kardeş senin kaporta da sağlamsa eğer yanında birileriyle git belden aşşağını alırlar haberin olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: 41gokhan41
böbreği gazeteye sar öyle götür sıkıntı çıkmasın
gazaltı kaynağı yapılan bir yerden aracın ayrılması durumu imkansız gibi bişey ...
ekskavatör kırıcı parçalarını kaynattırıyordu ve öyle bir darbeye maruz kalıyorlarki sizin arabalarınız onun milyonda biri darbeye maruz kalmazlar... genede oradan degil baska yerden kırılıyorlardı... Sacda zaten kırılma olması cok düşük bir ihtimal. Kalın döküm parçalarda kırılma olur oda parça üzerine aşırı bir mukavemet uygulandığında...
Fabrikadan çıkma 1998 model vw transporterin ön şase kısmının ayrıldıgına şahit oldum ve araç orjinaldi... kırıldığı yerde parçanın ortası yani kaynak yeri degil...
Bence bu adamların sucu gunahı yok ... eger aracı kendileri kazalı degil diyip satmıyorlarsa !!!
Ben şahsen iki parcadan olusmus arabada alırım... yani bana desinki 8bin lira daha ucuza vercem ... eywallah hemen alırım düşünmemde.
bir arkadaşımın tanıdığı olduğu için fatih otoda tamir ettirdiğim bir arabam oldu.. araç tamir olurken ankara dışkapıda bir galerici olduğunu sonradan öğrendiğim bir kişi beni aradı ve memur olduğunu, aracı değerinden alabileceğini söyledi. eminmisiniz dedim ve o kişi bana eminim vs dedi.. aracı sattım.. ancak satmadan önce notere gitmeden alan kişiye aracın eski fotolarını gösterdim. ayrıca yapılan tüm tamiratı anlattım. adam farketmez önemli değil benim boya vs takıntım yok dedi.. 2 yıl sonra aracımı ostimde bir tamirhanede gördüm. plaka değişmemişti.. sahibini sordum ve aracı kimden aldığını vs sordum.. işte o zaman bu fatih otonun ne denli bir şarlatanlık olduğunu anladım.. kaporta işleri garip işler arkadaşlar.. kelimelerle anlatılmaz... aracın şimdiki sahibi bana plakada pert kaydı yok, motor ve şasi no da da bir şey çıkmadı ama gösterdiğim her usta araç pert olmuş toplanmış vs dedi. ayrıca galeriye aracı geri vermeye çalıştığında tehdit edip camını çerçeveni kırarız vs demişler.. galericilerin hepsi böyledir demiyorum ama sanırım söz konusu fatih oto ve bazı galeriler bir nevi ortaklık içindeler.. neyse daha fazla itham etmeyeyim.. sonuçta fatih oto sadece bir tamirhane..
dh ın selamını söyleyin onlar anlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme