Şimdi Ara

fatalbreathe> BU NİCKE DİKKAT EDİN LÜTFEN BU KONUYO OKUMADAN GECMEYİN SERVAR (DİEZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR OLAY 1 SAAT ÖNCE YASANDI ADAMDA +8 RAPTOR VAR ALAYIM DEDİM ADAM İTEMLE TAKAS YAPALIM DEDİ TAMAM DEDİM İTEMLERİ GÖSTERDİM VERECEKLERİM :+8 MD ,+7 ROGUE CHİTİN SET, AMULET OF DEX, 2 TANE KEKURİ RİNG, +9 DEX PENTANT VE 100 M BUNLARIN HEPSİ +8 RAPTOR İÇİN VERDİĞİM ŞEYLER VE BENDEN ELİMDE SON KALAN +3 MİRAGEYİ İSTEDİ TAMAM DEDİM ONUDA VEREYİM.
    NEYSE VERECEKLERİMİN HEPSİ TRADE BÖLÜMÜNDEKİ YERE SIĞMADI BANA
    İLK +3 MİRAGEYİ VER DİĞERLERİNİ SONRA RAPTORLA TAKAS YAPARKEN VERİRİSİN DEDİ ONADA TAMAM DEDİM.
    +3 MİRAGEYİ VERDİM VE ADAM SAOL EZİK:(( DİYEREK CEKTİ GİTTİ MARADNONDA BAYA Bİ YAZDIM BU ADAMA DİKKAT EDİN DİYE VE BURAYADA YAZMA İHTİYACI DUYDUM ADAM +3 MİRAGE İÇİN İNSANLIĞINDAN DEĞER KAYBETMİŞ OLDU VE AKSAM BU ADAM NEDEN NE YAPTI SANA DİYENLERİN HEPSİNE ANLATTIM ARKADASLAR VE SİZDE BİLİ BU ADAMI . BANA HAK VEREN ARKADAŞLARA COK COK TEŞERKKÜR EDERİM LÜTFEEN BENİM DURUMUMA DÜŞÜMEYİ VEDE BENDEN ÖNEMLİSİ BU ADAMIN DURUMUNA DÜŞMEYİN +3 MİRAGE İÇİN BU KADAR KÜÇÜK DÜŞEMEZ BİR İNSAN 4 M YE ALMIŞTIM.

SAKIN BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN BURAYA BUNU 4 M LİK BİR MİRAGE İÇİN YAZMIYORUM.. BU ADAMA KARŞI HEPİNİZİN BİR TEPKİSİNİ BEKLİYORUM TEK İSTEĞİM BU..

fatalbreathe fatalbreathe fatalbreathe fatalbreathe fatalbreathe fatalbreathe fatalbreathe fatalbreathe fatalbreathe fatalbreathe fatalbreathe fatalbreathe fatalbreathe fatalbreathe fatalbreathe

SERVAR: DİEZ

fatalbreathe(BUFFER)

• HMM saol dikkat etcem bende diez deyim çünkü...Buffer de raptor +8 ne arıyo onu anlamadım...
  • lanet olsun bunun gibi insanlığını kaybetmiş adamlara
  • ASIL EZİK OYMUŞ KARAKTERİ EZİK
  • adam gerçekten o raptoru belli ki millete sahtekarlık yapmak için birinden almış yoksa +8 raptoru olan adam böle bişey yapmaz 4m için eziğin önde gideni bu insan kim bilir kaç kiişiye aynısını yapmıştır ve yapacaktır.
  • 4m için değil zevk için. Adam sırf sana onu demek için yapmıştır herhalde. Zevk için suç işliyorlar. Bir de arkadaşlarına anlatıyordur bak ben bu adamdan Mirage Dagger aldım diye. Bizim clan başkanının bir sözünü hatırladım şimdi. "Öbür tarafta görüşecez. " :) Sağlık olsun. Umarım karşılığını bulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

4m için değil zevk için. Adam sırf sana onu demek için yapmıştır herhalde. Zevk için suç işliyorlar. Bir de arkadaşlarına anlatıyordur bak ben bu adamdan Mirage Dagger aldım diye. Bizim clan başkanının bir sözünü hatırladım şimdi. "Öbür tarafta görüşecez. " :) Sağlık olsun. Umarım karşılığını bulur.

Tamamen doğru.^^Öbür tarafta görüşecez^^Oyun deyip geçmemek lazım sonuçta alın teri var para bile dönüyor :D.Kul hakkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@B!B -- 17 Temmuz 2006; 6:46:54 >
  • serwer: ARES
    nick: king_buff_onur
    clan: NOWAR

aresteki arkadaşlar bu ismi aklınızda ii tutun buda karkersiz bi insan

+4 ib çaldı...

