Şimdi Ara

Fatih Sultan Mehmed’in İstanbul’u fethederken kullandığı Kılıç! [SS] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
14
Favori
62.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Knightta faith diye canavar var o olmasin la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göstermelik heralde.8 kilo çok bunu savurana kadar 4 5 kesik atarlar adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceuclusarj

+9 FSM

• O mantıkla bakarsan Afrika'nın kuzey toprakları da bizim hakkımız şu an.. Böyle mantık olur mu yav? Koca Bizans'ı devirdi adam, son yıllarında bile çok güçlüymüş Bizans. İstanbul zaten fethedilmesi zor bi yer, yiğidi öldürdünüz hakkını da yediniz şimdi.
  • sonra fatihten kalan yarım şarabı da bi içtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl_Şaman

quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

quote:

Orijinalden alıntı: ahmedyücel

quote:

Orijinalden alıntı: ithal_et

quote:

Gövdesine gereksiz yük yapan nice başlar sermiştir yere...Rahmetle anıyoruz...

kim bilir belki seninkiside gereksiz yük yapıyordur. kesilirse bakarız. bahsettiğimiz şeyler insan. tavuk değil.

Haberin yok herhalde kılıclar ekmege yag sürmek icin uretilmiyor...Fatih Sultan HAN Türkiyemizin simge sehri İstanbulu Türk ve müslüman düsmanlıgı propagandası yapan zalimlerin elinden aldı ve bize emanet etti...Neden rahatsız etti Fatih Sultan'ın düsmanları bozguna ugratıp İstanbul'un gercek sahibi bizlere emanet etmesi anlayamadım...

arkadaş milliyetçi bir insan olarak gerçek sahibi olmadığımızı ben bile görebiliyorum baya baya gelip çökmüşüz adamların kaç bin yıldır yaşadığı şehre

+1 gerçek sahibiyiz diyemeyiz sonuçta anadolu ve batı taraflarına sonradan göç ettik.

Dipçik:Ama İstanbul'un bizim elimize geçmesi hem halk hem de bizim için çok faydalı olmuştur.Ayrıca Yukarıda dediğimden karşı çıktığımı felan düşünmeyin bende milliyetçi bir insanım lakin Gerçek Sahibi ne biziz ne başkası.(Gerçek Sahibi ALLAH)

burası bizim topragımız.madem oyle sıksalarmıs bıyerlerını ellerınde tutsalarmıs... Bu kadar basıt .aynı sey bızım ıcınde gecerlı tabı

• osmanlı öyle çıkıpta meydanda cesurca kaç kez beklemiş ?

büyük zaferlere bakın hepsinde teknik taktik üstünlüğüyle kazanmışız , bunu bir anlasa bu millet direk çağ atlıcaz ama hala atarlıyız
  • Bu kılıcın Elfler tarafından M.Ö 12 binli yıllarda Mordorda dövülerek yapıldığı rivayet edilir. Başka bir kaynakta da Isengard kuşatmasında İstihareye yatan Ak Gandalf Hocaefendi'nin gömülü yeri gördüğü ve gidip o gömülü yerden çıkarttığı rivayet edilir. Üzerindeki yazılar basitçe şöyledir : ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg tara kauluk agh burzum ishi krimpatul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Orijinalden alıntı: 24google

Romalılar gelmeden önce İstanbul kimdeydi ?

Horde'larda mıydı panpa?

• quote:

Orijinalden alıntı: countach

quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl_Şaman

quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

quote:

quote:

quote:

kim bilir belki seninkiside gereksiz yük yapıyordur. kesilirse bakarız. bahsettiğimiz şeyler insan. tavuk değil.

Haberin yok herhalde kılıclar ekmege yag sürmek icin uretilmiyor...Fatih Sultan HAN Türkiyemizin simge sehri İstanbulu Türk ve müslüman düsmanlıgı propagandası yapan zalimlerin elinden aldı ve bize emanet etti...Neden rahatsız etti Fatih Sultan'ın düsmanları bozguna ugratıp İstanbul'un gercek sahibi bizlere emanet etmesi anlayamadım...

arkadaş milliyetçi bir insan olarak gerçek sahibi olmadığımızı ben bile görebiliyorum baya baya gelip çökmüşüz adamların kaç bin yıldır yaşadığı şehre

+1 gerçek sahibiyiz diyemeyiz sonuçta anadolu ve batı taraflarına sonradan göç ettik.

