Şimdi Ara

Fatih Terim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
4.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senfield25

bu hafta fatih terime söylenecek pek birşey yok ... gayet iyi bir kadro çıkardı ... riera sercan ikilisinden rierayıda tercih etmesi bence mantıklıydı ...

O mantigi anlatda bizde ögrenelim cok bilgisiz oldugumuz icin cözemedik. Nasil bir sistemmis bu anlat bir zahmet
  • sercan değil riera yı çıkarabilir buna kimse laf edemez ama engin ve yekta varken neden sabri ve baros girecekken oyundan çıkan adam niye eboue

bugün yine gösterdi klasını yaptığı ortayla ve hiçbirşey yapmayarak ss55 forever 27 yaşına geldi 1 gıdım gelişmedi 10 yıldır
  • Fiorentina'ya gitti bu adam diyenler çıkacaktır sinirden unuttum yazmayı ekelyin kendiniz.

Ayrıca Lucescu'nun takımının içine edip egoları yüzünden o futbolcuları yolladı.Sonuç fiyaskodanda beter oldu.

Dediğimi anlıyacaksınız birgünde yine F.T.nin 4. 5. 6. 7. dönemlerinde tartışmayalım.Aynı suda 3 kez yıkanıyoruz yine hüsran yine hüsran.

İşallah şu takıma Abdullah Avcı gelirde ne demek istediğimi saha içinde anlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

sercan değil riera yı çıkarabilir buna kimse laf edemez ama engin ve yekta varken neden sabri ve baros girecekken oyundan çıkan adam niye eboue

bugün yine gösterdi klasını yaptığı ortayla ve hiçbirşey yapmayarak ss55 forever 27 yaşına geldi 1 gıdım gelişmedi 10 yıldır

Ne sacmaliyorsun arkadasim ya neyini tartismiycaksin sende kanat oyuncusu varken 2 forvet oynuyorsan forvetlerden birisi cikar forvetden cakma kanat adami ile oynanmaz.
    Ya defanstan birini cikartirsin ayni sistem ile devam edersin ama defansin 3 lü olur.

Yeni yeni seyler uydurmayin birazda mac seyredin Ebouyu coktan cikarmasi gerekiyordu adam sakatlandi yaklasik 10 dakika kosmadi bile.
    Sabriyi almasida sacmalik zaten Kazim yada Ebou cikartirsin Sabriyi alirsin denirki yerinde bir is yada hadi dedik Sabri mucadele yönü yüksek adam rakibi pres ile bozar daha bilmem neresini kaldiramiyor

• Off offf bizi 8. yapıp dünya klasında!!! antrenör olan , 70dakika rakip sahaya gidemeyen takımın , 1-0 gerideyken Sarp'ı kurtarıcı olarak sahaya süren Rejkardın fanboylarına bak neler sallamışlar yine.Takımın başına yeni geçmişsin daha 3. hafta 15'te kalecin kırmızı görmüş geriye düştükten sonra yaptığın değişikliğin meyvesini alıp beraberliği kurtarmışsın ama 14 yaşında çocuklar senden iyi anlıyor futboldan.Bu yeni nesil çok fena yahu memleketin hali harap bu gidişle , hiç bişeyden anlamayan her şey hakkında zırvalama hakkını kendinde gören kof nesiller geliyor ne yazıkki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Off offf bizi 8. yapıp dünya klasında!!! antrenör olan , 70dakika rakip sahaya gidemeyen takımın , 1-0 gerideyken Sarp'ı kurtarıcı olarak sahaya süren Rejkardın fanboylarına bak neler sallamışlar yine.Takımın başına yeni geçmişsin daha 3. hafta 15'te kalecin kırmızı görmüş geriye düştükten sonra yaptığın değişikliğin meyvesini alıp beraberliği kurtarmışsın ama 14 yaşında çocuklar senden iyi anlıyor futboldan.Bu yeni nesil çok fena yahu memleketin hali harap bu gidişle , hiç bişeyden anlamayan her şey hakkında zırvalama hakkını kendinde gören kof nesiller geliyor ne yazıkki.

