sizce doğru mu yapmışım arkadaşlar pspden sıkıldığım için böyle bişey yaptım temiz fat+2 umd+4 gb çakma kart=230 liraya sattım iyi mi kötü birşey yaptım diye canım sıkıldı sizcede kötü mü
Biraz daha bekleyip 3000 serisi alabilirdin daha parlak ekran dahili mikrofon daha ergonomik dizayn gibi avantajları var ama hayırlı olsun yinede slim de iyidir en azından kalın versiyondan iyidir.
daha bişey almadım ki yakında alacağım şimdilik sadece sattım
quote:
Orjinalden alıntı: lecturer
Biraz daha bekleyip 3000 serisi alabilirdin daha parlak ekran dahili mikrofon daha ergonomik dizayn gibi avantajları var ama hayırlı olsun yinede slim de iyidir en azından kalın versiyondan iyidir.
Bu 3000ler ne zaman çıkıyor yoksa çıktımı?
Sanırım 15 Ekim'de Japonya'da çıkacaktı
hazirana anca gelir 3000 almayın derim 3000 çıkınca slim al bence
PSP'N kopya oynatıyorsa ucuz satmışsın.Ama kopya açmıyorsa iyi fiyat.
hazirana anca gelir 3000 almayın derim 3000 çıkınca slim al bence
O da olabilir bakalım bir çıksında.
Satmakla iyi yapmışsın çünkü fiyatlar inanılmaz düşecek.. Sakın acele edip slim alayım deme..
en iyisini yapmışsın hiç sıkma canını
Artık bi 2 ay sonra rahat rahat ucuz ucuz içine sine sine ve karla PSP Slim alırsın
bence fiyat çok iyi hiç canını sıkma zaten umd bi işe yaramıyo
iyi fiyata satmışsın sıkma canını hiç bence
bencede 3000 çıkınca slim alırsın hem fiyatlar düşecek arkadaşlar bide ben slim aldım 1 hafta önce acaba acelemi ettim aslında düşeş geldi forumdan aldım sıfır psp slim - 4gb hafıza kartı - umd çanta - tv kablosu 270 ytl aldım fiyat iyimi acaba
Keşke satmasaydın. Hiç bir fark yok aralarında. . Eğer evinde Lcd var ise tamam ekrana bağla oyna ama eğer yoksa bence boşuna Bizim evde var Lcd o yüzden slim alıyorum