Şimdi Ara

FATİH TERİM DÖNEMİ BİTMELİDİR. 10.01.2022 RESMEN BİTTİ! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
4
Favori
34.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tekkral34

O zaman tekrar oku yeterli olmazsa bir daha.

Lig tabiiki asla kıstas olamaz olmamalı. Lig bir araçtır. Bu kadar çöp rezil bir ligde şampiyonluk sadece Avrupa'ya açılan bir kapı olması açısından başarıdır.
    2 yıl boyunca Başakşehir'in ikramları ile gelen şampiyonluklarda şans, tesadüf adına ne dersen de içinde barındırır.
    Son düzgün şampiyonluk 2012 - 2013 yıllarında idi. Dişe diş kıran kırana büyüklerle yapılan şampiyonluk mücadelesi kazanılan derbiler, kaliteli futbolun oynandığı ligin peşine gelen CL başarısı tesadüfi değildi. İşte hepsi birbirine bağlı. Sen bahane mazeret üretmeden işini yaparsan sürekli denersen olur oluyor daha önce gördük.

Geçmişi için başarısız demedim nerede yazdım görmek isterim. Terim şu an başarısızdır. Terim'den daha kariylerli hocalar Avrupa'da kovulmuştur. Bu kısmı yine tekrar ediyorum artık ne anlarsan.
    Terim bugüne kadar hiç olmadığı kadar bahane üreten acizlenen asla sorumluluk almayan biri haline gelmiş. Bu çok tehlikeli bir durum özellikle sizler gibi Terimsporluların da etkisiyle kulübün geleceği tehlikeye giriyor.

Alıntıları Göster
    Güzel kardeşim Fatih Terim'in formsuz hali bile rakipleri içten içe titretiyor. Görmedin mi dün Sivas yenilgisinden sonra bile Ali çıkmış hala Fatih Terim diyordu. Böyle bir ortamda Fatih Terim'i kimseye yedirmeyiz kusura bakma. Terim'in gidişini hepsi 4 gözle bekliyor. Millet 1 kupalı Ersun'u, Trabzonlu Şenol Güneş'i göklere çıkarıyor. Senin gibi çok bilmişler ise gerçek bir efsaneyi istemiyor.

• Ben kendimi yormayacağım sende yorma hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Ben kendimi yormayacağım sende yorma hocam
    Valla diyecek bir şey yok bunların Terim nefreti Galatasaray sevgisinin önüne geçmiş. Terim başarısız olsa da "haklıyız" diye üste çıksak diye bekliyorlar resmen.
  • yönetimle terim arasında sıkıntı var ya terim ya yönetim gidecek başkanlar sadece ceplerini düşünüyor aziz yıldırım gibi başkan yokki tavan yapalım.
  • Milletin ne dediği ile ilgilenmiyorum. Bu milletin ortalama IQ değeri düşük hepimiz biliyoruz. Millet salaklık yapıyorsa benim de mi yapmam lazım?
    Millet en kötüsünü övüyorsa, kötünün iyisini ben övmek zorunda mıyım? En kötüsü de var beterin beteri var diye elimdeki kötüye sevinmeli miyim nasıl bir zihniyettir bu?

Sizin gibi insanlar olduğu müddetçe değil ülke futbolu bu ülkenin kendisi bir adım ileriye gidemez. Geçmişe takılıp kalanların geleceği olamaz.
    Bugüne ayak uyduramayıp geleceğe uzak duranlar geçmişte bırakılmalıdır.

Öğreneceğiniz çok şey var.
  • tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Spor kamuoyunu bilgilendir de şenlensin buralar. Senin gibi bilgi dolu birinden duyalım gerçekleri..

• quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Milletin ne dediği ile ilgilenmiyorum. Bu milletin ortalama IQ değeri düşük hepimiz biliyoruz. Millet salaklık yapıyorsa benim de mi yapmam lazım?
    Millet en kötüsünü övüyorsa, kötünün iyisini ben övmek zorunda mıyım? En kötüsü de var beterin beteri var diye elimdeki kötüye sevinmeli miyim nasıl bir zihniyettir bu?

Sizin gibi insanlar olduğu müddetçe değil ülke futbolu bu ülkenin kendisi bir adım ileriye gidemez. Geçmişe takılıp kalanların geleceği olamaz.
    Bugüne ayak uyduramayıp geleceğe uzak duranlar geçmişte bırakılmalıdır.

Öğreneceğiniz çok şey var.
    Sen keşke siyasete girseymişsin bu bilgi birikimi ile buralarda harcanıyorsun.

• DEFOL. 5 Kuruşluk onurun haysiyetin varsa defol. Yoksa kal devam et.

