Şimdi Ara

Fatih Altaylı: 'Fenerli Olmayan Medyaya Alışık Değiller'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Benim en büyük hayal kırıklığım Serdar Ali Çelikler’in yazısı oldu. Çünkü ben Serdar’ın çok zeki, olayları iyi anlayan ve gözlemleyen biri olduğunu düşündüm hep. Hatta bu yüzden kendisine gazetenin başında olduğum dönemde siyaset yazmasını bile teklif ettim ama istemedi. Serdar’ın benim yazımdan yola çıkarak yazdıkları bende bu yüzden hayal kırıklığı yarattı. Ben Serdar’ın daha iyi anlayan biri olduğunu düşünürdüm. Ben Fenerbahçe FETÖ’cüdür falan demedim. Demem de. Benim söylediğim şu. Bu kadar uyanık ve her şeyi bildiğini söyleyen Aziz Yıldırım bile FETÖ’cü olduğu ortaya çıkan kişileri kulübe üye yapmış, kendisine kumpas kuranlar kendi kulübünün üyesi ve Başkan Yıldırım bu kişileri kendi üye yapmış. FETÖ’cü Emre’yi Fenerbahçe’ye almış, şimdi Galatasaray’ı suçluyor. G.Saray’da futbolcu olarak FETÖ’cüler olmuş ama bunlar her yerde vardı diyorum. Serdar ise tam aksini söyleyerek “F.Bahçe’yi FETÖ’cü ilan edecekler” diyor. Delirmiş olmalı. Evet, en büyük zararı G.Saray gördü çünkü her taraf bunlarla dolu iken şimdi sadece G.Saray’daki futbolculardan ötürü bir tek G.Saray suçlanıyor. Benim dediğim bu. Tabii Serdar’ın rahatsızlığını anlıyorum. Eskiden medyada sadece F.Bahçe’nin borusu öterdi. Rahmetli Erol Simavi 25 yıl önce bana “Fatihcim, bu gazetecilikte her şeyi yazabilir, her şeye karşı olabilirsin ama F.Bahçe aleyhine yazmak bir gazetecinin sonunu getirir” demişti. Nitekim rahmetli Doğan Koloğlu bir F.Bahçeli futbolcunun sağlığı ile ilgili iddiaları gündeme getirdiği için Hürriyet’in spor müdürlüğünden olmuştu. Serdar gibi Fenerbahçe Cumhuriyeti mensubu yazarları rahatsız eden benim gibi, Hıncal gibi bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda Galatasaraylı’nın medyada varlık gösterebilmesine alışık değiller... Fenerbahçeli olmayan medyaya da alışık değiller, “Nerden çıktı şimdi bunlar” diyorlar."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kapak

• Kapak
  • Fatih altay linin ne oldugunu herkez biliyor bosuna bidi bidi yapmasin , gitsin teror konussun o ..

• quote:

Orijinalden alıntı: linqs

Fatih altay linin ne oldugunu herkez biliyor bosuna bidi bidi yapmasin , gitsin teror konussun o ..

yav heeeeeeeeeee heeeeeeeeeeeeeee

• Devlet yalaması.
    Kendisi başkalarını zeki, olayları iyi anlayan, çözümleyen şeklinde tartabilicek kadar donanımlı mıymış? ya da bu kadar donanımlıysa hala niye devlet yalaması yoksa bir korkak mı?
    o zamanda bir korkağın cesaretten, kafa tutmaktan bahsetmesi manidar olmuş.

Galatasarayda Fenerbahçede fetöcü barındırmış olabilir yani bu bizim gibi taraftarları ilgilendirmez ki. Varsa içlerinde fetöcü yasal olmayan işler yaptılarsa baştan cezaları verilsin sadece spora odaklı kulüpler olalım. yani nedir bu "biz fetocu değiliz olayları" tamam kardeşim sen fetocu değilsin ama kulübün içinde birileri var ve önemli olan bunlardan kurtulmak...
    Yani gerçekten biri "fener şikeciiii" modunda olduğunda ezilen, üzülen varsa saçmalıyodur, ulan ben mi şike yaptım? diyelim ki adamın biri yapmış, önemli olan onun temizlenmesi. Şimdi burda fenerbahçeye kumpas kurulmuşsa önemli olanda onların temizlenmesi "biz en temiz kulübüz" tarzında bir tavır falan değil yani önemli olan.

• Ulan bu yazıyı kim okur okumadan kapak yazmışlar bide

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi resmini bulamadım şarj %1

Fenerbahçe kurşunlandığında bir gazete normal habermiş gibi yazmıştı. Geçen seneki Gs-Ts maçındaki hakem hatalarından sonra sayfayı simsiyah yapıp başlığı Türk Futbolu'na Kara Gece gibisinden bir şeyler yazmıştı. He Fener medyası he.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakdet1

Devlet yalaması.
    Kendisi başkalarını zeki, olayları iyi anlayan, çözümleyen şeklinde tartabilicek kadar donanımlı mıymış? ya da bu kadar donanımlıysa hala niye devlet yalaması yoksa bir korkak mı?
    o zamanda bir korkağın cesaretten, kafa tutmaktan bahsetmesi manidar olmuş.

