Şimdi Ara

Fatih'in Hayatı, 50 milyon$'a Beyaz Perdeye Uyarlanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 011001110110111101100100

saçmalık.

Dostum anladık post kasma derdindesin ama bari bir iki kelimede olsa birşeyler yaz. Hangi konuya girsem bir kelimeyle olayı özetlemişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Orijinalden alıntı: 011001110110111101100100

saçmalık.

Dostum anladık post kasma derdindesin ama bari bir iki kelimede olsa birşeyler yaz. Hangi konuya girsem bir kelimeyle olayı özetlemişsin.

Bu konuda ne yazabilirim ki fikrim saçmalık,

Gayet çekilesi bir film ve konuyu Arap kardeş(!)lerimiz sahiplenmiş çok güzel, ötesinde ne Türk ne de Araplar becerir bu işi saçmasapan birşey ortaya çıkacak.
  • bu kendimizi küçümseme kompleksinden vaz geçelim ve peşin hükümlü olmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

Orijinalden alıntı: coxackie

İyi bir yapım olur inşallah.
    Başkalarının efsanelerini gıpta ederek izledik yıllarca.

aynen katılıyorum birazda bizim tarihimizi izlesinler keşke Türkler yapsaydı başkasına yaptırıyoruz ama merakla bekliyorum

Keşke biz yapabilseydik. Umarım yapılırda şanlı ecdadımıza yaraşır bir yapım olur. Cüneyt Arkının etkilerini görmek istmiyoruz filmde
  • 50 M$ bütçeden kötü birşey çıkmaz inş
  • 50 milyondan da kötü şeyler çıkabilir özellikle Katar'lı şirketleri parayı kolay kazanıp kolay çarçur ettikleri düşünülünce.

Biz yapsak daha iyi olurdu denmiş ama biz yaptığımızda görsellik ve kurgu anlamında çok kötü işler çıkarıyoruz. İyi dediğimiz filmlerimizin tamamına yakını konusu diyalogları vs. ile iyi olan filmleri, görüntü yönetmenliği efektleri ile iyi olan bir filmimiz yok malesef.

Ama ben çekileceğini düşünmüyorum. Dizi olarak bir ihtimal ama film olarak lafta kalır sadece.
  • boş konuşuyoruz önce yapılsın sonra eleştirelim varsayımla iş olmaz emek verenlerede haksızlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprinx

umarım lafta kalmaz proje... böylesi tarihimiz var ama hiç dünya çapında bilinen filmimiz yok ... amerikanın böyle tarihi olsa 100 tane tarihiyle ilgili film yapardı

şu geyiğe de hastayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

50 milyondan da kötü şeyler çıkabilir özellikle Katar'lı şirketleri parayı kolay kazanıp kolay çarçur ettikleri düşünülünce.

Biz yapsak daha iyi olurdu denmiş ama biz yaptığımızda görsellik ve kurgu anlamında çok kötü işler çıkarıyoruz. İyi dediğimiz filmlerimizin tamamına yakını konusu diyalogları vs. ile iyi olan filmleri, görüntü yönetmenliği efektleri ile iyi olan bir filmimiz yok malesef.

Ama ben çekileceğini düşünmüyorum. Dizi olarak bir ihtimal ama film olarak lafta kalır sadece.

Katılıyorum biz ne zaman adam akıllı bilimkurgu aksiyon filmi çekebilirsek o zaman sinema bir yerlere geliyor diyecem . Yoksa 5. sınıf korku ve komedi filmleriyle buraya kadar geliyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.