< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkral34 -- 10 Ocak 2022; 14:35:20 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkral34 -- 10 Ocak 2022; 14:35:20 > |
Tudor diyor okumadım ne diyo?
|
Abi sıktınız artık bi teneke bağlayıp gönder bi yalvar yakar geri getir.Kalsın şu adam işte yaşı elverdiği sürece Ferguson gibi daha ne istiyorsunuz camiaya mâl olmuş bir hoca,kolay kolay bulamazsınız.Gönderip geri getirdiğiniz dönemleri inceleyin,aralarda en az 5-6 tane hoca değişitirmişsinizdir.Yakın örnek : Mancini,Prandelli,Hamza,Denizli,Riekerink,Tudor
|
2 kupa ağır geldi herhalde konuya uğramıyor arkadaşımız :)
Bence arkadaş her yıl açsın bu konuyu elbet bir sezon şampiyon olmaz o zaman geçmiş 8 şampiyonluğu hiçe sayar ''NANKÖRLÜK'' eder, demiştim terim futboldan anlamıyor diye mutlu olur kendi çapında :) |
Blok
|
Mourinho ile Terim arasında fark yok oyuncu varsa takım bireysel yetenekler ile kazanıyor ama oyuncu olmayınca çağ dışı taktik ile bir şey olmuyor Mourinho neyse bir şeyler deniyor Terim'in taktiği bile yok. neyse kredisi sonsuz falan filan Ünal Aysal'ı tekrar saygı ile anıyorum prim vermeyip kapıyı göstermişti. |
Ünal Aysal denen Galatasaray düşmanı Terim'in kuyusunu kazdı ve Terim'i yollamak için 40 takla attı. Aksini iddia eden de Galatasaray düşmanıdır.
|
Haklıyım haklıyım haklı kalmaya devam edeceğim.
Terim Okan hocanın malzemelerini taşır demiştim. Değiştiriyorum ayakkabısının tozunu bile silemez. En büyük Galatasaray düşmanı Terim ve Terimsporlulardır. |
|
Özhan Canaydın gelirkende Fatih Terimi getireceğim demişti, o dönem sıçıp sıvadı gitti rahmetli. aynısı Burak Elmas için geçerlidir. Fatih Terim vaat olamaz, olmamalıydı. garip. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak2658 -- 3 Kasım 2018; 14:16:23 > |
|
|