Şu forumda bir Turquia bir sen.İkinizden biri hayattan tiksindiren bir yorum atmaz ise olmuyor buraya.

Sana 18915905109721 kere 21 yaşındayım dedim.Arkın nasıl bir zekan varsa almıyor.

Gelip laf sokmaya çalışman zaten acınası bir durum beğenmiyorsan girme konuma git başka konular var oralara gir.Ben senin açtığın konuya giriyor muyum ?

Adamı hayattan soğutuyorsunuz yahu...

• quote:

Orijinalden alıntı: mancukya

quote:

sercan değil riera yı çıkarabilir buna kimse laf edemez ama engin ve yekta varken neden sabri ve baros girecekken oyundan çıkan adam niye eboue

Ne sacmaliyorsun arkadasim ya neyini tartismiycaksin sende kanat oyuncusu varken 2 forvet oynuyorsan forvetlerden birisi cikar forvetden cakma kanat adami ile oynanmaz.
    Ya defanstan birini cikartirsin ayni sistem ile devam edersin ama defansin 3 lü olur.

Yeni yeni seyler uydurmayin birazda mac seyredin Ebouyu coktan cikarmasi gerekiyordu adam sakatlandi yaklasik 10 dakika kosmadi bile.
    Sabriyi almasida sacmalik zaten Kazim yada Ebou cikartirsin Sabriyi alirsin denirki yerinde bir is yada hadi dedik Sabri mucadele yönü yüksek adam rakibi pres ile bozar daha bilmem neresini kaldiramiyor

Sercan hızlı bir futbolcu kullandı orda buna ne diyebilirsin saçmalama riera zaten hazır değil 90 dk çıkaramazdı

eboue de sakatlandı düzeldi sen izle maçı artist artist konuşma burda

hala sabri diyolar yav

• quote:

Orijinalden alıntı: f_the_answer

quote:

Off offf bizi 8. yapıp dünya klasında!!! antrenör olan , 70dakika rakip sahaya gidemeyen takımın , 1-0 gerideyken Sarp'ı kurtarıcı olarak sahaya süren Rejkardın fanboylarına bak neler sallamışlar yine.Takımın başına yeni geçmişsin daha 3. hafta 15'te kalecin kırmızı görmüş geriye düştükten sonra yaptığın değişikliğin meyvesini alıp beraberliği kurtarmışsın ama 14 yaşında çocuklar senden iyi anlıyor futboldan.Bu yeni nesil çok fena yahu memleketin hali harap bu gidişle , hiç bişeyden anlamayan her şey hakkında zırvalama hakkını kendinde gören kof nesiller geliyor ne yazıkki.

Şu forumda bir Turquia bir sen.İkinizden biri hayattan tiksindiren bir yorum atmaz ise olmuyor buraya.

Sana 18915905109721 kere 21 yaşındayım dedim.Arkın nasıl bir zekan varsa almıyor.

Gelip laf sokmaya çalışman zaten acınası bir durum beğenmiyorsan girme konuma git başka konular var oralara gir.Ben senin açtığın konuya giriyor muyum ?

Sogumana gerek yok bu arkadas Rijkardin en büyük hayranlarindandi Forumda 2 senelik arastirma yaparsan bulursun uslup olarakta yapisi kavgaci kötü niyetli oldugunu sanmiyorum ama böyle.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: f_the_answer

quote:

Sogumana gerek yok bu arkadas Rijkardin en büyük hayranlarindandi Forumda 2 senelik arastirma yaparsan bulursun uslup olarakta yapisi kavgaci kötü niyetli oldugunu sanmiyorum ama böyle.

O adam futboldan zerre anlamayan sadece çamur at izi kalsın mantığıyla yorum yapan bir Rijkaard hater.

Forumun %90 ı futbol konuşmayı bıraktı bu adamla.Tıptı Turquia gibi.Sadece futbolu kendilerinin bildiklerini zandettikleri için kimse futbol konuşmak istemiyorlar.Kendi iç dünyalarında bir mourinho bir pep bir sir bir dalgish'ler kendileri...

ondan bırakıyoruz onları o halde.

