Şimdi Ara

Oto galeriyi nereye şikayet edebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cadde üzerinde kaldırımı işgal ediyor. Sabrım taştı artık uğraşıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önce belediye, sonra Savcılık Savcılıktan bir sey çıkmaz ama

• Zabıta
  • Şikayetvar.com olmaz mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zabita trafik bolumu var. Eger vergisini vermiyorsa o kaldirimin adamin ....den şırıngayla kan alırlar kamil kan

• Herkes kaldırımı yolu işgal ediyor, yürüyecek yol yok istanbulda. Bu işi vatandaş değilde belediyenin ciddi şekılde el atması gerekıyor.

Kafeler , bufeler vs. Hepsi kaldırımı işgal etmiş durumda. Mağazalar dukanlarda park etmeyı engellıyor herkes kafasına göre takılıyor nerede bu devlet? Ben yetkıli olsaydım tüm gün bu insanlarla uğraşırdım.

Yurt dışında bu tip şeyler yasak ve denetimde yapıyorlar, türkiyede de yasak bılıyorum ama denetım yapan yok şikayete bıle bakmıyorlar. Güçlü olan hak sahibi oluyor.

• Istanbuldaysaniz fotografini cekip whatsapptan 155 e gonderin :) ben yapiyorum ciddi azalma var :D

Eee herkes kendi kapisinin onunu cekip atsa her yer bombos olur.

Armutluk yapmayin insanlar yoldan gecmek zorunda kalip sizin yuzunuzden ölebilir engelli vatandaslari dusunun baslattirmayin kici kirik araclariniza

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nereye Şikayet Edebilirim ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zabıtalardan yardım isteyin
  • Babasi asker abisi polis olan abladan yardim alabilirsiniz

• Jandarma veya özel harekat

• hahaha güldümm nedense
  • bende istanbul göztepe'de gezerken görmüştüm yazın.bütün galericilerin arabaları kaldırımda.kaldırımı doldurmuşlar yola da park etmişler.adam dikine emniyet şeridine park etmişti
  • Dua edecen Allah a sikayet edecen. Belediye sini galeri zabitayi takmaz. Herseyin bi hal yolu bulunur...

• quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

Istanbuldaysaniz fotografini cekip whatsapptan 155 e gonderin :) ben yapiyorum ciddi azalma var :D

Armutluk yapmayin insanlar yoldan gecmek zorunda kalip sizin yuzunuzden ölebilir engelli vatandaslari dusunun baslattirmayin kici kirik araclariniza

Cidden 155 whatsapp var mi?

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Belediye çok güzel bir şekilde el attı zaten.Kadiköy'de cafemiz var, önümüzdeki bi kaç metrelik alan için yılda iyi bir para ödüyoruz.O alanı istediğimiz şekilde kullanma hakkımız var fakat biz o alanı kullanmıyoruz.Verilen paranın adına da işgaliye deniliyor zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Maroon On

quote:

Istanbuldaysaniz fotografini cekip whatsapptan 155 e gonderin :) ben yapiyorum ciddi azalma var :D

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, trafik kurallarını ihlal eden sürücüler için, akıllı cep telefonlarında kullanılan iletişim uygulamaları (WhatsApp ve Viber) üzerinden iki farklı şikayet ve ihbar hattı oluşturu. Uygulamalarda kullanılacak olan İstanbul Emniyeti'ne ait 0552 155 0 155 ve 0533 155 0 155 numaralı iki hatta, kullanılacak uygulamalardan kural ihlalleri yapan sürücülerin videoları ile fotoğrafları yollanacak. Paylaşılan bilgi, fotoğraf ve görüntüler, Trafik Kontrol Komuta Merkezi'nde görevlendirilen 20 kişilik polis ekibi tarafından detaylı bir şekilde incelenecek ve kural ihlali yaptıkları net olarak tespit edilen sürücülere cezai işlemler uygulanacak. Trafik Denetleme Şube Müdürü Mesut Gezer bir haftada 90 sürücünün ehliyetine el konulduğunu ifade etti.

• Ben uğraşıcam kafaya koydum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maroon On

quote:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, trafik kurallarını ihlal eden sürücüler için, akıllı cep telefonlarında kullanılan iletişim uygulamaları (WhatsApp ve Viber) üzerinden iki farklı şikayet ve ihbar hattı oluşturu. Uygulamalarda kullanılacak olan İstanbul Emniyeti'ne ait 0552 155 0 155 ve 0533 155 0 155 numaralı iki hatta, kullanılacak uygulamalardan kural ihlalleri yapan sürücülerin videoları ile fotoğrafları yollanacak. Paylaşılan bilgi, fotoğraf ve görüntüler, Trafik Kontrol Komuta Merkezi'nde görevlendirilen 20 kişilik polis ekibi tarafından detaylı bir şekilde incelenecek ve kural ihlali yaptıkları net olarak tespit edilen sürücülere cezai işlemler uygulanacak. Trafik Denetleme Şube Müdürü Mesut Gezer bir haftada 90 sürücünün ehliyetine el konulduğunu ifade etti.

Mevzuat çalışması nedeniyle whatapp üzerinden ceza işlemi uygulanamamaktadır. Diyor whatsapp durumunda.

• 6,7 yıl önceydi. Işyeri önünde park yerleri var. Erken gelen arabasını park ediyor. Ben de erken gelip parkediyordum. Ordaki dükkan sahipleri ben arabayı alırken "bak kardeş arabani koyuyorsun ama eşya geliyo gidiyo cizilmesin bak sonra" diye tehdit ettiler. Bişey olmaz siz kafanızı yormayın dedim. O zaman unoydu araba. Sonra bunlar geceden park yerlerine sandalye duba felan koymaya başladılar.
    Zabitayi aradım. Dedim böyle böyle bu hakları var mi? Dediler ne münasebet adresi söyleyin gelelim. Sonra korktum ne yalan soyleyim. adamlarla tartismamis olsam neyse ama şimdi benden oldugunu bilirler arabayı mahfederler dedim.
    Özetle zabıta ilgilenir. Ama 6,7 sene önceydi.

• belediye zabıta beyaz masa gibi yerlere
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.