Şimdi Ara

Ps3 hdd satın alacağım ama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ps3 için 2.5" 500gb hdd(dahili) satın alacağım, fakat 5400rpm'mi yoksa 7200rpm mi tercih edilmeli, 5400rpm disklerde performans nasıl ?
    Uyumsuzluk sorunu oluyor mu sata2 arayüzünde, önerilen bir marka vs. var mıdır ?

• SSD disk alacaksan fark oluyor diye biliyorum ama 5400 ve 7200 arasında gözle görebileceğin bir fark olmayacaktır. Sata 2 daha pahalı olacaktır.

320 Gb. Sata 5400 Rpm Hdd sana fazlası ile yeter 83 TL gibi bir rakama alabilirsin
  • SSD bulsam önce pc'me takarım 110tl'ye Seagate 500gb 5400rpm var, sata1 sanırım bu ürünü düşünüyorum şimdilik, 7200'lükler pek yok piyasada.
    Ps3'ün kendi içindeki hdd özellikleri nedir tam bilmiyorum, ama bana performansı yeterli geliyor.(60gb) Hdd JB üzerinden oyun için kullanılacak.
  • 7200 Rpm özellikli HDD Ps3 e ekstradan sıcaklık artırımı sağlayabilir. 5400 den şaşma sen

JB içinse 500 gb ok
  • 7200 alma çok ısınıyor.5400 idealdir wd uyum problemı yasanıyor dıye duymustum .iyi bi disk istiyorsan sana önerim 2.5" 500GB Momentus XT Solid Stade Hybrid Notebook Disk vatanda su anda 241 lıra ,ara ara indirim yapıolar %30 ındırımde 190 cıvarına dusmustu baya saglam bır dısk ıncelemelerıne baktım bu paraya alınabılır bence yine tercih meselesı

selametle
  • Netten Seagate 5400rpm 500gb satın aldım. Gördüğüm kadarıyla ps3'ün orjinal 60gb diski de seagate marka 5400 rpm imiş. Dolayısıyla aynı marka ve hızda satın aldım.
    Çünkü ps3'de bu hdd kullanıldığına göre belirli sıcaklık avantajlarını sunuyordur muhtemelen diye düşündüm.
    Merak ettiğim bir konu da harddiski değiştirdikten sonra ps3 fw versiyonuna ne olacağı. Yüklediğimiz firmware'ler ps3 harddiskine mi yoksa ayrı bir flash'a mı kaydediliyor ?
    Değişimden sonra hangi fw ile devam edeceğim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Netten Seagate 5400rpm 500gb satın aldım. Gördüğüm kadarıyla ps3'ün orjinal 60gb diski de seagate marka 5400 rpm imiş. Dolayısıyla aynı marka ve hızda satın aldım.
    Çünkü ps3'de bu hdd kullanıldığına göre belirli sıcaklık avantajlarını sunuyordur muhtemelen diye düşündüm.
    Merak ettiğim bir konu da harddiski değiştirdikten sonra ps3 fw versiyonuna ne olacağı. Yüklediğimiz firmware'ler ps3 harddiskine mi yoksa ayrı bir flash'a mı kaydediliyor ?
    Değişimden sonra hangi fw ile devam edeceğim ?

ps3 de ki tüm kullanıcı hesapların, friend list ve versiyon flash a yükleniyor. HDD yi formatladığında ve ps3 ü açtığında sadece saves ve oyunların yerinde olmayacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Laptop için uygun SSD?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni hdd bugün geldi ve ps3'e taktım. İlk açılışta formatlandı, fakat system information kısmından baktığımda Free Space 413 GB / 465 GB olarak görünüyor.
    Boş hdd üzerinde 465'den 413'e düşüren şey nedir ? Boş ve yeni takılmış bir hdd üzerinde 52gb yer kaplayan şey ne olabilir ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Yeni hdd bugün geldi ve ps3'e taktım. İlk açılışta formatlandı, fakat system information kısmından baktığımda Free Space 413 GB / 465 GB olarak görünüyor.
    Boş hdd üzerinde 465'den 413'e düşüren şey nedir ? Boş ve yeni takılmış bir hdd üzerinde 52gb yer kaplayan şey ne olabilir ki ?

1 gigabyte = 1024 megabyte
    1 megabyte = 1024 kilobyte
    1 kilobyte = 1024 byte

sen hdd yi alırken üreten firma bunun hesabını yapmaz, normaldir aradaki 52 gb
  • uzun süre geçmiş konunun üzerinden ama bi allahın kulu görüp de yardımcı olursa çok iyi olur =)

ADATA 5400RPM 500 GB hdd almayı düşünüyorum. Bağlantı özelliği ne olmalı? SATA1-2 falan hangisi sorunsuz? Bir de hdd taktıktan sonra içindekileri nasıl yeni olan hdd'ye atacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapnZAFO

uzun süre geçmiş konunun üzerinden ama bi allahın kulu görüp de yardımcı olursa çok iyi olur =)

ADATA 5400RPM 500 GB hdd almayı düşünüyorum. Bağlantı özelliği ne olmalı? SATA1-2 falan hangisi sorunsuz? Bir de hdd taktıktan sonra içindekileri nasıl yeni olan hdd'ye atacağız?

bende aynı şekilde almayı düşünüyorum 80 gb psnden çok oyun aldık yer kalmadı nasıl yapıldıgını bulursam kendim yapıcm yoksa bilen bir yere götürmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

quote:

Orijinalden alıntı: CapnZAFO

uzun süre geçmiş konunun üzerinden ama bi allahın kulu görüp de yardımcı olursa çok iyi olur =)

bende aynı şekilde almayı düşünüyorum 80 gb psnden çok oyun aldık yer kalmadı nasıl yapıldıgını bulursam kendim yapıcm yoksa bilen bir yere götürmek lazım

2buçuk sene önce vatan bilgisayardan almıştım. onlarla konuştum montajını yapabiliyorlar, ps i onlardan aldığım için. hdd baktım 140tl civarı 500lükler. benim için tek sıkıntı içindekileri nasıl aktarabilirim. 700tane trophym 40tane oyunum türlü türlü oyun çekim videolarım var. hiç birini silemem ağlarım

• Mesajım bulunsun ben de alacağım şu kardeşlik olyandan sonra bende de yer kalmayacak galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.