Şimdi Ara

Fatih Altaylı: Bahçeli'nin Demlerle tokalaşması Akp'nin başlatmak istediği barış sürecinin ilk adımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dem seçmeninin çoğu Akp seçmeni gibi rüzgar nereye eserse oraya dönmez. özellikle son yerel seçimden sonraki yaşanan kayyum girişiminin ardından yakınlaşma olursa Dem öyle böyle seçmen kaybetmez...

Bu riski göze alır mı Dem Parti onu da zaman gösterecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 6 Ekim 2024; 21:32:48 >
  • BeQuiet! kullanıcısına yanıt

Kapak sesine geldim, şlopsss diye fena bir ses geldi.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Şair ilk mesajda ne demek istemiş?

Hdpden chpye vekil geçerse kardeş kardeşi buldu derler. Ama hdpden akpye geçince doğru yolu buldular derler...

Bu da onun gibi bir şey heralde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcpcpcpc P kullanıcısına yanıt

Söylem ve eylem önemli.

Bir HDP'li istifa edip CHP'ye geçiyor ama en ufak bir farklı söylem olmadan hareket ediyorsa ve CHP buna tek kelime etmiyor hatta savunuyorsa bu eleştirilir tabi ! CHP burada DEM çizgisine kaydı denir.

Ama bir isim istifa edip ben terörü lanetliyorum PKK'yı kınıyorum ve AKP ile yol yürümek istiyorum diyorsa bu normal karşılanır. Ama siz bunu bile ayırt edemiyorsunuz.

• acaba her şey yeni anayasa için mi desek? bu siyaset böyle bir şey işte. açarsın ağzını yumarsın gözünü, verir veriştirirsin. sonra bir gün gelir selam verir, demlenirsin. çok eski bir tv dizisi vardı, yalan rüzgarı diye. bu da siyaset rüzgarı oluyor galiba.  

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Ben zaten akpnin dediğini söylüyoruım sen hâlâ sıvamaya çalış...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.