce işlem yapmış olmama rağmen yine geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digital kod yattı, ulaşım yatmadı banada. Sorunu çözen olursa buradan paylaşırsa sevinirim.

• 100 TL digital kod ve fatura yattı ulaşm yatmadı

• akeles198657 A kullanıcısına yanıt
    İşleminizi bakiye yükleyerek mi yoksa kredi kartınızı tanımlayarak mı yaptnz?

• İlk işlem yükleme mi olurmuş kafayı yemiş bu fastpay şikayet edicem ben de

• piayback P kullanıcısına yanıt
    Böyle bir saçmalık yapamazlar. Ben işlem yapmadan önce aramıştım müşteri hizmetlerini. Bana bakiye yüklemesi ilk işlem olmaz demişti. Özellikle sormuştum o zaman ikilemde kaldığım için. İster bakiye yükleyin ister kredi kartınızla yapın kampanyaya dahil olursunuz demişti. Bugün görüştüm yine aynı şeyi söyledi temsilci. İlk işlem olarak sayılmaz bakiye yüklemesi. İlk harcama işleminiz burada önemli dedi.

• PT.Zafer kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı tanımlayıp, kredi kartı üzerinden yükledim

• Ulaşım kartı için 50 TL yükleme yaptım, iade gelmedi. Fatura ödeme kampanyası için hem kendi hesabımdan hem de eşimin hesabımdan fatura ödedim, sonra son gün sms ile kampanya duyurusu geldi. Ne olur ne olmaz garanti olsun diye bir fatura daha ödedim. Sonuç bana 50 TL kampanyası iadesi yattı, eşimin hesabına yatmadı. İste gelsin için dijital kod almıştık, onların iadeleri de yattı. Fastpay eskiden beri güzel kampanya yapıyor ama saçma kurallar ve kurallardaki belirsizlik can sıkıcı oluyor. Bu yönünü düzeltmesi lazım.

• İlk işlem şartı yok kampanyada. İşlemi yaparken dilkatle bakmıştım. Şimdi linke bakıyorum yine ilk işlem şartı yok. Az önce mh aradım hayır ben okuyorum ilk işlem şartı var diyor ısrarla.
    İlk sayfada linkte öyle bir şart yok.

• Mh aradım. İstanbulkart yükleme kampanyası için. Daha önce para gönder al yaptığım için faydalanmazsin dedi. Sadece bu işlem için yapsaydiniz faydalanırdınız, ilk işlem şartı var dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya gerçekten gelen mesajdaki linkte ilk işlem şartı yazmıyor sadece kota var kampanyada uygulamadaki kampanya ile sms kampanyasını karıştırıyorlar bence

• tommy16 T kullanıcısına yanıt

böyle durumda ekran görüntüsünü ondan istediğin mail adresine yapıştırıp ona dünyanın kaç bucak olduğunu gösterecektin

• Dijital kod yatmadı halen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.