Şimdi Ara

Fat Psp'em Vista ile anlaşamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Psp min versiyonu 5.00 M33-4. Xp olan bir makineye taktığımızda psp yi görüyor ve hafızakartına bilgisayardan ulaşıyorum.
    Ama evde vista işletim sistemli bilgisayara taktığımda USB aygıtı tanınamadı diyor. Değişik kablolar denedim, farklı usb girişlere denedim ama sonuç aynı.
    Bir tavsiyeniz var mı acaba bu durumla ilgili. Bilgisyardan dosya aktaramıyorum lütfen yardımcı olun arkadaşlar.

• arkadaşım güvenlik ayarlarını kapattınmı peki pc nin(güvenlik duvarını kapat öyle bir dene bakalım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakuragi-kun -- 19 Mayıs 2009; 23:21:18 >
  • Birde PSP settings'den restore default setting yapıp tekrar deneyebilirsin.

Yine olmazsa Recovery menüden toggle usb seçeneği büyük ihtimalle çalışacaktır.
  • Güvenlik duvarı ve kullanıcı hesabı denetimi açık sadece. Diğerleri kapalı.
    Duvarı kapattım ama yine aynı sonuç.
    Güvenlik duvarını kapattım, yine aynı sonuç.

quote:

Orjinalden alıntı: sakuragi-kun

arkadaşım güvenlik ayarlarını kapattınmı peki pc nin(güvenlik duvarını kapat öyle bir dene bakalım)
  • "restore default setting" yaptım ama düzelmedi.
    Recovery menü nedir? Onu bulamadım.
    quote:

Orjinalden alıntı: ****.

Birde PSP settings'den restore default setting yapıp tekrar deneyebilirsin.

Yine olmazsa Recovery menüden toggle usb seçeneği büyük ihtimalle çalışacaktır.
  • "PSP'niz tamamen kapanacaktır. '' R '' tuşuna basılı tutun ve bu sırada PSP'nizi çalıştırın. (Eliniz basılı dursun açılıncaya kadar)
    Toggle USB
    USB kablonuz PC'ye bağlı ise; USB Mode'u çalıştıracaktır. Bu şekilde PSP'nizin içindeki dosyalar değişiklik yapabilirsiniz."

Bunu buldum nette ve yaptım. Toggle USB nin üzerinde iken x e basıyorum. Bilgisayar yine USB aygıtı tanınamadı diyor. Vista mın ciddi sorunları var benimle galiba.
  • Sorun çözüldü arkadaşlar.
    Dördüncü USB kablosunu denedim. Fotoğraf makinemin kutusundan çıkan. O kabloda çalıştı.
    Bu psp nin kablo seçmesi nedendir acaba. Hayret vallahi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb ile Xbox a oyun atmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.