Şimdi Ara

Fatih Akçay Sürücü Kursu'ndan B Sınıfı Ehliyet Kursu 289 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Rezervasyon gereklidir. Rezervasyon bilgileri kupon kodunuzla birlikte gönderilecektir.
    2 saat direksiyon dersi dahildir.
    Kişi başı dilediğiniz kadar fırsat satın alabilir, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.
    Nasıl Kullanılır
    Satın alma işlemini tamamladıktan sonra fırsat kodunuz e-postanıza gönderilecektir.

Kupon Son Kullanım Tarihi: 27 Ocak 2014

Fatih Akçay Sürücü Kursu; konusunda uzman eğitimcilere sahip bir ehliyet kursu olarak sizleri en iyi şekilde ehliyet sınavlarına hazırlayarak kolayca ehliyetinizi alma şansını yaratıyor.

B Sınıfı Sürücü Belgesi (Otomobil, Minibüs veya Kamyonet Kullanacaklar İçin)
    2918 sayılı Trafik Kanununa göre B sınıfı ehliyet alabilmek için en az 18 yaşını bitirip 19'dan gün almak gerekmektedir.
    B sürücü belgesi ile Traktör, Otomobil, Minibüs, Kamyonet kullanılabilmektedir.
    B Ehliyet alacak sürücü adayları Trafik, Motor, İlkyardım ve Direksiyon sınavlarına tabi tutulur.
    A2 ve F sınıfı sürücü belgesi olup B sınıfı almak isteyenler Trafik, Motor ve Direksiyon sınavlarına tabi tutulur.
    B sınıfı ile yüklü ağırlığı 750 kg dahil olmak üzere römorklu araç kullanılabilir.

http://www.firsatbufirsat.com/firsat/akcay-surucu-kursundan-b-sinifi-ehliyet-kursu

• Bu ne iştir,bi dolandırıcılık olabilir mi fiyat çok düşük.
  • 2007 de ehliyet aldım. yanlış hatırlamıyorsam 300 lira falan vermiştim. bu fiyata mümkün mü bilemedim
  • Gitmeden A2 alabileceğimiz bir yer yok mu birde ehliyetimi kaybettim yenileme ücreti düşücek diye Allaha emanet gidiyoruz ne durumda o yasa bilgisi olan var mı?
  • 2 ders ise mümkün, hiç bilmeyen biri iki derste pratik sınavı geçemez. kurs da size ders vererek farkı kapatabilir.
  • kardeşim için kurslara bakınıyordum, araba sürmesini biliyor.
    alsam mı acaba
  • Alan arkadaslar var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara ehliyet kursu öneri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2011 yada 2012 yılında 90 liraya verdiği fırsattan almıştım kendim ve ablam için, herhangi bir problem çıkmadı ehliyetler cebimizde
  • Yeni düzenlemelere göre sürüş sınavı öncesi 6 saat direksiyon dersi almak zorunlu. 4 saat için ek ücretlerle normal seviyeye getirirler fiyatı.
  • Arkadaşlar B ehliyet 1.100 lirayı geçiyor maliye vs ödemeleriyle. Bu işte bir bit yeniği var diyeceğim de, ehliyette de ne biti olabilir bilemedim..
  • Kurs ücretini düşük tutup sonrasında her evrak için para istiyorlar. Yine 800-900 ün kapısı açılıyor.

Ben kurs için 150 lira vermiştim misal ama toplamda i rakam 800 e yaklaşmıştı.
  • Bu fiyat masraflar haric fiyat olamaz cunku o zaman zaman piyasadanda pahaliya geliyor. 2 ders direksiyon ile bu fiyata ehliyet almak mumkun. 10 ders ile 300 e almistim hatirliyorum ders vermeden 250 isteyen vardi. Direksiyonda sorunu olmayan arabaya iki derste alisir alir ehliyetini

• quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

2 ders ise mümkün, hiç bilmeyen biri iki derste pratik sınavı geçemez. kurs da size ders vererek farkı kapatabilir.

arakadaşın tespiti %100 doğru iki dersle bu iş olmazz ben ehliyet komisyonundayım ehliyet almak zorlaştı arabayı ilk istop ettrimenizde kalıyorsunuz direksiyon dersleri ile fark kapanacaktır haa ben sürmeyi biliyorum ihtiyacım yok diyorsanız o zmn sıcak fırsat
  • Sadece kurs ücreti ise daha aşağı fiyatlarda mümkündür, kurslar zaten neye göre para aldıkları meçhul ama her şey dahil ücretlerde 700 tl altını biraz zor bulursunuz.

2008 aldım 800 tl her şey dahil.
  • Adam bu fiyata birşey öğretmiyorki, sadece senin ehliyet alman için yasal zemin hazırlıyor, yani öğretmeden ehliyet almanın yolunu açıyor.

Ben bu sürücü kurslarının araçlarını eğitim dışında trafikte görünce ürperiyorum..

Bu kafaların yetiştirdiği kafalar 2 gün sonra ehliyet alıp trafik canavarı oluyorlar.

290 tl ye kursa gidip gerçektende araba kullanacağını sanan kendini darı ambarında sanan tavuğa benzer.
  • Ben aralik basindaki sinavla aldim ehliyeti kursa 450 verdim uyguna aldigimi saniyordum ama trafikle vs 850-900 u buldu bu firsat aldatmaca degilse gayet iyi

• deepdarkdirty D kullanıcısına yanıt
    Zaten buradanda alsan trafiğe aynı ücretleri vericeksin. Bende 400 den kursa kayıt oldum ama trafik mahvediyor insanı.
  • 2 saat direksiyon dersi nedir20 saat direksiyon dersi zorunlu!
  • Ben ehliyetimi geçtiğimiz ağustos ayında bu kursa giderek aldım. Daha önceleride birliktealalim.com da görmüştüm, fakat okul vakti olduğu için kayıt olamadım. O sırada kampanya bitti, temmuz gibi açılınca satın aldım. İlglenenler için deneylerimi aktarayım. Öncelikle başka yerlerde de fiyat araştırması yaptım. Hatta forumdaki ehliyet bölümünde "ehliyete ne kadar para verdiniz" gibi başlıkla konular var bilgi edinebilirsiniz(aşağı linkini koydum). Ben 269 TL ye almıştım, buna ek olarak sınav harcları(ki direksiyon sınav harcı kurstan kursa fiyat değiştiriyormuş) dahil değil. 269 TL ye ek kursa direksiyon sınavı harcı ve neredeyse birçok kursun aldığı 20 TL sertifika ücreti ödedim. Derslere girme ihtiyacım yoktu, 2 saatlik direksiyon eğitimi de(dersler 45 dk) 2 ayrı günde birinci gün sınav yerinde git gel git gel, yokuş, geri geri falan geçirdim. 2 dersi de sınav yerine arabayı götürüp getirerek tamamladım o da 30 dk aşıyor zaten.

Benim gibi yazılı sınavı dert etmeyecek ve başka bir araçta kendi imkanları ile pratik yapıp zaten kullanması birçok araçtan daha kolay olan punto ve palio araca da 2 ders ile alışabilecek iseniz buraya yazılmak biraz karlı oluyor. Ama direksiyon sınavından kalmak biraz masraflı benden söylemesi.

Not: Daha önce birkaç kullanma deneyimim olsada işi kursun verdiği derste kaptım, hala kendi arabamızı sürerken direksiyon dersindeki kadar rahat edemiyorum.

Sorularınız varsa yanıtlayabilirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_81153875/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacıtitrettin -- 21 Aralık 2013; 17:11:04 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.