Dipçik:Ama İstanbul'un bizim elimize geçmesi hem halk hem de bizim için çok faydalı olmuştur.Ayrıca Yukarıda dediğimden karşı çıktığımı felan düşünmeyin bende milliyetçi bir insanım lakin Gerçek Sahibi ne biziz ne başkası.(Gerçek Sahibi ALLAH)

burası bizim topragımız.madem oyle sıksalarmıs bıyerlerını ellerınde tutsalarmıs... Bu kadar basıt .aynı sey bızım ıcınde gecerlı tabı

Şimdi öyle düşünürsen dünya'yı fethedelim sonra diyelim burası baştan bizim hakkımızdı.Bence çok doğru olmaz.

• kım kımın topragını tapuluyor . Onu anlamadımkı. mısal vereyım Dıyelım arsan var sattın en son kımın elındyse onundur orası. Sen dıyemezsın kı burası benımdı gerı ver. Bu da aynı elınde tutsaydın topragını....

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

Siz KOCA YUSUF'un idman yaptıgı kayayı gördünüzmü

hocam koca yusuf kimdi ?

• quote:

quote:

quote:

Haha Evet ya gerçek sahibi olan biz binlerce yıldır bu topraklardayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Orijinalden alıntı: 24google

Romalılar gelmeden önce İstanbul kimdeydi ?

Horde'larda mıydı panpa?

Bizansgiller

• quote:

Orijinalden alıntı: bayraak

Eskiden savaşlar şimdiki gibi bir butona bakmıyordu. Aylar yıllar evvelde hazırlıklar yapılırdı. Tüm halk savaşa hazır bir şekilde cesurca beklerdi o günü. En önemlisi o zaman ki savaşlar Masada kazanılmıyordu !

Kenan Komutanım, Kenan Komutanım...
  • Hz.Ali'nin kılıcını gördükten sonra radyasyonun ve manyetik alanların insanları ne kadar küçülttüğünü bir kez daha farkettim.ve hala daha küçülelim diye uğraşıyoruz..sonumuz hayrola...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

arkadaşa katılıyorum adamların kaç bin yıl yaşadığı şehri fethettik aldık ancak gerçek sahibi biz değiliz.bu açık.zaten aldık ve içine mıçtık kliseler cami oldu vs vs

Yunanistandaki adam İstanbulu geri alıcaz dediğinde de her yerde ağlıyorsunuz sonra. Geri versek razı olur musun bu kadar laf yaptın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 4 Temmuz 2012; 2:46:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannibalz

quote:

Orijinalden alıntı: Kaioken

4.muradın gürzünü bulabilecek varmı

250kg falandı sanırım . Unutmuş olabilirim ama deli adamdı vesselam.

bunlardan biri mi bilmiyorum ama bulunsun.

"zamanında 4.murat kollarındaki pazı 'lardan dolayı elini ağzına götüremezmiş. adam yarım metre kaşıkla yemek yiyormuş"

• quote:

Orijinalden alıntı: Cannibalz

quote:

Orijinalden alıntı: Kaioken

4.muradın gürzünü bulabilecek varmı

250kg falandı sanırım . Unutmuş olabilirim ama deli adamdı vesselam.

257 kilogram ağırlığında olan gürzdür.

askerinin başında savaşa katılan son osmanlı padişahı olarak bilinen iv. murat, olağanüstü kuvvetiyle ünlüydü. huzura kabul edilen fransız gezgin du loir, anılarında iv. murat'ın idman yaparken çok iriyarı bir kişi olan silahtar musa paşa'yı, tek eliyle kuşağından tutup havaya kaldırarak meydanda uzun süre dolaştıktan sonra yere bırakmasını; 200 okkalık (yaklaşık 257 kilo) gürz kullanmasını; bir ciritle 8 kalkanı birden delmesini; kendine özgü uzun kılıcını saatlerce yorulmadan sallamasını ve güreştiği genç yeniçerileri enselerine vurduğu tek şaplakla yere sermesini hayranlıkla anlatır. tarihçilerin yazdığına göre yayını çektiği ok, tüfek mermisinden uzağa düşerdi.

• Topkapı sarayında ki en büyük kılıçlar bunlardır.14. yy Macar kılıçları. Yukarıdan aşağıya 208, 270, 173 cm.

Kılıç bu kadar büyükse, bunu kullanan adamı merak ettim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.