• FATİH TERİM DÖNEMİ BİTMELİDİR. 10.01.2022 RESMEN BİTTİ!
  • BİLGİ:

- Terim son gelişinden bu yana ligde çıktığı 34 deplasman maçının 14'ünü kazanmış. 51 gol atmış 42 gol yemiş.
    (Bu maçlardan birisi lige çok erken havlu atmış Karabük ile 7-0 biten maç)

- Tudor 15 deplasman maçının 7'sini kazanmış. 25 gol atmış 26 gol yemiş.
  • Sezon başında böyle bir konu vardı. Daha maçlar oynanmamışken Terim gitmeli demiştik ve linç yemiştik. Şimdi ne kadar haklı olduğumuzu herhalde herkes görmüştür. Fazla da söze gerek yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GS Erol Zafer

Sezon başında böyle bir konu vardı. Daha maçlar oynanmamışken Terim gitmeli demiştik ve linç yemiştik. Şimdi ne kadar haklı olduğumuzu herhalde herkes görmüştür. Fazla da söze gerek yok bence.
    Agustos ayındna bu yana yazıyorum hocam, ama maalesef Fatih Terim sevdalıları konudan beni süresiz banlatmıştı, admin cezamı kaldırdı tekrar teşekkür ederim kendisine.

Fatih Terim yaz başından bu yana yazdıgım gibi fiorentina hazırlık maçıyla başladı herşey.
    İtalya'daki yoğun sevgi Terim'in aklını karıştırdı, daha öncede zaten "birgün italya!ya döeneceğim" demecini vermişti.

Kısacası aklı ağustos'tan bu yana orda, sahaya da kendini veremiyor. Kafası rahat değil gitmek istiyor . Hala iddamın arkasındayım fiorentina'nın başına FT geçecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 23 Aralık 2019; 13:1:43 >

• Violet Evergarden kullanıcısına yanıt
    Olabilir her türlü ihtimal gerçekleşebilir ama neden istifa etmiyor da böyle kötü bir tabloda ve kafası besbelli karışıkken ısrarcı onu anlamak zor. Aynı şeyler yönetim için de geçerli. Tudor başarısız değilken hatta şimdiki dönemden çok daha başarılı iken adamı hemen postaladılar halbuki .S

Aslında yönetim için ayrı bir konu açılmalı. Mesela Falcao denen işi bitik adama neden bu kadar para ödenir? Gomis süper iken neden postalanır? Adam 100-150 bin dolar fazla istedi diye kovdunuz da o zaman Falcao'ya ne diye milyonları bastınız? Nasıl bir iş bu? Rodrigues öyle. Daha da eskide Abdülkadir Keita örneği var. Tamam adamı satıp iyi para kazandık da sonrasında adam tekrar boştayken ve yönetime gelmek istiyorum demişken ve de mükemmel top oynarken adama hiç yüz vermediler. Nonda olayı da aynı. Adam neden gitti bilen yok .S

Aslında 2000'li yıllardaki gibi müthiş bir kadro kurmak o kadar zor da değil. 10 tane çok iyi koşan adam alıp yanına süper bir orta saha koydun mu alsana süper bir takım. En azından şimdikinden çok daha başarılı olacağı kesin. Mesela geçmişte Rivaldo boştaydı, aynı şekilde Efenberg ayrılmıştı hiç biri ile ilgilenmedik. Halbuki ikisi de süper yıldızlardı. Onların yerine saçma sapan vasat adamlar alındı. Lincoln gibi Felipe gibi işe yaramaz adamlar alındı maalesef. İsteyen adam gibi bir takım kurar zor bir şey değil. Ve iyi takımı da ancak Fatih Terim kuracak diye de bir şey yok .)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GS Erol Zafer -- 23 Aralık 2019; 21:48:49 >

• Ligin 12. 14. 15. ve 18.sini yenince ortadan kayboldu demesinler ilk zor maçta cort.

Sener'den sol bek yapıp Jimmy'i 90 Belhanda'yi 80 dakila oyunda tutan hoca kilikli bunak

• Günahım kadar sevmem. Ama F. Terim ülkemin en büyük teknik direktörüdür saygı duyarım.
    gaz futbolu oynatıyor demeyelim lütfen en hafif tabiri ile ayıp edersiniz.
    ulan bana F.T. yi savundurdunuz ya hll olsun :)
  • Noldu sevgi pıtırcıkları yoksunuz piyasada. Bu aralar size ekmek çıkıyor sanırım. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock

Noldu sevgi pıtırcıkları yoksunuz piyasada. Bu aralar size ekmek çıkıyor sanırım. :))
    Evet takim siir gibi oynarak kazandi rakipler tirnaklarini yiyor şimdi

• bu derbiden sonra gidecektir merak etmeyin. okan buruk gelir yerine seneye. bu sene böyle gider artık hasan şaş masan şaş.
  • Cevat diye bir hoca vardı bir ara takım boşta kalmışken aldı enfes oynattı. Şampiyon yaptı. Hiç ego felan da yapmadı üstelik. Şampiyon yapmasına rağmen sessiz sedasız ayrıldı adam. En iyisini yaptı zirvede bıraktı. Helal valla adama. Böyle aklı başında adam bulmak çok zor .)

Bir de Fenerbahçe'de Carlos Alberto Parreira vardı 1995/96 sezonunda. Adam geldi şampiyon yaptı ve TSYD kupasını da kazandırdı gitti. Fener'e 4-4-2 oynattı ama muazzam bir futbol oynuyordu Fenerbahçe. Helal olsun adama adam gibi adamdı. Böyle kaliteli teknik adamlar pek kalmamış artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GS Erol Zafer -- 21 Şubat 2020; 20:43:57 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.