Şimdi Ara

Fastpay ulaşım kartı yükleme 50/50 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
28
Favori
30.747
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hesaba para yüklemeden nasıl işlem yapacağız acaba. bunun adı rezilliktir. para yüklemeyi işlem olarak sayıp burada müşteriyi mağdur etmek rezil bir durum.

ben zaten bunların notunu verdim. bunların yapacağı kampanyayı artık 50 kere okumak lazım detaylarını.

• McCarty kullanıcısına yanıt

İşin ilginc tarafı kampanyada ilk işlem şartı yok. İlk işlem şartı olan diğer kampanyaydı. Müşteri hizmetlerini arayıp inceleme talep edin, ben öyle yaptım

• şartlar kısmında ilk işlem yine dersin lafım yok fakat detaylandırmak senin elinde.

"Fastpay ile yapılacak ilk işlem hesaba para yüklemeden kredi kartı ile ödeme geçerlidir." şunu belirtmek nekadar zor !

şunuda belirteyim sonuçta parayı çöpe atmadık. ulaşım kartını kullandığımız için o parayı bir şekilde kullanırız ancak kampanya yapan bir uygulama/banka'nın müşteriyi kelime oyunlarıyla yanıltması ters köşe yapması ayıplık bir durum.

neyse ki digital kodda hüsran yaşanmadı benim açımdan fakat o konuda da mağdur olan çok kişi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

şartlar kısmında ilk işlem yine dersin lafım yok fakat detaylandırmak senin elinde.

"Fastpay ile yapılacak ilk işlem hesaba para yüklemeden kredi kartı ile ödeme geçerlidir." şunu belirtmek nekadar zor !

şunuda belirteyim sonuçta parayı çöpe atmadık. ulaşım kartını kullandığımız için o parayı bir şekilde kullanırız ancak kampanya yapan bir uygulama/banka'nın müşteriyi kelime oyunlarıyla yanıltması ters köşe yapması ayıplık bir durum.

neyse ki digital kodda hüsran yaşanmadı benim açımdan fakat o konuda da mağdur olan çok kişi var.

Direkt kayıt açtırın zira eğer sms gelip te yükleme yaptıysanız (sms kampanyası) orada herhangi bir ilk işlem gibi bir ibare yok ben dün açtırdım kayıt bakalım sonuç ne olacak ama her halükarda 50 TL iadeyi yatıracaklar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ulaşım kart kampanyası için iadeler yapılmış. İlk işlem için para yükleme yapıp harcama yapmıştım.

• PT.Zafer kullanıcısına yanıt
    Ben de hesabıma baktım ve iade yapılmış aynı şekilde , hesaba para yükledikten sonra işlemi yapmıştım.

• Halen yapiliyomu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düne kadar yoktu bugün baktım banada iade gelmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burayada yazalım. kayıt açtırmıştım birini telefonla arayarak yaptım diğerini internet üzerinden talep oluşturdum. az önce 50tl iade yapıldı.

zor oldu uğraştık ama değdi. teşekkürler.

• Bana halen gelmedi kayıt sonucunu bekleyeceğim sanırım

• Ben kayıt açmadan bekliyordum, bana da gelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 hesabım için kayıt açtırdım sıkıntı şu ki 4ünde de yaptığım yüklemeleri göremedi MH ben gün ve saat verdim yatacaktır dedi bekliyorum bakalım. Gelmeyenlerde de muhtemelen aynı sıkıntı var kayıt açtırın bence fastpayde oluyor böyle sıkıntılar bazen vermeyecek olsalardı dijital kod ve faturada da sıkıntı çıkarırlardı ama herkes aldı iadeleri.

• McCarty kullanıcısına yanıt

İnternet üzerinden nasıl yapılıyor?

• Ya arkadaşlar şu konuyu hortlatıp durmayın artık. Her görmemde de sazan gibi atlıyorum tekrar tekrar. Tarihi geçti yeni katılım yok şuanda kampanya için.

• quote:

Orijinalden alıntı: krmbzkurt

Ya arkadaşlar şu konuyu hortlatıp durmayın artık. Her görmemde de sazan gibi atlıyorum tekrar tekrar. Tarihi geçti yeni katılım yok şuanda kampanya için.

Hortlayan bir şey yok ki ortada kampanya 2-11 Aralık tarihleri arasında idi iade ise 17 Aralık tarihinde yatacaktı daha yeni yeni iadeleri yapmaya başladılar (bana gelmedi) kayıt açtıranlar / ya da bilmeyenler bilgi alıyorlar sazan gibi atlamak istemiyor iseniz bakmadan geçin bu kadar basit

• hayalladam H kullanıcısına yanıt

fastpay sitesine gir en altta iletişim var.

• Arkadaşlar "Memnuniyetinizi dostlarınıza, şikayetlerinizi müdüriyete iletiniz" diye bir söz vardır. Hala yeterince beklediğinizi düşünmüyor musunuz? Artık daha fazla beklemenin, burada atıp tutmanın bir anlamı, bir faydası yok.
    Uygulamadan
    Profilim/Yarfım/Destek hattını ara
    tıklayınız ve şikayet kaydınızı hemen oluşturunuz.
    Gerisi fastpay'e kalmış. Fastpay'in kampanya kuralları nasıl yazılır, müşteri memnuniyeti nasıl sağlanır konuları üzerinde düşünüp bir karar vermesi gerekiyor. Biraz bekleyip göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 22 Aralık 2021; 18:6:41 >
  • pokemom P kullanıcısına yanıt

aynı şekilde bana da öyle dediler.

bende TTH 'ne başvurmak istiyorum . kampanya şartları vb elimizde kanıt sayılabilecek görseller var mı acaba?

• Benimde yatmadı talep oluşturmuştum halen incelemedeymiş sinek küçüktür ama mide bulandırır daha işim olmaz onca alternatif arasından fastpay ile

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yenijerry kullanıcısına yanıt

var hocam. Google'da aratirsan cok kolay bulursun zaten. Bulamazsan ozel mesaj at gondereyim

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.