Şimdi Ara

Fatih Terim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
4.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: al-pacino11
    Bu adamı bu noktaya getiren 4 sene üst üste şampiyon olan, avrupa da mükemmel işler yapan galatasaray futbolcularıdır.

quote:

ben ne diyorum

Bende O futbolcuları, "o futbolcular" yapan Fatih Terimdir diyorum. Bülent Korkmaz, Hakan Şükür, Suat Kaya haric (bunlar da da %50 yakın katkısı vardır) hepsi Tarim fabirkasından çıkmıştır.
  • Şu söylediklerinizin hiçbirini F.T bilmiyor zaten, muhtemelen akılda edememiştir..
    Dikkat ettimde cidden anlattığınız şeyler 10 yaşında ki çocuğun oyuncuların mevkisini biliyorsa akıl edebileceği şeyler, biriside çıkmış T.D olacağım demiş 2 tane fm oynamakla T.D olunuyordu zaten..
    Olaya farklı açılardan bakıp, bu insanlara biraz saygı göstermemiz gerekiyor..
    F.T fanımıyım? Hayır..
    Yaptığı şeylerde bir hata vardır illaki buda düzelecektir, neden? Çünkü takım izlerken bana keyif vermiyor.. Ama ben 5 yaşında ki çocuk zihniyle "lan ben olsam orda rierayı takımda tutardım o zaman kesin yenerdik" demiyorum.. Çünkü benim o vasıfta olabilmem için önce F.T kadar ekmek yemem gerekiyor. Herneyse olanları yeni takım olmamıza bağlıyorum..
    Bu arada;
    Bugün saydıranlar bence dikkatli olsunlar çünkü 3-4 ay sonra gerçekten laflarının hiçbiryerde geçmeyeceği, boş beleş insan muamelesi görebilirler. He fake hesap açar mısınız onu bilemem..
    Belki temiz bir sayfadan mantıklı yorumlarla devam edersiniz..
    Bide şunu söyleyeyim, futbol bu şekilde tartışılmaz, ona buna saydırarak bir yere varamazsınız, sen baban yaşında ki adamın kariyeriyle dalga geçiyorsan emin ol o adamın zerre kadar küçüklüğü varsa sen ondan daha küçüksündür.. Yapmanız gereken tek şey sabretmek, A.Avcı falan demeye başlamışız, hele bi soluklanın yeğenler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

Bu adamı bu noktaya getiren 4 sene üst üste şampiyon olan, avrupa da mükemmel işler yapan galatasaray futbolcularıdır.

aynen arkadaşım

ben o dönemi izledim

ben hiç rahat şampiyon olduğumuzu hatırlamıyorum

fevzi son dakikada ayağının altından kaçırır ... beşiktaş 2 hafta kala berabere kalır

o yıllarda bile zor zar deplasman galibiyeti alıyorduk

Halilagiç Fevzi'ye pas vermişti Fevzi ayağının altından kaçırmıştı hatırladım şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ch0sen

Şu söylediklerinizin hiçbirini F.T bilmiyor zaten, muhtemelen akılda edememiştir..
    Dikkat ettimde cidden anlattığınız şeyler 10 yaşında ki çocuğun oyuncuların mevkisini biliyorsa akıl edebileceği şeyler, biriside çıkmış T.D olacağım demiş 2 tane fm oynamakla T.D olunuyordu zaten..
    Olaya farklı açılardan bakıp, bu insanlara biraz saygı göstermemiz gerekiyor..
    F.T fanımıyım? Hayır..
    Yaptığı şeylerde bir hata vardır illaki buda düzelecektir, neden? Çünkü takım izlerken bana keyif vermiyor.. Ama ben 5 yaşında ki çocuk zihniyle "lan ben olsam orda rierayı takımda tutardım o zaman kesin yenerdik" demiyorum.. Çünkü benim o vasıfta olabilmem için önce F.T kadar ekmek yemem gerekiyor. Herneyse olanları yeni takım olmamıza bağlıyorum..
    Bu arada;
    Bugün saydıranlar bence dikkatli olsunlar çünkü 3-4 ay sonra gerçekten laflarının hiçbiryerde geçmeyeceği, boş beleş insan muamelesi görebilirler. He fake hesap açar mısınız onu bilemem..
    Belki temiz bir sayfadan mantıklı yorumlarla devam edersiniz..
    Bide şunu söyleyeyim, futbol bu şekilde tartışılmaz, ona buna saydırarak bir yere varamazsınız, sen baban yaşında ki adamın kariyeriyle dalga geçiyorsan emin ol o adamın zerre kadar küçüklüğü varsa sen ondan daha küçüksündür.. Yapmanız gereken tek şey sabretmek, A.Avcı falan demeye başlamışız, hele bi soluklanın yeğenler

• quote:

Orijinalden alıntı: mancukya

quote:

Orijinalden alıntı: senfield25

bu hafta fatih terime söylenecek pek birşey yok ... gayet iyi bir kadro çıkardı ... riera sercan ikilisinden rierayıda tercih etmesi bence mantıklıydı ...