• quote:

quote:

quote:

Sercan hızlı bir futbolcu kullandı orda buna ne diyebilirsin saçmalama riera zaten hazır değil 90 dk çıkaramazdı

eboue de sakatlandı düzeldi sen izle maçı artist artist konuşma burda

hala sabri diyolar yav

Artsit martist lafini bil dengeli konus önce.
    Sana detayli anlatsamda zaten anlamiyacagin icin degmez ama genede
    Kalecin kartla atiliyorsa yapicagin en basit olay 2 forvet oynuyorsan bir tanesi cikar bunlardanda tercih kontra oyniyacaksan suratli olani olur, yok baskili havadan oyniyacam diyorsan ozaman Elmander kalirdi
    2 forvetle devam edipde birini kanat adami gibi kullanmak senin elindeki forvet tarziyla sacmaliktir.
    Yada defanstan Gökhani alir 3 lü stoper oynayip riskli oynarsin ama ayni sistem devam edersin.
    Sabri konusuna gelincede zaten degisiklik hatali ama oyuna alirken rakibi bozar pres yapar mantigiyla aldi ama yapamadi Sabri zaten orta sahada mucadele gücüne ragmen amele asker gibi görev yapamiyor o görevleri yapicak adamlarda Gsda birakilmadi hepsi yollandi ama yollarkende 6 dakika rakibin senle dalga geciyorken yapabilecegin hic bir halt kalmadi o tarz adamlar kaliteli ayaklarla süslenir hepsi yollanmaz.

Daha bunu anlamiyorsun Ebou nereye düzeldi 10 dakika sonra oyundan aldi adam basarken, kosarken korkuyordu
    Bir halt bildigin yok terbiyesizlik diz boyu sana birde bunlarimi ögretecez burda burasi lise degil adabinizla takilin önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Evet futboldan anlamıyor çünkü bizi 4 yıl üst üste şampiyon yaptı.
    Evet futboldan anlamıyor çünkü bize uefa kupasını aldırdı.
    Evet futboldan anlamıyor çünkü Türkiye'yi Avrupa Şampiyonasın da 3. yaptı.

Evet futboldan anlamıyor çünkü o gerçek Galatasaraylı...

Fiorentina'ya gitti 2 maçta da milanı yendi. İtalya kupasında finale çıkardı. Dikkatleri üstüne çekti ve Milan'a t.d oldu. bunları da ekleyeyim.

şimdi sırf haklı olmak için yazanlar olacak cevabını vereyim hemen. o zaman neden milandan kovuldu ?

quote:

Milanlı oyuncudan Fatih Terim itirafı

Marcel Desailly, Fatih Terim'in Milan'dan ayrılmasına o dönem takımın dinazorları diye gösterdiği Albertini, Costacurta ve Maldini'nin yol açmış olabileceğini ima etti.
    Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Fransa Milli Takımı'nın ve Chelsea'nin eski yıldızlarından Marcel Desailly, Marsilya ile 1993'te, Milan ile 1994'te Şampiyonlar Ligi kupasını kazandı ve iki yıl üst üste farklı kulüplerde bu başarıya ulaşan ilk futbolcu unvanını elde etti.

Desailly söze "Kaptan" adındaki kitabı ile başlıyor. Bu kitapta "Milan'ın ağır topları hep aynı masada, 'Beyefendiler Masası'nda birlikte yemek yerdi" diye yazan Desailly," Bu, önemli kararların alındığı bir patron masası mıydı? Bu masa Fatih Terim'i Milan'dan göndermiş olabilir mi?" şeklindeki soruya, "Benim dönemimde de onlar çok güçlülerdi. Onlar dinazordu. Bu kulüpte yetişen İtalyan yıldızlardı. Benim dönemimde Maldini, Baresi, Costacurta, Tasotti gibi bütün bu oyuncular, kulübün sisteminde, işleyişinde çok önemlilerdi. Milan, kendi oyuncularının görüşlerine, fikirlerine çok önem veren, muhafazakar bir kulüptür. Dışarıdan gelenin o ortama uyum sağlaması gerekir. Dışarıdan gelen biri, içeridekileri karşısına alırsa sorunlarla karşılaşması kaçınılmazdır. Terim, Milan'a gittiğinde, kendi tarzını empoze etmeye çalışmışsa sorunlarla karşılaşmış olması normaldir" cevabını verdi.

ve Fatih Terim Milan görevinden alınır. Ardından açıklama çok manidardır... "milan milanlıların'dır." denir ve yeni teknik direktör eski Milan'lı Carlo Ancelotti olur.

