herkes ne önlem olursa olsun biri kırar nasılsa diyor ama ben inanmıyorum nasıl ps3 kırılmadıysa 3000de kırılmayabilir belki
not:vazgeçme sebebim sıkılmam , belki canım çekerse alırım ama büyük ihtimal almıyacağım çünkü kullanmıyacağım şeye para harcamam gereksiz olur
psp 3000 için beklersen ii sayılır ama slim için fat satılmazki arada çok az fark var değmez yani
(bu arada bende fat değil slim var slim kullanıcısı olmama rağmen bunu sölüorum)
Sony PSP-3000 e kopya koruması koyacak elbette ama kırılmayacak bir şekilde değil. Neden kırılamayacak birşey koysun ki? Adamlar zaten kopyayı yavaş yavaş kabulleniyolar,kopya koruması koyarlarsa psp-3000 nü nasıl satacaklar?
quote:
psp 3000 için beklersen ii sayılır ama slim için fat satılmazki arada çok az fark var değmez yani
+1 bende slim kullanıcısıyım ama bende aynen katılıyorum.
fuzuli masraf olmuş bence
Arkadaşlar PSP-3000'de de Slimden farklı ne özelliği varki ekrandan başka ramimi arttı hızımı arttı kameramı eklendi grafik motoruum yükseltildi.Ne oldueeen az bu gibi özellikle konulmazsa fat''ın 3000'den ne farkı var.
hortlatmak gibi olacak ama söyleyeyim , daha fazla pspsiz duramadım ve psp slim aldım