OLAY: benim dier id ile açtığım çarı ark a vermiştim 1 günlüğüne oyna diye, oda bu adamla karşılaşmış oyunda ve king_buff_onur bunu clana almış elindeki +4 ib'yi istemiş geri vercem diye, benim ark saf bi kötü niyet aramamış vermiş tabi +4 ib'yi geri gelcek die... king_buff_onur da itemi alır almaz oyundan çıkmış

BÖYLE ŞEREFSİZLERDEN UZAK DURUN, NOWAR CLANINDAKI Bİ ADAMA YAKIŞMAYAN Bİ DAVRANIŞ

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_fubang -- 17 Temmuz 2006; 7:05:25 >

• Bazı adamlar için md +3 şereflerinden daha önemli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

Bazı adamlar için md +3 şereflerinden daha önemli.

Katılıyorum.Oyunda böleleri çok.İyne atsan yere düşmeyecek kadar hemde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@B!B -- 17 Temmuz 2006; 7:18:28 >
  • ewt naletolsunnnnnnnnnn
  • hepsi aç gözlü allahın eziqleri ne olacak bu arada arkadaşlar bu kakuri yüzük nerde düşer acaba??
  • beni aynı senin gibi xıgenonda keklediler biraz biz safız galiba
  • Diesde satılık buffer oyun parasıyla sadece 4m
  • ßen Cyperda Böyle ßirisini Tanıyordum Adam Maradondan cıkmazdı İtemsiz Eziq birseydi hep milleti Kandırmaya calisirdi.
    En son gördügümde İse Elemanın Elinde Dual Mirage +8 vardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLimaster

ßen Cyperda Böyle ßirisini Tanıyordum Adam Maradondan cıkmazdı İtemsiz Eziq birseydi hep milleti Kandırmaya calisirdi.
    En son gördügümde İse Elemanın Elinde Dual Mirage +8 vardı.

Adam demekki sadece kandırma ile dual +8 md yapmış bunu da basarmak kolay değil
  • bosver kardesim geçer bunlar
    o adamı da bi daha ne zaman görsen asağıla adam bıksın artık neden yadım ki felan desin

böyle serefsizlere

HAYAT DEWAM EDİYORq
  • quote:

Orjinalden alıntı: psyco_oki

bosver kardesim geçer bunlar
    o adamı da bi daha ne zaman görsen asağıla adam bıksın artık neden yadım ki felan desin

böyle serefsizlere

HAYAT DEWAM EDİYORq

Yapıcam kardes o adamı ne zaman görsem hatta ben ne zaman maradona gecsem o adama dikkat etmesi için herkezi uyarmay devam edicem.
  • Evet bu oyunda bazıları için md +3 veya ib +4 veya başka itemler "şereflerinden" daha önemli.
    Bu insanlar basit bir oyun için böyle şerefsizlikler yapabiliyorlarsa kim bilir gerçek hayatta neler yaparlar.

Omen666 takma kafana nasıl olsa "öbür tarafta görüşeceksiniz".

Ve psyco_oki'nin dediği gibi adamı her gördüğünde milletin içinde shouttan yazarak aşağıla. Millete onun ne kadar şerefsiz biri olduğunu gösterki oyunda barınamasın. Hatta clanı varsa clan lideri veya clanındaki diğer adamlara da konuyu anlat. Böylece adamı yaptığına pişman et.

Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScorpioN-KiNG

Evet bu oyunda bazıları için md +3 veya ib +4 veya başka itemler "şereflerinden" daha önemli.
    Bu insanlar basit bir oyun için böyle şerefsizlikler yapabiliyorlarsa kim bilir gerçek hayatta neler yaparlar.

Omen666 takma kafana nasıl olsa "öbür tarafta görüşeceksiniz".

Ve psyco_oki'nin dediği gibi adamı her gördüğünde milletin içinde shouttan yazarak aşağıla. Millete onun ne kadar şerefsiz biri olduğunu gösterki oyunda barınamasın. Hatta clanı varsa clan lideri veya clanındaki diğer adamlara da konuyu anlat. Böylece adamı yaptığına pişman et.

Saygılar.

ii ama clan liderlerine söledim ilgilencem dedi :P

sonra king_buff_onur clan lideri benim yan cahrım dedi

ne yapiim clan liderleri adam deil ki member leri adam olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.