Sonuç olarak Terim'in kendi fikirlerini empoze etmesini kabullenemeyen takımın demir başları ile ters düştüğünden imparatoru harcarlar.

• Bilmem kaç bininci defa senin ne denli zırvalayan desteksiz sallayan biri olduğunu yazayım.Ben Rejkard hayranı falan değildim geldiğinde çook büyük destek verdim , yönetimin hoca hatalarından sonra camiada huzursuzluğun sona ermesi için büyük bir ismin gelmesi gerektiğini daha belli olmadan söyledim sonra da o çapta bir isim , Şampiyonlar ligi almış bir hoca geldi bu da gayet doğruydu.Ben normal olanı yapıp takıma hocaya destek verdim inandım güvendim sen ve senin gibiler ise devamlı huzursuzluk yaratmak için saldırdınız(ne yazıkki en başarılı klüp olmasından heralde senin gibi o kadar çok zararlı varki Gs'de) aka karaya her şeye her zaman "istemezük" yaygaraları ile devamlı kötü niyet saldınız ortalığa.

Bir süre sonunda Rejkard'ın sadece isminin burada olduğunu kendisinin klübü zerre kadar umursamadığını parayı alıp kaçmaya çalıştığını anladık ve Rejkard için yazıp çizdik.

Ama belki de hiç bir defa sizin gibi zırvalayıp "rejkard toptan anlamıyor" demedik.Her ama her defasında yalan yanlış zırvalıyorsun saçmalıyorsun sonra kıl tüy diye ortalıkta dolanıyorsun.Seni muhatap alıp cevap vermediğimi biliyorsun ama demekki yine zırvalarının yüzüne vurulması zamanı gelmiş , meydanı hepten boş sanmaya başlamışsın belliki.

quote:

.

• Daha oncede dediğim gibi Fatih terim HAGİ nin ekmegini yemistir. Hagi olmasaydı ne UEFA kupasını alabilirsin ne de 4sene şampiyon olabilirdik. Keske Lucescu yada zico gibi taktik kurnazı birisi gelseydi takımın basına...
  • quote:

Bilmem kaç bininci defa senin ne denli zırvalayan desteksiz sallayan biri olduğunu yazayım.Ben Rejkard hayranı falan değildim geldiğinde çook büyük destek verdim , yönetimin hoca hatalarından sonra camiada huzursuzluğun sona ermesi için büyük bir ismin gelmesi gerektiğini daha belli olmadan söyledim sonra da o çapta bir isim , Şampiyonlar ligi almış bir hoca geldi bu da gayet doğruydu.Ben normal olanı yapıp takıma hocaya destek verdim inandım güvendim sen ve senin gibiler ise devamlı huzursuzluk yaratmak için saldırdınız(ne yazıkki en başarılı klüp olmasından heralde senin gibi o kadar çok zararlı varki Gs'de) aka karaya her şeye her zaman "istemezük" yaygaraları ile devamlı kötü niyet saldınız ortalığa.

Bir süre sonunda Rejkard'ın sadece isminin burada olduğunu kendisinin klübü zerre kadar umursamadığını parayı alıp kaçmaya çalıştığını anladık ve Rejkard için yazıp çizdik.

Ama belki de hiç bir defa sizin gibi zırvalayıp "rejkard toptan anlamıyor" demedik.Her ama her defasında yalan yanlış zırvalıyorsun saçmalıyorsun sonra kıl tüy diye ortalıkta dolanıyorsun.Seni muhatap alıp cevap vermediğimi biliyorsun ama demekki yine zırvalarının yüzüne vurulması zamanı gelmiş , meydanı hepten boş sanmaya başlamışsın belliki.

quote:

.

