Şimdi Ara

Fatih Altaylı milli takım ve Fatih Terim'i yerden yere vurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 400 dolar asgari ücret alınan memlekette 2.5 milyon euro maaş alıyorsun, bi de bizi eleştiriyorsun, tam da gerekli cümleleri söylemiş

• Mükemmel konuşmuş ilk defa katılıyorum bu adama
  • Çok ağır konuşmuş ama tespitleri doğru.sanırım cumhurbaşkanına da laf sokmuş, bir de aya adam mı gönderdiniz...ler lafı iyiy di.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • + nı verdim fatihciğim. keşke bu mantıklı konuşmalarını galatasaray yönetiminde söz sahibi olarakda yapsan.
  • TFF başkanı birilerinin piyonu olmak yerine "adam" olsa ve görevini yapsa bugün görevden alırdı imPARAtor'u. Ama ne yetkisi ne de çapı yetmiyor buna.
  • hayrullah akyüzün 150 bin euro prim alması en çok dikkatimi çeken şey oldu

nasıl bir torpil dönüyor arkadaş ya hayrullah akyüz kim 2. lig kalecisi burak yılmaz dan fazla prim alıyor. yedeğin yedeği adam
  • Fatih Altaylı da az değil senede nerden baksan gene iyi bir para kazanıyordur. Bunlar işte hep medya oyunları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok haklı.

Millet onları gider yapacağına utanmadan onlar gider yapıyor.
  • Kendisi sanki aylik 500lira kazaniyor da burada edebiyat kasiyor iste..

Prim vermeyin arkadaslar. Duygulariniz uzerinden reklam yapiyorlar sonra bankadan 100bin tl maaslarini cekip hayatlarina bakiyorlar.. Sen de 1500tl maasla ay sonunu nasil getiririm diye kara kara dusunursun...

• Her kelimesine katılıyorum. Hayır birde ukalalık yapıyorlar sanki bir başarıları var. Milleti üzmekten yerin dibine sokmaktan başka bir şeye yaramıyor milli takım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipodnano1

Kendisi sanki aylik 500lira kazaniyor da burada edebiyat kasiyor iste..

Prim vermeyin arkadaslar. Duygulariniz uzerinden reklam yapiyorlar sonra bankadan 100bin tl maaslarini cekip hayatlarina bakiyorlar.. Sen de 1500tl maasla ay sonunu nasil getiririm diye kara kara dusunursun...

tamam bunları biliyoruz zaten, ama adam haklı konuşmuş... keşke onlar da o maaşları almasalar, ama en azından birbirilerini yiyiyorlar, sen ben çıkıp konuşamayız oralarda, onlar birbirlerinin açıklarını dile getirsin bari
  • The Red Fox kullanıcısına yanıt
    şimdi bu arkadaş bu lafı için mi ban yedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

şimdi bu arkadaş bu lafı için mi ban yedi

o yorumdan ban yemesi imkansız,başka bişeyden ban yemiştir

• Canım sıkıldıkça açıp izliyorum. 25dk aralıksız giydiriyor.

İlber ortaylı ve celal şengör ile konuşmak yaramış fatih altaylı'ya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.