haberleri araştırırken fatih tekkenin bir televizyoın programına konuşmaları dikkatimi çekti gerçekden güzel konuşdu adam biz trabzonspor taraftarları senin niyetini zaten biliyoruz kendini bu konuda sıkma üç beş cahilin sözünede aldırma trabzon milleti geçmişde ünalı orhanı iskenderi şotayı nasıl sevdiyse senide öle seviyo ve bağrına basıyo prosyonel olmanın acı yanlarıda varmış napçazki mecbur uyum gösterecez tabi
"Trabzonspor'a rakam vermem!" Tekke, "Benim Trabzonlu ve Trabzonsporluluğumun tartışılmasına müsaade edemem" dedi. Trabzonspor´a transferi maddi anlaşmazlıktan dolayı gerçekleşmediği haberlerini reddeden Fatih Tekke, "Bordo-mavili bir taraftarın, benim Trabzonspor için maddi sorun çıkardığımı düşünmesi bile beni üzer. Böyle birşey yok" diye konuştu.
20 gün önce Trabzonspor Kulübü'nden telefonla aradıklarında bir rakam vermediğini sözlerine ekleyen Fatih Tekke, 1.5 ay önce Türkiye´den Fenerbahçe ve Beşiktaş Kulübü'nden resmen teklif aldığını söyledi.
"Futbolun son dönemlerine geldi" yorumlarına katılmayan Fatih Tekke, "Daha 30 yaşındayım ve 3´ü üst düzey olmak üzere dört yıl daha futbol oynarım. Bunu düşündüğüm için Türkiye´ye dönmek istiyorum" diye konuştu.
"Gözden uzak olunca, gönülden de uzak olduk galiba" diyen tecrübeli futbolcu, transfer için 1.5 aylık sürenin olduğunu ve teklif gelmesi halinde Türkiye´ye dönebileceğini belirtti.
Programı canlı canlı izliyordum :) Açıkçası Fatih Tekke üst düzey bir futbolcu ki bizim takıma Taner Gülleri dahi çok iyi bir takviye olarak gözüküyordu nedense yönetim bu forvet konusunda ahmaklaştı...