bir anneyle çocuğu var onları foğtraf makinesiyle yok edemiyorum onlar beni öldürüyor elimde iki filmde var hem mavi hem yeşil ama işe yaramadı aelimde anahtarda var kilitli kapılarda var ama anahtarı alıp açamıyorum merdivenli kapı kiltli burda kaldım
makinanın flaşı patlıyor mu? eğer patlamıyorsa camera obscura yı bul. Hayaletlerin üzerine gelince flaş kırmızı oluyor. Kırmızı olunca deglansöre bas
evet.. elinde camera obscura yoksa ilk olarak onu bulmalısın.. Fotoğraf çekme modunda ( üçgen tuş ) iken bırak hayalet sana iyice yaklaşsın.Tam sana dokunmak üzere iken görüntüdeki yuvarlak çerçevenin etrafı kırmızı olacak. Tam o anda deklanşöre basarsan hayalete zarar verebilirsin. Yoksa sabaha kadar fotoğraf çeksen bile sadece güzel bir hayalet fotoğrafı kolleksiyonun olur ve ölürsün. Bu arada bu bahsettiğim işlemi 3-4 kez tekrarlaman gerek hemen ölmüyorlar çünkü...
saygılar...
yardımın için tşkler hayaletleri öldürebiliyorum onlarla bir sorunum yokta şimdi 7.bölümdeyim kızın asistanı virane evde dolaşıyor mum yanan bir odada uyandı oraya 4 tane taş yerleştirmesi lazım kırmızı mavi yeşil taş var elimde. Evin her tarafını dolaştım ama maalesef 4.taşı bulmayııorum bana yardımcı olursanız sevinirm
İki taşı bulduığun yere benzeyen iki tane daha oda var. Onları bul o odalara gir. Taşlar orada.