O mantigi anlatda bizde ögrenelim cok bilgisiz oldugumuz icin cözemedik. Nasil bir sistemmis bu anlat bir zahmet

sana ne kardeşim sen kimsin yahu ? başımıza guardiola kesildin ... blockla beni kardeşim görme yazdıklarımı ... cevap verme bana ... çattık yahu
  • Seksi kardeşim ve destekçileri;
    Olsaydınız milana teknik direktör, cacık bi takımı şampiyonluğa oynatsaydınız, kazandırsaydınız uefayı, avrupa 3.lükleri falan ?

biz mi tuttuk yahu ?
  • Zaten fatih terim'in beynini al bişey olmaz
    zaten Guardiola, Morinho ve ya Fatih terim işe yaramaz adamların teki.
    madridte c.ronaldo olmasa morinho bi hiç dimi?
    yada barcelona da messi olmasa Guardiola bi hiç sonuçta teknik t. 'ler öyle süs olsun diye orda duruyorlar.
    mantığa bak.
  • ve bu muhabbet aynı "dersten hoca geçirince -ben geçtim / dersten kalınca -hoca bıraktı" demek ile aynı şey.
  • Hagi, Hakan Şükür, Okan Buruk, Hasan Şaş, Ümit Davala, Popescu, Tafarel, Bülent Korkmaz, Emre Belözoğlu... ve daha birçok iyi oyuncunun en iyi oldukları dönemlerde antrenörlük yaptı. Birçok başarı elde edildi. Aynı kadronun Türkleri Avusturya'ya 5 tane atıp 2002 Dünya 3.'lüğünün yolunu açtı. Sonraki dönemde bu oyuncular yoktu. Fenerbahçe'den 6 tane yedik. Yetmedi, Fatih Terim sevdalıları Milli Takım'daki kötü oyunu bireysel zaferlerle karıştırdı. Sonuç olarak Fatih Terim ile 3. dönem, yine 2. dönemdeki gibi var olmayan bir "takım".
  • Yanlış taktik uyguluyor ya da hala tanıdığı oyunculara güvenip takımı kötüye götürüyor vs demek başka bu adam beyinsiz, futboldan zerre anlamıyor demek başka.

Fikirlerinizi doğru dürüst anlatabilecek hale gelince konular açıp tartışın lütfen. Aksi taktirde fikir paylaşımından çok laf sokma yarışına dönüyor açtığınız konular...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

o adamları futbolcu yapan kimdi peki?
    Hagi,Popescu yu geç..
  • Ulan 75 dakika 10 kişi 1 puan aldık. 5 gol mü atalım ?
  • imparator ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lythari

sende o kadar çok anlıyorsun ki ancak forumda konuşuyorsun boş konuşmayın ya.. çok biliyorsan antrenörlük yapsaydın

fatih terim sınavlara girerek mi antrenör oldu

kura çekmişler

• Teknik direktör olarak tekrar Gs2Ye gelmesini hata olduğunu düşünüyorum. Ben Avrupa'da takım çalıştırmasını isterdim.

Yanlız burada Fatih Terim saçma sapan şekilde eleştiriliyor. Hagi'nin ekmeğini yedi diyen futbol özürlü insanlar var.

Türkiye 21 Yaş Altı Millî Futbol Takımı’nı, 1993 Akdeniz Oyunları Şampiyonu yapan ( o kadroyu inceleyin)

Son torbadan grup elemelerine girmiş Milli takımı (bildiğin lüksemburg seviyesi) Euro 96 'ya taşıyan. Bu ülkeyi Piontek'den sonra bir şeyler yapabileceğine inandıran teknik direktör bahsettiğimiz kişi.

Uefa kupasını kazandıran
    Milli takımımızı Euro 2008 de yarı final oynatmış kişi.
  • beyler uyanın ! fatih terim 96-2000 döneminde kimseyi adam etmedi. ondan öncekiler ortamı hazırladı belli bir süre sonra takım kıvama geldi. bu fatih denen herif anca gaz vermeye yarayan aslen fos bir adamdır o dönemde sadece gaz verebilmiştir. ee gazda bir yere kadar hala fatihte fatih diye çıldırıyonuz. kompleks makinesi para düşkünü basit bir adam fatih.
  • Fatih Terim'in niye bu kadar üstüne gidiliyor anlamış değilim rijkaard'da geldi bu takıma noldu adam 3 lig takımlarıyla hazırlık maçları yaptırdı ligde tutunamadı 8 hafta sabrettiler. Galatasaray ilk 8 haftasını kazandığı sezonda ligi 5. falan bitirdi galiba şimdi alışma evresi yeni toplanmış bir takım biraz zaman lazım. Riera değişikliği için çıkabilir hazır değil falan ama bence kazımı çıkarsaydı keşke kazımda düşüş var.
  • Egosunu yendigi takdirde Gs için olumlu şeyler olacaktır tahminimce. Servet ve zan yerine semih(ceyhun)-Urfalı denese, Sabri'yi oynatmak için bu kadar ugrasmasa, Yekta daha önceden alındığı için kesmese daha başarılı olabileceğimizi düşünüyorum. Bunu görmek bu kadar zor değil herhalde. Forumda 100 kişiye sorsak 70-80 tanesi bu degisiklikleri söyleyecektir zaten.
  • Bu kadar çok teknik direktör bolluğu yaşanan bir ülke de çalışan teknik direktörlerin milyon dolarlar alması hayret verici doğrusu...
  • Beyler konuyu saptırmayın.Ben seksi miyim değil miyim ? onu söyleyin önce

Biriside teknik direktör olacam diyince ciddiye alınmış.FM'de de emin ol egolarımın kurbanı olmadan takım çıkartıyorum.

Herşeyi geçtim tamam Fatih Terim futbol dehası müthiş taktisyen falan filan...

İlk maçın sonunda Baros Elmander Sercan üçlüsü bizi ocağa kadar götürür demek ne demek ?

Sonra göndermekle tehtit ettiğin Baros'u sahaya sürüyorsun.Aklı selim adamın yapmıyacağı şeyler bunlar.

Neyse şu ülkede bir Alex büyük maçların oyuncusu değil dedim onu anlatamadım.Bir F.T. büyük teknik direktör değil dedim onu anlatamadım.

Taraftarlığı bırakıp at gözlüklerini çıkartarak yorum yaparsanız ne anlatmak istediğimizi anlarsınız.Neyse hoşcakalın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.