Kendin takil sana son lafim askerlik olayindi senin icin bir gelisme hic bir zaman olmiyacak hep böyle kendi hayal dünyanda kurup duracaksin.
    Benim desteksiz salladigim 3 5 tane sey bulursun ama söylediklerimin 100 % 90 hep cikmistir
    180 derece dönen birisin sen her konuda bunu cok iyi biliyorum sen üste söylediklerinle bu söylediklerin cakisiyor onu bile idrak edemiyorsun daha
    Kesinlikle muhatap alacagim birisi degilsin ne kadar bos ve söyledigin herseyde o kadar yuttugunu biliyorum ya gerisi hikaye bence sen olmadi gönüllü falan bir 15 ay daha yap belki fayda eder

• quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

Daha oncede dediğim gibi Fatih terim HAGİ nin ekmegini yemistir. Hagi olmasaydı ne UEFA kupasını alabilirsin ne de 4sene şampiyon olabilirdik. Keske Lucescu yada zico gibi taktik kurnazı birisi gelseydi takımın basına...

O olmasaydı bu gelmeseydi. Var mı bunun bir mantığı ? Nasıl olsa berabere kaldık eleştireyim de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

quote:

Daha oncede dediğim gibi Fatih terim HAGİ nin ekmegini yemistir. Hagi olmasaydı ne UEFA kupasını alabilirsin ne de 4sene şampiyon olabilirdik. Keske Lucescu yada zico gibi taktik kurnazı birisi gelseydi takımın basına...

O olmasaydı bu gelmeseydi. Var mı bunun bir mantığı ? Nasıl olsa berabere kaldık eleştireyim de...

Hiç alakası yok. İlerideki maclarda göreceksin,takım umut vermiyor... Çünkü bazı isler yanlış yapılıyor...
  • Terim yenilikler yapıcam diye gelişlerinde Milli Takımın da GS nin de içine etti. TD olarak pek bi olayı yok, nası olduysa Fiorentinada bişeyler yaptıda sonrası hep hüsran.
  • quote:

Hiç alakası yok. İlerideki maclarda göreceksin,takım umut vermiyor... Çünkü bazı isler yanlış yapılıyor...

Takım ne zamandır umut veriyor ki acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

quote:

Takım ne zamandır umut veriyor ki acaba?

Takımın oturması için kimse iki sene bekleyemez. Bir an önce toparlansınlar bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: al-pacino11

quote:

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

Bu adamı bu noktaya getiren 4 sene üst üste şampiyon olan, avrupa da mükemmel işler yapan galatasaray futbolcularıdır.

aynen arkadaşım

ben o dönemi izledim

ben hiç rahat şampiyon olduğumuzu hatırlamıyorum

fevzi son dakikada ayağının altından kaçırır ... beşiktaş 2 hafta kala berabere kalır

o yıllarda bile zor zar deplasman galibiyeti alıyorduk

Sen o zamanki futbolu izlemedin galiba.. Yenik durumdayken bile maçı kazanacağımzıı bilirdik.. Şimdi hatta luceden sonra galip durumdayken bile yeneceğiz diyemiyoruz.. Artı, O efsana Galatasaray kadrosundaki oyuncuların hepsini(yerli olanları) fatih terim bulmuştur bir şekilede.. Sepp piontek, Fatih Terim ve o dönemki futbol fedarasyonun çabasıyla oldu çoğu şey.. Taaa amatör kümeye kadar futbolcu izlediler.. Hatta benim ankara amatörde oynayan arkadaşımı bile davet edip izledir.. O sıralarda 1300 tane futbolcu üzerinde durdular.. Belli işler ucuz ve bedava olmuyor.. Ama 2. terimden beri benim adım fatih terim ben 2 kere 2 yi 5 yaparım inadı yüzünden bazı şeyleri saçma yapıyor ama Türkiyenin yetiştirdiği 1 tane hoca varsa o da terimdir.. Başka hiç bir td miz o milan ın kapısından ziyaret için bile giremez!!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.