Galatasarayda Fenerbahçede fetöcü barındırmış olabilir yani bu bizim gibi taraftarları ilgilendirmez ki. Varsa içlerinde fetöcü yasal olmayan işler yaptılarsa baştan cezaları verilsin sadece spora odaklı kulüpler olalım. yani nedir bu "biz fetocu değiliz olayları" tamam kardeşim sen fetocu değilsin ama kulübün içinde birileri var ve önemli olan bunlardan kurtulmak...
    Yani gerçekten biri "fener şikeciiii" modunda olduğunda ezilen, üzülen varsa saçmalıyodur, ulan ben mi şike yaptım? diyelim ki adamın biri yapmış, önemli olan onun temizlenmesi. Şimdi burda fenerbahçeye kumpas kurulmuşsa önemli olanda onların temizlenmesi "biz en temiz kulübüz" tarzında bir tavır falan değil yani önemli olan.

Katılıyorum.Ama biz FETÖcü değiliz muhabbetlerinin başlangıcı,futbolcuların görüntüleri yüzünden Galatasaray'ın itham edilmesi zaten.FETÖcü denmeseydi Galatasaray'a,zaten başlamazdı bu olaylar.

• rahmetli levent kırca bu arkadaşı az laf manyağı yapmadı

izlemeyenler için :
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

rahmetli levent kırca bu arkadaşı az laf manyağı yapmadı

izlemeyenler için :

rahmetli levent kırca izlemeyin arkadaşlar

• ulan adama laf atan kuşlar dönsün kendi başkanlarına baksın. sevemem kendisini ama birine bir şey derken dönüp bir kendinize bakın bu adam yalaka diyenlerin başkanları oooo...
  • Levent kırcadan sonra konuşabiliyomu bu adam pardon adam dedim birde bunun konusunu açıp dinleyenler var

• quote:

Orijinalden alıntı: lAristo

Levent kırcadan sonra konuşabiliyomu bu adam pardon adam dedim birde bunun konusunu açıp dinleyenler var

Aziz Yıldırım'ın konuşabildiği bi ülkeden bahsediyoruz.
  • Sivri Biber kullanıcısına yanıt
    Valla aziz yıldırım çok şey dedi çoğu çıktı bu açıdan bakarsak he iyi kötü tartışılır yöneticiliği ama ne dediysede çıktı nerdeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

ulan adama laf atan kuşlar dönsün kendi başkanlarına baksın. sevemem kendisini ama birine bir şey derken dönüp bir kendinize bakın bu adam yalaka diyenlerin başkanları oooo...

Aziz kime yalakalık yapmış.Dursun özbek gibi saraydan mı çıkmamış fikret orman gibi dakikada 50 kez sayın cumhurbaşkanım mı demiş

• quote:

Orijinalden alıntı: lAristo

Valla aziz yıldırım çok şey dedi çoğu çıktı bu açıdan bakarsak he iyi kötü tartışılır yöneticiliği ama ne dediysede çıktı nerdeyse

Her dönemim adamı oda. Benimde çoğu dediğim çıktı, bende çoğu şeyi öngördüm bunları bilmek için profesör olmaya gerek yok ki.
    Bir sürü muhalif gazeteci, milletvekili çok önceden söyledi bunları. Aziz Yıldırım gibi asker kaçağı bi adamın söylemiş olması onun pisliklerini örtmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

quote:

ulan adama laf atan kuşlar dönsün kendi başkanlarına baksın. sevemem kendisini ama birine bir şey derken dönüp bir kendinize bakın bu adam yalaka diyenlerin başkanları oooo...

Aziz kime yalakalık yapmış.Dursun özbek gibi saraydan mı çıkmamış fikret orman gibi dakikada 50 kez sayın cumhurbaşkanım mı demiş

seni screenshota boğarlar birazdan vallahi tansiyonun düşer. Yazma böyle şeyler sakin.

Konu hakkinda ise, Altayli'nin Fener medyasi ve kalemleri hakkinda hakli oldugu noktalar olsa bile çok fırıldak bir adamdir bu. Bizim için 2 kelam etti diye he diyecek degiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gielenberg -- 9 Eylül 2016; 15:31:20 >

• quote:

quote:

Aziz Yıldırım 10 yıldan fazla süredir Daum'la, Alex'le, Anelka'yla, Rte'nin yanına her sene gitmiyor muydu ?
    İmzalı formalar, Egemen Bağış'a verilen hediyeler bir sürü resim ve video atarım yığarım buraya.

Cemaat savcılarını, hakimlerini kendi imzasıyla kulübe üye yapar sonra "cemaat bizi ele geçirmeye çalışıyor" der, Rte ile arayı bozar "Cumhuriyet elden gidiyor" der, Rte ile arayı yapar "Cumhurbaşkanımızı bu süreçte yalnız bıraktılar" der. Onun kadar dönemin adamı olan başkası var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

quote:

quote:

seni screenshota boğarlar birazdan vallahi tansiyonun düşer. Yazma böyle şeyler sakin.

Konu hakkinda ise, Altayli'nin Fener medyasi ve kalemleri hakkinda hakli oldugu noktalar olsa bile çok fırıldak bir adamdir bu. Bizim için 2 kelam etti diye he diyecek degiliz.

Halısaha screenshotu atacaklarsa boşuna atmasınlar.Azizi sevmem ama yalakalıkta fatih altaylının yanına bile yaklaşamaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.