Şimdi Ara

Fatih Altaylı'dan çarpıcı sözler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray'ın eski 2. başkanı Fatih Altaylı'dan çarpıcı sözler

Mehmet Cansun yönetiminde ikinci başkanlık yapan Fatih Altaylı, Habertürk TV’deki Sportürk programında mevcut yönetime ve Hamza Hamzaoğlu’na sert eleştiriler getirdi:

■ F.Bahçe bize Nani ile nanik yapıyor. Biz Köfteci Ramizspor’dan Bilal ile karşılık veriyoruz. Madem komşu oğlu önerisiyle gelen Niasse alınacak, G.Saray gitsin köfteci Ramiz’le sponsorluk yapsın. Niasse kim? Rakibinin ManU’dan golcüyle görüştüğü söylenirken, senin bu şekilde taraftarını ezik başlatmaya ne hakkın var?

■ Bu takımı yönetemiyorlar. Dursun Özbek ‘otel yapılacak’ diyor. Ne olacak, otel parası Sabri’ye gitti. Basketçilere Sabri parası veremiyorsun, Sabri’ye veriyorsun. Bir de salon yapacağım diyorsun. Sabri’ye sanki genç oyuncuymuş gibi garanti para olur mu... Ağırlığı maç başına ücrete verirsin.

■ Şampiyon yapmasına rağmen ‘Ben olsam Hamza Hoca ile devam etmezdim’ dedim. Hala aynı fikirdeydim. Hamza hala kendisini Akhisar’ın hocası sanıyor. Devler Ligi’nde puan alamazlar.

■ Bu yönetim ne yaptığını bilmiyor. Bir başkan, G.Saray’ın en önemli sportif merkezine, Florya’ya kardeşini atar mı?

■ Dursun Özbek dese ki ‘4. yıldızı aldık, bu sezon mali yapıyı düzene sokmak için transfer yapmayacağız’, anlarım. Tasarruf yapmak başka, parayı sokağa atmak başka. Bilal, Sabri az mı para alıyor? Niasse’nin bonservisine 10 milyon TL mi vereceğiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Günlerdir burada konuşulanları okumuş galiba, aynı şeyleri okuyormuşum gibi oldu.

• aşağıladığı bilal nani den daha fazla katkı verirse ne diyecek acaba ?
  • Hamza'yı yollardım dedi ya ah ah keşke
  • hamza hocayı destekliyorum ama eğer aydın la sözleşme uzattırırsa yıkarım buraları

rezalet ya çiftlik gibi yönetiliyoruz
  • Alo fatih degilmi ln bu,

Bu nu ciddiye alip konusunu acan gs li degildir,

Nanikmiş,

Bu ulke ne nanikler gordu aglayara giden gol krallari gordu,

nanik gibi dususte bi adam 10 gol atamaz burda ,formda adamalrin bile uyum sorunu vs varken bole kaprisli yildizlarin direkt katki vermesi zordur,

Adamin bakiyosun manuda ilk 18 e bile girememiş,

Poretkiz liginde gol attigi takimlar son sira takimlari benficaya portoya hic gol atamamiş,

Bu adam yuhlanarak gonderilecek ahanda buraya yaziyorum,

Queresmalar guizlar geldi,

Bak,mesela kajer 10 numara topcu,

Bize soguk ulke adamlari lazim kuyt kajer sneijder bu tip adamlar disiplinli caliskan profesyonel nani 1 mac oynar 5 mac gezinir,

• quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

aşağıladığı bilal nani den daha fazla katkı verirse ne diyecek acaba ?

... Dedi minik yumurcak gözleri hafif yaşlı bir şekilde elinde boyama kitabına bakarken.
  • Galatasaray doğru yoldadır ve Aydın ile sözleşme yeniledikten sonra Sercan Yıldırım ile de 5 yıllık yeni sözleşme yapılmalıdır.Muslera iyi bir ücrete satılıp kale Oğuz Dağlaroğlu'na emanet edilmelidir.Böylr yıldız oyunlarına gelmeyin plis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.