Şimdi Ara

Fatih Oto Kaportayı ziyaret etcem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yarın şaşmazda işimiz var :) Arkadaşın rover aracının merkezi kilidini tamir ettirmeye çalıştırcaz. Bu esnada fatih kaportaya gidip çaylarını içmek istiyorum :)

merak ettiğiniz sorular varsa sorabilirim forum adına :))))))

• Sizde hiç vicdan yok mu diye bi sorun.
  • Kilit tamiri ile uğraşma kardeş yarım rover buldum de benim arabaya kaça eklersin diye sor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Kilit tamiri ile uğraşma kardeş yarım rover buldum de benim arabaya kaça eklersin diye sor

• quote:

Kilit tamiri ile uğraşma kardeş yarım rover buldum de benim arabaya kaça eklersin diye sor

Makul ve mantıklı
  • quote:

Şaka bir yana ekspertiz yapıyorlarmıymış sorarsan iyi olur. Bir de forumdan selamımızı götür. Yerli otomobil için aday olurlarsa oyum onların

•  Fatih Oto Kaportayı ziyaret etcem

Şu elemanla mutlaka fotoğraf çektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adamlara tüm forum olarak kızmışız.yanlız burda şuç fatih otonunmu yoksa aracını satarken kazasını kusurunu gizleyen,sorunsuz diye satan satıcınınmı.adamlar aracı orjinaliyle birebir,servisin bile anlayamayacağı şekilde tamir ediyorlarsa bu onların üçkağıtcı olduğunu değil gerçekten işlerinin ehli olduğunu göstermezmi.yada kimsenin başına gelmesin ama aracıyla kaza yapan herkes orjinaline en yakın şekilde tamirini istemezmi aracının.tamir edildiği belli olan aracın ustası demek ki daha makbul oluyormuş.
    (fatih otuyu tanıdığım falan gibi bir şey anlaşılmasın yazdıklarımdan.sadece işlerini kusursuz yaptıkları için bu kadar lanetlenmelerine şaşırdığım için yazdım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka0658 -- 7 Nisan 2012; 18:00:57 >
  • önce müşteri gibi gir sonra biz sizin reklamınızı bol bol yaptık komisyon isteriz de.

bi de bundan götür
  • çaylarınada güven olmaz onların :D dünden kalan demin üzerine biraz yeni çay atıyorlardır sonra mükemmel çaylarını ordaki laz eksperin onayına sunup taze çay diye verirler sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

• çayı iç... sonra da buz dolu küvette uyan, hemen 112'yi ara, geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Downer1040

quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

Senin tipine sıfatına şerefine ............................. kocaman

• quote:

Orijinalden alıntı: laax

Adamlara o kadar küfür ettiniz ki benim zoruma gitmeye başladı. Bahsettiğin kişi orada çalışan bir emekçi. Nedir bu üslup?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

adamlara tüm forum olarak kızmışız.yanlız burda şuç fatih otonunmu yoksa aracını satarken kazasını kusurunu gizleyen,sorunsuz diye satan satıcınınmı.adamlar aracı orjinaliyle birebir,servisin bile anlayamayacağı şekilde tamir ediyorlarsa bu onların üçkağıtcı olduğunu değil gerçekten işlerinin ehli olduğunu göstermezmi.yada kimsenin başına gelmesin ama aracıyla kaza yapan herkes orjinaline en yakın şekilde tamirini istemezmi aracının.tamir edildiği belli olan aracın ustası demek ki daha makbul oluyormuş.
    (fatih otuyu tanıdığım falan gibi bir şey anlaşılmasın yazdıklarımdan.sadece işlerini kusursuz yaptıkları için bu kadar lanetlenmelerine şaşırdığım için yazdım)

Hocam oto kaporta isinde uzman olabilirsin eyvallah. Isini duzgun yapiyor ona da eyvallah. Ama yaptiklari isi insanlari kandirarak bir iki parcasi boyali olarak gosterip satmasi hangi esnafliga sigar? Kaldi ki buradaki insanlar da buna tepki veriyorlar.
    Siz onlarin pert arabalarindan birini bilmeden ve bir iki parca boyali zannederek alsaniz ve daha sonra bunu ogrenseniz nasil olur? Hos olmazdi bence.
    Saftirikler yaptiklari isin ne kadar iyi oldugunu gosterecegim diye uckagitciliklarini da gostermis oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalavun

quote:

Orijinalden alıntı: laax

Adamlara o kadar küfür ettiniz ki benim zoruma gitmeye başladı. Bahsettiğin kişi orada çalışan bir emekçi. Nedir bu üslup?

arkadan vuruk bir aracın önünü ve önden vuruk aracın arkasını kesip birleştirmek ne demek biliyor musunuz siz? o araç yüksek hızda bile ayrılabilir bir kazada zaten ölürsünüz hesabı kim vericek?
  • adamlar resimleri kaldırdılar sanırım siteden..

hiç resim kalmamış.
  • Tüm forumdan selam söyle...
  • Bu i...lerin yaptığını Discovery Channel'da yapıyolardı bi ara.. İki tane yarım arabayı birlestiriyolardı we cok zor bir is olduğunu anlatıyolardı. Bence bu adam mübarek biri
  • Fatih oto muhabbeti nerden geliyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.